Jedno je sigurno; Nekome će SRCE (OPET) PUKNUTI zbog LJUBAVNE BOLI i IZDAJE, a evo zašto će OVAJ znak zablistati od sreće…

OVAN

Pružit će vam se zanimljiva prilika da voljenu osobu upoznate na potpuno nov i drugačiji način. Svatko ima svoje strane koje su skrivene, a nikad ili rijetko isplivaju na površinu. U najmanju ruku, možda ćete otkriti da vam se vaš partner (sadašnji ili budući) sviđa dvostruko više, a možda ćete se čak osjećati dublje i strastvenije zaljubljeni u svog dragog nego ikad prije!

 

BIK

Brinut ćete da konačno ispričate što osjećate prema nekome tko vam je vrlo blizak. Uvijek volite zadržati dio sebe i ne volite se potpuno izlagati pred bilo kime. Ali danas biste mogli riskirati i dopustiti sebi da budete ranjivi. Vaš dragi će znati gdje stoji, a i vi ćete se osjećati puno bolje.

 

BLIZANCI

Danas će u zraku biti veliki osjećaj uzgona. Ako ste se nedavno skrivali u mraku, poput šišmiša u špilji, odlučite danas upoznati neke nove ljude na bilo koji način. Ako ste se zbog poteškoća u vezi osjećali malo potišteno, onda idite negdje gdje se možete razveseliti i dobro nasmijati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Danas doista možete doći do krajnjih granica. Uvijek volite širiti svoje horizonte i stalno postavljate svoje ciljeve sve više i više. Što se ljubavi i romantike tiče, možete prihvatiti i eksperimentalniji pristup. Nemojte se bojati isprobati stvari, čak i ako bi drugi mogli sumnjati u vaše motive. Ako se zbog toga osjećate dobro, zašto brinuti!

 

LAV

Razgovaranjem o stvarima konačno ćete doći do srži problema koji vas muči već neko vrijeme. Poželjet ćete sjesti s voljenom osobom i iznijeti sve na vidjelo. To će vam doista pomoći da istražite dublje osjećaje koje oboje imate jedno prema drugome i omogućiti vam da obnovite svoju predanost.

 

DJEVICA

Uživat ćete u energiji današnjeg dana koja potiče pravi osjećaj zabave i optimizma. Imat ćete priliku upoznati nekoga posebnog dok ste vani. Nemojte ostati unutra; radije izađite van  ako je ikako moguće. Ako se osjećate kontemplativno, pokušajte s jogom ili meditacijom kako biste se kasnije osjećali duboko opušteno i spremno za taj spoj!

Nastavak na sljedećoj strani…

Jedno je sigurno; Nekome će SRCE (OPET) PUKNUTI zbog LJUBAVNE BOLI i IZDAJE, a evo zašto će OVAJ znak zablistati od sreće…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top