Evo što se događa 12. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Današnji dan vam daje priliku da poduzmete akciju kako biste promijenili svoja temeljna uvjerenja koja će vam omogućiti da vidite rezultate kojima se nadate u svakom drugom području svog života.

Nedavna pomrčina dala vam je priliku da se više usredotočite na vlastite osjećaje koji su možda radili protiv onoga što ste željeli stvoriti.

To je ono što ulazi u vaše temeljno uvjerenje da Saturn donosi fokus na današnji dan. Jer ako niste svjesni ili ne prihvaćate sve što osjećate, uvijek će vam se činiti da radite protiv sebe.

Ovo je podsjetnik i prilika iz svemira da se ne usredotočite toliko na to gdje želite biti sljedeći da propustite ono što vam je dostupno u ovom trenutku.

Još uvijek obrađujete nedavne događaje, ali to ne znači da to ne možete uskladiti s nekim vremenom s romantičnim partnerom ili čak zabavnim spojem.

Postoji razlog zašto je tjedan nakon pomrčine astrologija relativno mirna sve do 16. kada planeti počinju svoju godišnju migraciju u Strijelca.

To je zato što vam je potrebno vrijeme da se prilagodite novoj stvarnosti koja se otkrila… A koja se temelji na pronalaženju ravnoteže između promjene i stabilnosti kako biste mogli prigrliti pozitivne trenutke čak iu trenucima velike transformacije.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u subotu, 12. novembra su:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Mjesec se sada smjestio u vaš znak nakon što je prošao kroz nedavnu pomrčinu u Biku. To je prilika za vas da razmislite o svim stvarima, vjerojatno emocionalnim osjećajima, za koje često ne ostavljate mjesta. Trenutačna tema u vašem životu je da usporite, poštujete svoje emocionalno ja i otpustite potrebu da logično objašnjavate ili razmišljate o svemu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najbolje stvari u životu često se neće moći racionalno objasniti, ali to ne znači da vam ne mogu ponuditi stabilnost koju tražite. Kao zračni znak, osjećaj prizemljenosti je neophodan, ali također morate naučiti da to ne znači žrtvovati najbolje dijelove sebe ili svog života.

Nastavak na sljedećoj strani…

Evo što se događa 12. novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top