DNEVNI HOROSKOP za11. Novembar: Evo kome petak donosi LIJEPE VIJESTI,a kome RAZOČARANJE i SUZE!

OVAN

Danas se budite energični i optimistični. Ne možete ne osjećati se sretno i dobro u svom životu. Iskreno, morate biti sretni zbog čega; trebate samo pogledati oko sebe i prebrojati svoje blagoslove da vidite koliko su oni brojni. Učinite sve što je potrebno da zadržite ovu pozitivnu perspektivu. Možda postoje oni koji vas pokušavaju pokolebati svojim pesimizmom i negativnošću, ali im to nemojte dopustiti. Kao što je Abraham Lincoln rekao, možemo izabrati da budemo sretni.

 

 

BIK

Danas bi bio dobar dan za vas da razmislite o pridruživanju grupi ljudi sa sličnim interesima vašim. Vidjet ćete da postoji utjeha u brojevima, kao i neka prava intelektualna stimulacija koja dolazi iz otkrivanja novih stvari s ljudima istomišljenika. Moguće je da vas zanima povijest svoje obitelji. Ako se pridružite genealoškoj grupi, mogli biste naučiti kako pratiti svoje obiteljsko stablo i istovremeno steći prijatelje.

 

 

BLIZANCI

Uspjeh kroz obrazovanje mogao bi vam danas biti na umu. Možda razmišljate o pohađanju seminara neke vrste kako biste poboljšali svoje vještine i učinili vas poželjnijim u bilo kojem području u kojem se nalazite. Ovo je dobro vrijeme da poduzmete pozitivne korake prema tome ili da to zapravo učinite. U svakom slučaju, što god se nadali da ćete dobiti od unapređenja svog obrazovanja, vjerojatno ćete u tome i uspjeti. Naprijed i gore!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dan će vam pogodovati kao mali koji unazad određenog vremena. Nema ništa ljepše nego kada jutro započne osmijehom i dobrim raspoloženjem, a upravo će vaše jutro biti takvo. No ipak ne iskušavajte previše sreću, ali svakako iskoristite sve što će vam biti nadohvat ruke, jer danas možete sve.

 

 

LAV

Neki živopisni, inspirativni i intenzivni snovi/vizije mogli bi vam doći danas. Mogu uključivati ​​paranormalne figure poput anđela. Pobrinite se da vodite evidenciju o njima, jer vam vaše Više Ja pokušava nešto reći. Napravite popis svih slika kojih se sjećate i analizirajte što vam te slike simboliziraju. Mogli biste doći do nekih dubokih uvida o svijetu i o sebi.

 

 

DJEVICA

U domu danas vlada toplina, sreća i osjećaj mira. Možda ćete biti neuobičajeno tihi tijekom cijele večeri, jer možda razmišljate o svojoj duhovnosti. Posjetiteljica može biti u istom prostoru, pa bi se razgovor mogao okrenuti metafizici i okultnom. Ovo možda nije tipičan razgovor ili tipičan dan, ali će biti pravi za ono što vam je potrebno sada.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za11. Novembar: Evo kome petak donosi LIJEPE VIJESTI,a kome RAZOČARANJE i SUZE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top