Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak 10. novembra

Ono što stvara uvjete za dobar dan u ljubavi leži u činjenici da imamo Pun Mjesec u Biku, zajedno s našim Mjesečevim sekstilom Neptunom.

Način na koji ova dva tranzita rade zajedno da nam donesu takvu sreću leži u moći Bika i njegovoj sposobnosti da nas uzemlji i centrira. Dok Neptunova moć uma uzburkava našu maštu, dovodeći nas u situacije u kojima se osjećamo smireno , siguran, pun nade i pun ljubavi.

Spuštajući to na zemlju, gledamo dan proveden s voljenom osobom.

Osjećamo se opušteno s našim partnerom, kao da nema inhibicija; ne bojimo se njihove presude, niti vjerujemo da će nas ikada odbiti. Pun Mjesec daje nam uvid: nema ništa bolje od ovog trenutka.

Sretni smo i zadovoljni s osobom s kojom smo. Ne želimo pobjeći, ali spremno se prihvaćamo ideje poboljšati stvari, pokrenuti ih naprijed…u ljubavi.

Obično nas Neptunova energija može okrenuti prema unutra ili izazvati određenu vrstu inhibicije. Ne danas. Koristit ćemo Neptunov opojni ‘oblačni’ prostor, ali ćemo i dalje ostati čvrsto smješteni u sadašnjem trenutku.

Kada radite s partnerom, u takvom vremenu, iz toga mogu izaći samo dobre stvari, a to bi moglo dovesti i do kreativnih nastojanja vas i vašeg partnera. Današnji dan donosi dobar dan za susret umova, da tako kažem.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 10. novembra:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Došli ste do mjesta u vašoj vezi gdje se čini da je sve u ravnoteži, a to nije samo dobra stvar; to vam pokazuje da iz ove romanse dobivate ono što želite.

Niste sretni samo s ljubavnim stvarima; želite dubok razgovor i dobru mentalnu vježbu kada je u pitanju vaš odnos, a tijekom Mjesečevog sekstila s Neptunom, otkrit ćete da volite nefizičke aspekte veze jednako kao što volite sve dodirljive stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Trebate više od fizičke ljubavi i iako vam je to jako važno, ono što stvarno pluta vašim brodom je ono što Mjesečev sekstil Neptun donosi u vašem partneru: mudar govornik. Duboki mislilac. Duboki filozof. Vaš partner će ovog dana smisliti nekoliko mentalnih gluposti, a vaša mašta će se vrtjeti zbog toga.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak 10. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top