DO KRAJA SEDMICE: Nekoga će zvijezde osloboditi velikih briga, a OVOM znaku stižu veliki problemi

DO KRAJA SEDMICE: Nekoga će zvijezde osloboditi velikih briga, a OVOM znaku stižu veliki problemi

4 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Pronašli ste taktičan način rješavanja situacije i znate kako je okrenuti u svoju korist. Ipak, sitne ego stvari moraju se odbaciti iako biste rado postavili neke granice i zaštitili se od nepotrebnih riječi koje biste inače izbjegavali u širem krugu.

Držite svoje misli jasnima. Hodajte, meditirajte i sami donosite zaključke dok ne budete sigurni u kojem smjeru idete i na koji se način želite nositi s budućim izazovima.

 

BIK

Čini se kao da tuđa uvjerenja nisu toliko različita od vaših i da su se držala određene slike koju ste i vi pokušavali njegovati. Nemojte odustati od ideje koja se može podijeliti prije nego što je pokušate podijeliti s pravom osobom.

Srce vas nikada u prošlosti nije izdalo, čak i ako vas je provelo kroz petlje neriješenih obrazaca i teških emocionalnih problema. Napravite mjesta da je poslušate još jednom kako biste mogli iscijeliti dijelove sebe koji žude za iscjeljenjem.

 

BLIZANCI

Imate puno toga za reći, ali niste sigurni trebate li. Nemojte se previše truditi objasniti stav koji nema nikakve veze s tuđom pozadinom. Ne znate kako bi njihova reakcija mogla utjecati na vaš unutarnji svijet i važno je zadržati kontrolu nad važnim planovima koje trenutno imate.

Poduzmite taj korak i nemojte previše razmišljati o posljedicama, ali pokušajte pritom ne oštetiti svoj intimni svijet. Iako ste raspoloženi za eksperimentiranje, neke vam stvari već ne idu dobro.

 

RAK

Ugriz medvjeda grizlija izmjeren je na više od 8 megapaskala, što je dovoljno da zdrobi kuglu za kuglanje. Već znate koliko su neke stvari moćne, ali ih niste voljni imati i koristiti u svojoj bližoj okolini, jer vam ovaj put treba puno više nježnosti.

Situacija se promijenila i vi ste se promijenili, vjerojatno puno više nego što ste primijetili u proteklih nekoliko tjedana. Nešto duboko u vama se pomaknulo i napravilo mjesta novim uvjerenjima da se nasele.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Još uvijek ste zbunjeni riječima koje su doprle do vas i prošlim izborima koji sustižu vaše srce. Vašu fiziologiju treba malo razumjeti i njezine signale ne treba zanemariti, osobito ne u blizini ljudi čija je prisutnost toksična ili štetna.

Vrijeme je da se zaštitite i to postavite kao svoj glavni prioritet u situacijama koje izazivaju unutarnje rane i situacijama iz prošlosti koje se nikada nisu riješile. Imate moć kontrolirati svoje reakcije i vlastiti unutarnji svijet.

 

DJEVICA

Iako je Emily Dickinson napisala oko 1800 pjesama, samo ih je 10 objavljeno. Povijest ne služi dovoljno dobro vašoj stvarnoj vrijednosti i ne možete se osloniti ni na tuđe prosudbe kada je riječ o stvarima oko kojih ste strastveni.

Postoji pravi način da se nosite s emocijama i situacijama koje proizlaze iz kontakata koje ste imali u posljednje vrijeme. Ne predaj se mislima koje te udaljavaju od stvari srca koje su ponovno zrele za rješavanje.

 

VAGA

Samoća je u posljednje vrijeme možda najbolji recept za uspjeh i nove spoznaje, no situacija se polako počinje mijenjati i dok su neki razgovori još uvijek napeti, s partnerom i vama bliskim ljudima nosite se puno bolje nego s nekoliko njih. prije nekoliko tjedana.

Bilo je promjena, riječi koje su se morale dogoditi, posjekotina i modrica koje su bile potrebne da bi se naučilo. Neka su vas iskustva zauvijek preoblikovala, čak i ako još niste u potpunosti svjesni njihova utjecaja.

 

ŠKORPIJA

Tijekom 20. stoljeća većina je država zahtijevala analizu krvi za izdavanje dozvole za vjenčanje. Ne razumijete određena pravila prošlosti, ali ona su bila tu s razlogom i imala su svoje vrijeme i mjesto. Poštuj ono što je nekad bilo, čemu su se drugi morali prikloniti i sve odluke koje su oni prije tebe morali donijeti da bi te oslobodili.

Neke stvari ne treba dovoditi u pitanje ali ne treba ni uvjetovati. Pobrinite se da stvari radite iz ljubavi i poštovanja, a ne samo prema tuđim pravilima.

 

STRIJELAC

Možete osjetiti da se nešto približava, brzo i bez puno odgađanja. Odvojite trenutak da udahnete i zapitate se što doista želite. Nema razloga stajati na putu vlastitom srcu i onome što ono ima za reći o tome. Pomno slušajte svoj unutarnji glas i odlučite u skladu s tim.

Osoba ispred vas mora napraviti izbor, ali morate i vi. Komunicirajte i nemojte predugo čekati da postavite nove standarde i slijedite ideale za koje smatrate da su ispred vas i za kojima treba juriti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vlastita vrijednost treba ostati na razini koja omogućuje napredak.. Veze ne bi trebale definirati vrijednost vaše autentične srži, niti bi trebale govoriti o svim vašim uspjesima. Imate svoj vlastiti unutarnji kompas koji vodi put i mjeri vrijednost u vlastitom osjećaju radosti.

Godine su prošle otkako ste pronašli neke odgovore i uvjerenja su spremna za ponovno preoblikovanje. Ostavite otvorena vrata za nove uvide i informacije koje je vaš um čekao otkriti da ih oslobodite.

 

VODOLIJA

Morate promijeniti svoja uvjerenja kako bi bolje odgovarala vašem unutarnjem svijetu i svim onim emocijama koje gajite dugo vremena. Nema mjesta novim pogreškama, barem ne onima koje proizlaze iz stvari koje pokušavate učiniti protiv vlastitog srca i svoje unutarnje prosudbe.

Ne postoji bolji sudac za budućnost koju trenutno stvarate od tog malog glasa u vama koji kao da vas vuče u smjerovima koji su nepredvidivi, ali puni obećanja i ljubavi.

 

RIBE

Nikada niste mislili da ćete biti sposobni za neke stvari i evo vas, spremni i u skladu s ritmom trenutka. Spremni ste slijediti cilj bez obzira na cijenu ili što bi netko drugi mogao misliti ili reći o vašem položaju i izborima na tom putu.

Nešto vas je duboko ganulo. Prepustite se osjećaju i vidite kamo vas vodi, prije nego što skočite u potjeru za nekim tko se ne želi dugo zadržati. Vaš unutarnji svijet nudi sve odgovore koji su vam potrebni upravo sada.