Netko će imati susret sa osobom iz prošlosti, a taj susret označit će novi početak OVOM znaku…

Netko će imati susret sa osobom iz prošlosti, a taj susret označit će novi početak OVOM znaku…

22 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ako vam je veza trebala izmamiti osmijeh na lice, trebala bi vas usrećiti i umiriti. Ako nije, vrijeme je da krenemo dalje. Ne vuci vezu, samo zato što je trebala biti lijepa. Ako je nesklad, odbacite ju. I dok smirujete svoje unutarnje glasove, vidjet ćete kako vas čeka svijet iznenađenja. Uložite svoju energiju u produktivno okruženje.

 

BIK

Dani su najprikladniji za polaganje starih duhova na počinak jer katarzični utjecaji dolaze u igru. Novi početci naznačeni su na svim frontama. Možete obnoviti svoje obećanje da ćete se voljeti, ili ćete možda upoznati nekoga tko će uvesti novo poglavlje u vašem životu. Morate identificirati što vas koči kako biste se mogli prepustiti i krenuti naprijed prema novom životu.

 

BLIZANCI

Možda imate stalan pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodoumni i tražiti prave elemente ljubavi i suosjećanja bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas gorka iskustva iz prošlosti utječu. Međutim, ako se bojite, samo gazite nježno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaš partner sada može imati prilično čudne zahtjeve i fantazije. Vrijeme je pravo za eksperimente i avanture, iako ste općenito bili ozbiljna osoba što se tiče vaših veza. Morate napustiti svoj previše ozbiljan plašt i pustiti unutarnje dijete da se malo zabavi. Ovo će uvelike pomoći i u oslobađanju od stresa.

 

LAV

Vaš bi vas partner danas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda želite napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte svog partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda, stoga nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada zloglasni zrak.

 

DJEVICA

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. On/ona je bio pod ogromnim stresom, ali vi ste bili zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme da brinete više o sebi nego o svom partneru.

VAGA

Dani su dovoljno dobri samo za osvajanje i večeru! Naći ćete mnogo ljudi koji lebde oko vas tražeći vašu pažnju. Svi su tu za neku ili drugu korist, nitko od njih nije dostojan ozbiljnog angažmana! Međutim, netko od njih može se pokazati dobrim prijateljem s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

 

ŠKORPIJA

Susrest ćete se s nekim iz svoje prošlosti tko je s vama imao blizak odnos. Ovaj susret zapravo može označiti novi početak, bilo promjenom dinamike vaše trenutne veze ili obnavljanjem stare. Obratite pažnju na svoje osjećaje umjesto da ih prikrivate i uživat ćete u boljim danima.

 

STRIJELAC

Vrijeme je idealno za biti sa svojim romantičnim partnerom jer će vas iz tog kutka obasipati ljubav, privrženost i pažnja. Uzmite geste u duhu u kojem su namijenjene i uživajte u njima bez kritiziranja. Izbjegavajte tvrdoglavost ili iskopavanje starih rana u vrijeme kada se vaš partner osjeća posebno zaljubljeno. Također možete uzvratiti intimnom romantičnom gestom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Isplanirajte neku obiteljsku aktivnost. Bez obzira koliko ste zaposleni, ignorirali ste svoju obitelj i vrijeme je da popravite ravnotežu. Piknik ili druga grupna aktivnost na otvorenom može biti odlična zabava. Također možete provesti kvalitetno vrijeme sa partnerom. Pokušajte unijeti toliko potrebnu dozu prirode u ovo kvalitetno vrijeme.

 

VODOLIJA

Vaš partner može učiniti nešto što će povećati vaše samopouzdanje u vašoj vezi. Možete uzvratiti uslugu tako što ćete jamčiti zajedničko druženje. Možda ćete se sretno provesti sa svojom ljubavlju. Možete jesti vani zajedno. Odvojite vrijeme da svog partnera upoznate sa svojom obitelji ukoliko to već niste napravili. Zapamtite da polako i postojano pobjeđuje u utrci. Odmjerite svačije raspoloženje prije nego što napravite korak.

 

RIBE

Ljubav je u zraku. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete nekoga upoznati i zaljubiti se prilično naglo, ali imajte na umu da će vam, iako ste dobro prikladni, biti potrebne prilagodbe kako biste dopustili da veza postane trajna, a ne samo prolazna i fensi. Parovi će zajedno uživati ​​u prijeko potrebnom romantičnom vremenu.