LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Februar: Jedan znak će dobiti ponudu za vezu, dok će OVOM znaku ovaj dan biti prekretnica u vezi…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Februar: Jedan znak će dobiti ponudu za vezu, dok će OVOM znaku ovaj dan biti prekretnica u vezi…

21 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj dan može se pokazati kao prekretnica u vašoj vezi. Možete odjednom početi vidjeti nekoga tko vam je blizak u novom svjetlu i to će vam omogućiti da donesete ispravnu odluku u pogledu smjera ovog odnosa. Sada ćete moći odsjeći mrtvo drvo i koncentrirati se na one odnose koji vas zapravo mogu učiniti jačima.

 

 

BIK

Romantične veze danas zauzimaju pozadinu jer se više uključujete u druge obiteljske odnose. Vaši roditelji i/ili djeca zahtijevat će puno vašeg vremena i pažnje. No, ako uključite svog partnera u rješavanje ovih situacija, moći ćete pronaći romansu čak i na najnevjerojatnijem mjestu. To će vam pružiti svjež uvid u vaš odnos.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Održavajte pozitivan stav čak i ako vaša trenutna veza ne funkcionira. Vaš partner ne uzvraća iste osjećaje kao vi. Vrijeme je da krenete dalje, a da nikoga ne povrijedite. Upoznajte ljude i zabavite se. Sa svojim pozitivnim stavom, mogli biste pronaći nekoga odmah preko vrata. Čekaju vas iznenađenja. Budite skromni i nježni.

 

 

RAK

Možda ćete odlučiti pokazati svoju ljubav i privrženost svom partneru ekstravagantnom i vrlo javnom gestom. Možda planirate zabavu iznenađenja u čast postignuća vašeg partnera. U izvršenju vaših planova mogu se pojaviti manje zastoje, ali vaš partner neće imati sumnje u vaše zadovoljstvo i dubinu posvećenosti njemu/njoj.

 

 

LAV

Partneru ćete biti teško posvetiti onoliko vremena koliko biste željeli zbog pritiska kojeg stvaraju brojni vanjski čimbenici. Profesionalne obveze sada mogu pojesti većinu vašeg vremena. Obavezno prenesite svoje osjećaje svom partneru i naći ćete kod njega/nje puno više razumijevanja nego što ste mislili.

 

 

DJEVICA

Vaš um je sada slobodan i spremni ste pronaći nekoga bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas poznati osjećaj neizvjesnosti dotakne i da vam ohladi kralježnicu. Ugazi nježno u bujne vrtove ljubavi. Romantika neće biti sparna, a vi ćete mirno boraviti u kući ljubavi i strahopoštovanja!

VAGA

Ljubav je u zraku. Ako ste slobodni, velike su šanse da ćete danas nekoga upoznati i zaljubiti se prilično nasilno, ali imajte na umu da će vam, iako ste dobro prikladni, biti potrebne prilagodbe kako biste dopustili da veza postane trajna, a ne samo prolazna. fensi. Parovi će zajedno uživati ​​u prijeko potrebnom romantičnom vremenu.

 

 

ŠKORPIJA

Vaš partner sada može imati prilično čudne zahtjeve i fantazije. Vrijeme je pravo za eksperimente i avanture, iako ste općenito bili ozbiljna osoba što se tiče vaših veza. Morate napustiti svoj previše ozbiljan plašt i pustiti unutarnje dijete da se malo zabavi. Ovo će uvelike pomoći i u oslobađanju od stresa.

 

 

STRIJELAC

Danas ne smijete ostati unutra. Izvrstan je dan za iseljenje i zabavu sa svojom voljenom osobom. Oni koji su u dobnoj skupini adolescenata samo traže ljubav kako bi promijenili status njihove veze. Ponovno se zapitajte – je li onaj s puno moći trebao biti muškarac vaših snova? Ili vam je stalo do više, više osjećaja i brige!

 

 

JARAC

Vaša radna predanost vas udaljava od partnera. Nisi ti kriv. Ali odvojite kvalitetno vrijeme da izrazite ljubav koju imate u srcu. Vaš partner je žudio za vašom pažnjom i utjehom. U vašoj će vezi ponovno niknuti strast koja postupno nestaje. Suočite partnera sa svojom najdubljom ljubavlju i strahom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Emocionalno ste ranjivo raspoloženi i svaka riječ ili radnja će vjerojatno izazvati reakciju koja se čini daleko nerazmjernom. Danas ćete računati svoje blagoslove čak i u malim uslugama i sreći. Također ćete danas svom partneru pokazati svoju nježniju stranu nešto što rijetko radite i zbog čega će se on/njena osjećati prilično začuđeno. Ali to će u konačnici ojačati vaš odnos.

 

 

RIBE

Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s brojnim zanimljivim osobama i jedan od ovih sastanaka može dovesti do smislenijeg odnosa. Oni koji su već u vezi staru romansu moći će obnoviti intimnom večerom ili izlaskom. Vaš partner je možda zadnjih dana bio odvojen i otuđen, ali danas će se situacija definitivno popraviti.