DNEVNI HOROSKOP ZA 9. Novembar: Bik će biti posebno RASPOLOŽEN, Riba će moći SVE ŠTO ŽELI, Blizancima dolazi DAN IZ SNOVA…

OVAN

Danas ste skloni biti otvoreno samokritični. Većina vaših briga je neutemeljena i vi to znate. Ipak, ne možete ne brinuti. Jedini način da se nosite s tim je da svoje strahove prenesete nekome tko vam je blizak i koji će vam pružiti podršku. Potrebno vam je drugo mišljenje o ozbiljnosti problema prije nego što se odvratite.

 

 

BIK

Danas ćete biti posebno ležerno raspoloženi. Nijedan problem nema moć da vas uznemiri i svaku situaciju rješavate s osmijehom na licu. Također možete igrati ulogu učinkovitog posrednika u bilo kojem sporu danas. Širit ćete veselje i dobru volju, a također ćete biti život i duša svake zabave kojoj prisustvujete navečer.

 

 

BLIZANCI

Dan je savršen da se upustite u novi program obilja i prosperiteta. Ako ste se osjećali neodlučno u vezi s novim projektom kojemu ste posvetili dosta razmišljanja, onda je ovo pravo vrijeme za akciju. Što god odlučite učiniti danas, u konačnici će dovesti do uspjeha. Današnji događaji također će vam pomoći da promijenite svoju perspektivu u pogledu novca i izmijenite svoje negativne ideje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Osjećat ćete se samopouzdano da širite svoje vidike iako se vaša obitelj može osjećati zabrinuto zbog toga. Posvetite se onome što želite učiniti. Nemojte raditi ispod poklopca; iznijeti na vidjelo sve što ste radili. Možda ćete pronaći nove privrženosti koje hrle u vaš život u obliku prijateljstva.ᅠᅠ

 

 

LAV

Posljednjih dana slijedite vrlo naporan raspored i vrijeme je da se organizirate. Danas će biti relativno opušteno, ali trebali biste iskoristiti ovo vrijeme da svoje poslove dovedete u neki privid reda. Inače, stvari će vjerojatno postati još kaotičnije u nadolazećim danima i vjerojatno ćete postati tjeskobni jer će se činiti da stvari izmiču kontroli.

 

 

DJEVICA

Danas ćete biti ispunjeni željom da nešto učinite i impresionirate druge. Moći ćete poduzeti snažne i odlučne akcije, a vaš osjećaj za vrijeme je trenutno neumoljiv. Sada ćete moći podmiriti svoje stare dugove i obveze. Možda ćete pomoći nekom vama bliskom zahvaljujući brzom razmišljanju.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 9. Novembar: Bik će biti posebno RASPOLOŽEN, Riba će moći SVE ŠTO ŽELI, Blizancima dolazi DAN IZ SNOVA…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top