3 znaka koji se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI, osobi koju NAJVIŠE VOLE i koju NIKAD NEĆE PREBOLJETI, za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 26. marta

3 znaka koji se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI, osobi koju NAJVIŠE VOLE i koju NIKAD NEĆE PREBOLJETI, za vrijeme Mjeseca u Blizancima od 26. marta

24 ožujka, 2023 0 By Admin

Velik dio ovog planetarnog tranzita utječe na propale romantične veze.

Ono što ovdje gledamo, astrološki govoreći ironičan je splet okolnosti koji treba zatvoriti između dvoje ljudi koji bi trebali biti zajedno kad nisu.

U biti, to implicira da ako smo u poziciji da imamo bivšeg koji nam još uvijek nešto znači, ljubavni horoskop i astrološka prognoza donose veće šanse za ponovni susret s njim.

Možda čak želimo više od toga da ih samo vidimo. Možda ćemo htjeti ponovno biti zajedno s njima. Svi znamo da ovo zahtijeva puno razmišljanja; ne žuri se samo u vezu, osobito onu koja završi bolom ili slomljenim srcem.

Vagat ćemo vrijednost utjecaja te osobe u našim životima i pitati se: “Jesu li vrijedni toga?”

To ne znači da nećemo samo uskočiti, odbacujući oprez u vjetar. Neki od nas će učiniti upravo to kao da jednom kada ideja o ponovnom ujedinjenju s tom osobom pusti korijenje, ne postoji ništa drugo nego ispuniti tu potrebu.

Evo provjere stvarnosti, znakovi zodijaka: nije uvijek dobra ideja ponovno se sastati s bivšim, bez obzira na astrologiju ili tranzitni raspored.

Svemir vas moli da prvo razmislite prije nego poduzmete nešto poput ovoga jer se prvo moraju razmotriti posljedice.

Tri horoskopska znaka koji se vraćaju bivšoj ljubavi:

1. Bik

Je li to ispravan potez ili najgori mogući potez u povijesti vaših pogrešaka, sasvim je svejedno, a zašto? Jer vi ste tvrdoglav horoskopski znak i nemate namjeru razmišljati o stvarima.

Možda ćete si  utuviti u glavu da nikada niste trebali prekinuti s bivšim i da je sada najbolje vrijeme da se popravite i ponovno se s njim spojite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osjećat ćete se opravdano i hrabro; međutim, zapravo ne razmišljate o ljubavnom horoskopu. Ne želite gubiti vrijeme na pretjerano razmišljanje; međutim, kad dobijete taj osjećaj, ne poričete ga. Kreneš naprijed i dobiješ ono što vjeruješ da želiš: svog bivšeg. Ali koliko dugo? To je pitanje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2