Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 8. novembra

Danas se radi o prevladavanju prepreka i osjećaju pobjede jer ste dovoljno hrabri da se izravno uhvatite u koštac s problemima. U ljubavi stvari nisu uvijek tako jednostavne kao što svi znamo.

A ako to već ne znamo, uvijek postoji prilika koja će se pojaviti pred nama da nas nauči ovu lekciju: Ljubav je, kao i život, teška, ali je izvediva i jako, jako dobra.

Zapravo, ako bolje razmislimo, život treba svoje trenutke sumnje kako bismo cijenili sve ono što zapravo imamo.

Dvojnost života i ljubavi postavljena je da nam da do znanja da, iskreno, ne možemo imati dobro bez lošeg. Danas,  dan je kada vidimo oboje .srećom, završili smo s ‘dobrim’ pa je vrijeme da se neki znakovi raduju.

Što se tiče prepreka, imamo Mjesečev sekstil Saturn da ih postavi, a imamo ljubav prema partneru da ih sruši. Dakle, danas se radi o vaganju opcija.

Mjesečev sekstil Saturn učinit će da se osjećamo kao da ne dopiremo do partnera; imat ćemo izbor hoćemo li odustati od njih ili ne. Savjet za dan je da se suzdržite, preispitate i riješite to. Uspješni parovi će znati da je to istina.

Koja tri horoskopska znaka su najsretnija u ljubavi 8. novembra:

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ono što vas danas čini tako sretnim u ljubavi je vaša sposobnost da izdržite; svaki put kad pomislite da ste ‘doživjeli’ nađete novu odlučnost, a ta vas odlučnost obično na kraju učini jačim. U vašoj vezi, danas ćete imati svoj trenutak.

I vi i vaš romantični partner bit ćete u sukobu oko teme koja vam je vrlo važna. Možda osjećate da vas vaša osoba nije poštovala, jednostavno zato što ne osjeća isto što i vi u vezi s ovom temom.

Jao, on je samo čovjek i ne želi vas uvrijediti ili odbiti. Pokazuje da je iskreni, samo ne baš na identičnoj stranici kao vi. Ima različita mišljenja, ali to nije dovoljno dobar razlog da se OVOLIKO uzrujate, zar ne?

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jednom kada shvatite kako usmjeriti svoju energiju, oprostit ćete mu i sve će biti dobro na ovaj dan, zapravo, današnja uzrujanost će vas zbližiti, ironično.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 8. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top