TOKOM Novembra OVA 4 znaka će PREKINUTI svoju ljubavnu vezu. Oni jednostavno NISU JEDNI ZA DRUGE i NISU više SRETNI ZAJEDNO!

Četiri horoskopska znaka prekidaju svoje veze tijekom mjeseca novembra prema određenim tranzitima u astrologiji.

Mjesec koji je pred vama pomaže vam da sagledate sve ono što ranije niste mogli kako biste s većom sigurnošću mogli učiniti te prve korake slobode.

Jedan od najizazovnijih aspekata veze je biti u mogućnosti vjerovati onome što osjećate.

To često rezultira time da sami sebe opterećujete nadajući se da će problemi jednostavno nestati ili da će se vaš partner jednostavno promijeniti na neki način, a vi na kraju provedete život ignorirajući svoju istinu.

Ne možete živjeti životom koji vam je namijenjen ili čak imati odnos koji istinski želite ako ne živite u istini.

Ovaj mjesec postaje očito da istina uvijek mijenja stvari, ali sada ste konačno spremni na sve što ona donosi.

Četiri horoskopska znaka koji  prekidaju veze tokom Novembra 2022. su:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Bit ćete svjesniji svega što ste držali u sebi.

Posljednjih nekoliko mjeseci zvijezde vas pozivaju da prepoznate osjećaje u sebi i kako da budete emocionalnije ranjivi. Umjesto da samo pretpostavite da je nešto tako ili da će vaši osjećaji na kraju nestati ako ih samo adekvatno ignorirate.

Vrijeme je da sve konačno izađe na vidjelo. Ponekad kada suzdržavate istinu u svom odnosu, to je zato što već znate da će to sve promijeniti.

Ovo je pokušaj kontroliranja ishoda koji, čak i ako se logično čini da biste mogli učiniti, nikada neće biti postignut.

Ovo je ipak prilika za vas da se oslobodite straha koji vas je spriječio da budete iskreni u pogledu onoga što osjećate, pa čak i onoga što želite za svoj život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nitko u konačnici ne želi prekid, ali ako se ikada nađe između istine i držanja nečega, nadajmo se da ćeš se sjetiti da to nikada nije vrijedno toga. Rečeno je da ljude ne možete promijeniti, možete ih samo voljeti, no ponekad se ta ljubav mora učiniti izdaleka.

Nastavak na sljedećoj stranici…

TOKOM Novembra OVA 4 znaka će PREKINUTI svoju ljubavnu vezu. Oni jednostavno NISU JEDNI ZA DRUGE i NISU više SRETNI ZAJEDNO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top