TOKOM NOVEMBRA ljubavni život OVA 4 znaka se mijenja. Osjetit će i doživjeti PRAVU SNAGU LJUBAVI!

TOKOM NOVEMBRA ljubavni život OVA 4 znaka se mijenja. Osjetit će i doživjeti PRAVU SNAGU LJUBAVI!

30 listopada, 2023 0 By Admin

Mjesec novembar poboljšava odnose za četiri horoskopska znaka u astrologiji.

Pred nama je prepuno okupljanja, prosidbi, pa čak i novih beba za one koji svoju vezu žele usmjeriti u tom smjeru.

Mnogi horoskopski znakovi nadali su se većoj jasnoći kako biste znali u kojem smjeru trebate krenuti.

Iako ste intuitivno već znali, postojao je prostor koji je trebao vidjeti kako će stvari izgledati izvana da se to dogodi.

Sada kada ste u mogućnosti vidjeti tu istinu, osjećat ćete se sigurnije u napretku.

Ipak, važna tema je prepoznati da su stvari zapravo drugačije, da je prošlost iza vas i da biste zapravo mogli prigrliti ovo novo mjesto na kojem se nalazite, morate vjerovati da ste ga dosegli.

Dopustite sebi da budete emocionalnije ranjivi. Podijelite svoje najdublje osjećaje i onda vjerujte ishodu jer ovaj mjesec doista znači žeti plodove rada koji ste već uložili.

Jasnoća se ne može žuriti i iako je s vremena na vrijeme frustrirajuće za postizanje, kada jednom stigne, iznenada se ne čini previše teškim posvetiti se onome što vaše srce već ima.

Četiri horoskopska znaka čiji se odnosi popravljaju tijekom mjeseca novembra su:

1. JARAC

Pred vama je veliki mjesec. Nadali ste se većoj jasnoći i razumijevanju, ovo je mjesec koji će doći.

Ovog mjeseca sada kada imate jasnoću koja vam je bila potrebna, konačno ćete se osjećati dovoljno samopouzdano da možete donositi nove odluke.

Znali ste duboko u sebi što trebate učiniti kako biste stvorili intimniju i dublju vezu, ali sumnjali ste u sebe. Sumnjali ste u ono što osjećate. Mislili ste da nekako mora postojati drugačiji odgovor ili čak da bi to moglo biti tako jednostavno.

Planetarni tranziti pomoći će vam da budete sposobni govoriti svoju istinu kako biste potom mogli donositi poštene odluke kada je u pitanju ljubav. Budući da će to također potaknuti vašu ljubav prema sebi, također ćete se bolje osjećati što će pozitivno utjecati na vaš romantični odnos.

Vjerojatno je postojala veza koja je završila ili će uskoro završiti, jer vam je Mars pomogao da donesete važnu odluku. Ako nije između dvoje ljudi, možda je bilo između dva doma ili čak dva načina života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ni dobro ni loše nego samo predstavlja drugačiji životni put. Ako budete mogli jasno vidjeti koji je izbor smjer vašeg srca, moći ćete vidjeti poboljšanje u svom romantičnom životu tako što ćete konačno moći donijeti ključnu odluku. Sretno!

2. OVAN

Planetarni tranziti vas sada oslobađaju da se možete potpunije posvetiti svojoj vezi. Ovo je vrijeme velikih promjena u ovom području.

Na horizontu su sve mogućnosti da napravite korak sa svojim partnerom da se uselite, imate veću obavezu ili čak proširite svoju obitelj. Ne radi se o tome da nešto zapravo nije bilo u redu u vašoj prijašnjoj vezi, već ste osjećali da postoji zastoj u tome kako i hoćete li moći krenuti zajedno u svoju budućnost.

Bit će lakše moći stvoriti obvezu koja vam je potrebna, kao i pobrinuti se da poštujete sebe i svoje potrebe.

Nemate problema s romantiziranjem ljubavi, ali kada se radi o tome kako stvarnost izgleda, možete se držati nekih iluzija.

Pobrinite se da ovaj mjesec dopustite sebi da shvatite kako se ljubav zaista može pojaviti za vas na sve načine koji su vam potrebni, a da se nekako ne osjećate kao da to nije dovoljno. Kada ovo naučite tada ćete doista moći vidjeti kako stvarnost može biti bolja od fantazije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. ŠKORPIJA

Prošlog mjeseca planetarni tranziti su vam omogućili onaj novi početak i novi početak za kojim ste žudjeli.

Obavljajući taj posao i izlazeći iz sjene svoje prošlosti, dopuštate da se počne formirati potpuno novi odnos. To će se pojačati ovog mjeseca kako se ova energija taloži  dopuštajući vam da uđete dublje u prethodnu romantičnu vezu.

Velik dio ljubavi je biti u stanju ući u nju u potpunosti, sačuvati sebe cijelim, a ne odati njezine najvrjednije dijelove. Kada možete poštivati ​​sebe i pronaći vrijednost upravo onakvu kakva jeste, tada ste također u mogućnosti primiti više od svog odnosa.

Ovaj mjesec vam je suđeno da istražite povezanost tako što ćete iskreno govoriti o svojim potrebama i snovima za budućnost. Vježbajte granice i nemojte se bojati voditi teške razgovore koje rast zahtijeva.

Imate priliku ne samo stvoriti održiviju strastvenu vezu, već i dovršiti još dublje samoizlječenje kada počnete shvaćati više o svojim prošlim izborima. Ovo vas ipak ne bi trebalo spriječiti da idete naprijed, već vas samo podsjeća zašto je vrijedno toga.

 

4. LAV

Nakon duljeg razdoblja izazova, mjesec koji je pred nama trebao bi se nastaviti poboljšavati nakon prošlog mjeseca.

Koliko god morate proći kroz izazovnija razdoblja u životu da biste mogli naučiti te vrijedne lekcije, također je važno razumjeti kada su ta vremena prošla.

Budući da ste tako duboko emocionalni, često se može činiti da se stvari držite dulje vrijeme, čak i ako su se stvari popravile. Ako to učinite, pogotovo u ljubavi, tada više nikada nećete moći iskoristiti pozitivne trenutke kada jednom dođu.

Prepoznajte da su bolja vremena ovdje, posebno sredinom mjeseca.

Ova energija će vam pomoći da shvatite kako emocionalna ranjivost s partnerom može koristiti vašoj cjelokupnoj povezanosti s partnerom, čak i ako to može biti zastrašujuće. Veliki dio kretanja naprijed često je spoznaja da već jeste.