RAK – ANĐELI koji hodaju po zemlji. Jedini znak koji može PATITI jednako koliko i VOLJETI. Velikodušni su, požrtvovani, suosjećani

RAK – ANĐELI koji hodaju po zemlji. Jedini znak koji može PATITI jednako koliko i VOLJETI. Velikodušni su, požrtvovani, suosjećani

7 studenoga, 2022 0 By Admin

Rakovi žive za dom i obitelj. Obitelj im je nešto sveto.

Već od rane dobi, počinju razmišljati kako će jednog dana imati obitelj, punu kuću dječice i sretan dom.

Rakovi sve mogu podnijeti, osim kada im netko dirne u obitelj i one ljude koje vole. To ih razljuti i izbaci iz ravnoteže. Tada više nisu rakovi. Sve će učiniti da zaštite svoju obitelj, prijatelje i općenito ljude koje vole.

Pomalo naivni, često misle da je većina ljudi poput njih. Polaze od sebe, misle ako su oni pošteni, vjerni, brižni, iskreni, neiskvareni, odani, emotivni.. da su i drugi takvi. Bez obzira koliko se puta uvjere da to nije tako i dalje će vjerovati. To je odlika Raka.

U ljubavi rakovi su vrlo odani. Kad vole svog partnera, vole ga svim srcem.

Često pretrpe i prešute i oni što im ne paše da izbjegnu sukob i svađu. Često prešute i onda kada su u pravu. Nesebično daju i pružaju svoju ljubav.

Očekivanja u ljubavi su im malo prevelika. Rijetko se zadovolje sa onim što dobiju. To ne znači da dobiju malo, nego oni žele puno više. Rakovi traže puno pažnje, upravo zato jer ju i oni daju i u ljubavi i općenito ljudima koje vole.

Rakovi su vrlo vrijedni. Vole raditi i u poslu su pravi perfekcionisti. Kada nešto rade, rade kako treba, drugačije niti žele niti znaju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Budući da su vrlo emotivni, rakovi imaju više problema sa zdravljem, jer se to sve odražava na organe ali i na psihu. Teško se psihički nose sa takvim situacijama.

Rakovi se najbolje slažu sa Ribama, Škorpionima, Djevicama i Rakovima.

Stranice: 1 2