LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Februar: Jednom znaku će KONAČNO osoba koju mu se sviđa UZVRATITI OSJEĆAJE

LJUBAVNI HOROSKOP za 19. Februar: Jednom znaku će KONAČNO osoba koju mu se sviđa UZVRATITI OSJEĆAJE

17 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Zaista vam je potrebna vaša sloboda, ali mogli biste otkriti da je teško doći do nje. Danas ćete možda morati malo pregovarati. Nije da vas vaša voljena osoba treba dvadeset četiri sata dnevno, ali trenutno se vaš partner osjeća pomalo nesigurno. Treba im samo uvjerenje da niste zaboravili da postoje. Dajte im to i sve će biti u redu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Uživate u tome što ste šef, pa ćete danas možda imati sreću upoznati nekoga tko voli uživati ​​u šefovanju. To bi se moglo dogoditi na poslu ili dok ste vani, ali privlačnost među vama bit će nepogrešiva. Iako drugi možda neće moći razumjeti odnos, oboje ćete shvatiti koliko jedno drugome značite.

 

 

BLIZANCI

Danas ćete se možda morati potruditi popraviti svoju vezu. Možda se čak i ne sjećate zbog čega ste se posvađali vi i vaša voljena osoba, ali morate ponovno početi razgovarati. Čak i ako je teško napraviti prvi korak, vrijedno je uložiti trud. Oboje imate dovoljno interesa da želite ponovno biti zajedno.

 

 

RAK

Današnji dan sa sobom nosi osjećaj privlačnosti za nekoga koga poznajete, a koji je na poziciji autoriteta. Moguće je da ćete se okupiti može i ne mora biti slučaj, ali trenutno ćete biti oduševljeni otkrićem da imate određene zajedničke jake interese. Ono što ćete sljedeće učiniti potpuno je na vašoj savjesti.

 

 

LAV

Danas romantika može biti malo na vrhuncu. Možda ste se vas dvoje posvađali ili nedavno posvađali i niste sigurni kako to najbolje popraviti. Iako vam razgovor može biti težak, mogli biste pokazati svoju zahvalnost ako poduzmete nešto. Kupnja prikladnog poklona ili pokazivanje na neki drugi način da vam je doista stalo moglo bi napraviti razliku.

 

 

DJEVICA

Danas vas može privući prisutnost autoriteta, bilo na poslu ili u nekom drugom području vašeg života. Iako može doći do neke vrste sukoba u stvarnom okupljanju, to cijelu ideju čini toliko uzbudljivom. Možda bi vrijedilo pokušati, a bit će još korisnije kad se na kraju ipak sretnete.

VAGA

Možda će vam danas biti malo teška atmosfera između vas i vaše voljene osobe. Planetarni aspekt odražava situaciju u kojoj nitko od vas nije voljan poduzeti ništa u vezi s nedavnim otkrivanjem. Ali netko od vas će prije ili kasnije morati probiti led. Ako možete prevladati bilo kakav osjećaj uzrujanosti i učiniti prvi korak, stvari će se neizmjerno poboljšati.

 

 

ŠKORPIJA

Ako ste nedavno upali u divnu vezu, samo se usudite shvatiti da ste ispali jednako brzo. Možda ste privremeno otuđeni, ali to neće potrajati. Jedan od vas mora napraviti prvi korak; ali čak i ako to znači zaista skup obrok ili luksuzan dar, vrijedno je svakog truda.

 

 

STRIJELAC

Ne volite prepreke na putu svog ljubavnog života. Dakle, možda nećete cijeniti pozitivnu stranu današnje planetarne konfiguracije. Pokazuje gdje postoji moguća greška ili nedostatak u vašem odnosu, ali također daje naznake kako to možete promijeniti. Radite s tim, a ne protiv njega, i otkrit ćete da ste oboje još više zbliženi.

 

 

JARAC

Imate priliku upoznati tu posebnu osobu čiji vas mirni autoritet privlači. Danas ćete možda imati priliku raditi zajedno, što naglašava koliko imate zajedničkog. Budući da ste oboje skromni, možda će trebati neko vrijeme da se zaista pomaknete. Ali barem ste počeli.

 

 

VODOLIJA

Ako vam se čini da postoje prepreke koje vas sprječavaju u komunikaciji sa voljenom osobom, ne brinite previše. Mnogo toga možete učiniti da ispravite stvari. Možda ćete morati napraviti prvi korak prema razgovoru; barem će se tako lopta zakotrljati. No od tada ne bi trebalo proći puno vremena dok ne progovorite.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Imate plan u rukavu. Ako postoji razlog zašto morate pronaći izlaz, danas ćete možda pronaći savršeni izgovor. Ako pokušavate izbjeći odlazak, možete reći da morate raditi do kasno za svog šefa. Najvjerojatnije će to biti slučaj. Možete zaraditi prekovremeno, a i skinuti se s kuke.