Evo što se događa 8. Novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Mars je trenutno retrogradan u Blizancima što malo usporava stvari i daje vam više vremena da uzmete u obzir svoje osjećaje kada donosite odluku koja vam mijenja život.

Međutim, to ne znači da ste vođeni da šutite… Naprotiv, točno je suprotno i da će se određeni izbor u vašem životu s kojim ste se hrvali danas odjednom učiniti očigledno jasnim.

Sve je to ublaženo Saturnom u Vodenjaku, sada izravnim od svoje zadnje retrogradnosti u ovom zračnom znaku neko vrijeme. To će donijeti određenu zrelost i emocionalnu stabilnost. To će vam također omogućiti da govorite i djelujete sa znanjem o važnim naučenim lekcijama.

Ovo ne samo da će vas staviti u bolju poziciju da iskoristite energiju Venere i Urana za stvaranje promjena, već će vam također pomoći da se usredotočite na konačnu pomrčinu godine koja dolazi za samo nekoliko dana.

Lunarna pomrčina punog Mjeseca pomoći će vam da se prebacite s jedne vremenske trake na drugu, pomažući vam da se oslobodite, sredite i na kraju živite svoju najveću istinu.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u utorak, 8. novembra:

1. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Saturn u vašem znaku Vodenjaka danas formira pozitivan karmički savez s Mjesecom u znaku Ovna. Saturn je nedavno postao direktan prije nekoliko tjedana. Od tada ste imali priliku dublje razumjeti mnoge lekcije koje su se pojavile za neko konačno zatvaranje.

Današnja energija pomoći će vam da to možete artikulirati na vrlo besmislen način. Skloni ste biti odvojeniji od implikacija emocionalne komunikacije. To će vam danas također dobro doći kako biste mogli izraziti istinu i ono što trebate od drugih.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To će se vjerojatno povezati s nekim poslom koji ste nedavno obavili kako biste si dopustili da uistinu stavite prošlost na počinak.

Nastavak na sljedećoj strani…

Evo što se događa 8. Novembra sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top