ŽENA OVAN – možda ponekad djeluje opasno, ali ona je ROĐENA ZA PRAVU LJUBAV i da USREĆI one koje VOLI…

ŽENA OVAN – možda ponekad djeluje opasno, ali ona je ROĐENA ZA PRAVU LJUBAV i da USREĆI one koje VOLI…

6 studenoga, 2022 0 By Admin

Žena Ovan: Karijera

Zbog svojih prirodnih sposobnosti vođenja, Ovan je u svom elementu (doslovno i figurativno) kada je šef, delegira dužnosti i preuzima projekte. Ona zahtijeva da bude glavna i ima tendenciju inspirirati druge svojom razinom energije.

Međutim, budući da sebe vidi kao voditeljicu svih projekata ili timova kojima upravlja, stvari se mogu izgubiti u detaljima. Vjerojatnije je da će vidjeti širu sliku, zanemarujući svoje obveze da u potpunosti završi projekte ili korespondenciju. Iako će na kraju riješiti sve labave krajeve, to može biti odvratno za njezine kolege zaposlenike.

Ali neuspjeh je neće srušiti; umjesto toga, ona će se ponovno napuniti energijom i vratiti se tamo gdje je otišla. Njezino samopouzdanje znači da je najprikladnija za karijeru u odvjetništvu, poslovanju, menadžmentu ili čak biti šefica vlastite tvrtke.

 

Žena Ovan: Obitelj

Kao i svakom drugom aspektu svog života, žena Ovan svom obiteljskom životu pristupa s istim povjerenjem i vodstvom.

Kao majka, ona je u rukama. Nema avanture premale, a nikad nije prerano izložiti njezinu djecu ovoj vrsti zabave. Za Ovna je sve u iskustvu, a ona želi sve najbolje za svoju djecu.

Međutim, ova vrsta roditeljstva dolazi sa svojim nedostacima, jer Ovan uvijek očekuje najbolje. Sklona je nestrpljenju i može imati kratak fitilj. Također je pretjerano zaštitnički nastrojena prema svom leglu.

 

Žena Ovan: Prijateljstva

Njezino otvoreno držanje Ovnu je super lako steći nove prijatelje, ali ona i dalje ima blizak unutarnji krug. Ovan u svoja prijateljstva unosi osjećaj avanture, planira nove izlete, međusobno upoznaje prijatelje i preuzima odgovornost.

Ona nije tip prijateljice da vam govori ono što želite čuti; umjesto toga, nema problema da vam kaže hladnu, tešku istinu. Ona to drži stvarnim bez obzira na sve.

Imati ženu Ovna za prijateljicu također znači da ćete iskusiti njezin optimističan pogled, pa će vas ona, kada ste na najnižem nivou, odmah vratiti gore. I to je samo po sebi prilično inspirativno.

 

11 zabavnih činjenica o ženama Ovnima

 

1. Ovan je veliki obožavatelj raznolikosti.

Što se tiče glazbe, pogotovo, njihov ukus seže od popa do hip hopa, i svega između. Toliko su u asortimanu svega, da će vjerojatno uživati ​​iu onome što se vama sviđa.

 

2. Ovaj horoskopski znak ima nevjerovatnu sposobnost da vas razumije.

Kada ste u blizini Ovna, uvijek biste trebali biti svoji. Ovaj znak je dobar u prozivanju laži i lako će znati da niste autentični.

 

3. Ne treba joj tvoje odobrenje.

S Ovnom će to uzeti ili ostaviti. Ako vam se ne sviđaju, lako idu dalje. Rijetko se ponašaju očajno.

 

4. Ovan uvijek govori kako jest.

Ako želite pravi savjet, Ovan je žena kojoj se trebate povjeriti. Samo budite sigurni da želite njihovo iskreno mišljenje prije nego što ga zatražite.

 

5. Argumenti moraju imati svrhu.

Ovan se ne boji uzvratiti i ostati asertivan, ali uvijek je s razlogom. Oni se nikada neće boriti samo zbog toga, ali će se uvijek boriti za vaše dobro.

 

6. Odani su u ljubavi.

Jednom kada se Ovan zaljubi u vas ili vas voli kao platonskog prijatelja, neće vam okrenuti leđa. Jednom kada budete imali njihovu ljubav, ona će zauvijek biti vaša. Računaj na to.

 

7. Ovnovi vole dobar razgovor.

Zapravo, oni su fantastični sagovornici. Ovan može pametno razgovarati o politici, o poslovanju poput šefa.

 

8. Žene Ovnovi uživaju u dijeljenju iskustava s bliskim prijateljima.

Ovnovi su rođeni vođe koji se ne boje podijeliti savjete, osobno iskustvo ili najbolje mjesto u gradu za pronalaženje dobre hrane. Nema sumnje da ako ste njezin prijatelj (ili više njih), čeka vas ludo zabavna vožnja.

 

9. Najponosniji su na one koje vole.

Ako je Ovan vaš romantični partner, možete biti sigurni da su ponosni na vas. Jer ako vas Ovan voli, sigurno ste prilično nevjerojatni, a Ovan ne može voljeti nekoga koga ne poštuje.

 

10. Uvijek je spremna za dobar izazov.

Ako napredujete u životu i želite da vas netko tjera da budete najbolji, dok se zabavljate, Ovan vam može pomoći na više načina. Ne samo da će vam čuvati leđa kada vam je to najpotrebnije, već će vam s lakoćom pomoći u svakom problemu.

 

11. Žene Ovnovi neće podnijeti manje nego što zaslužuju.

Ne postoji takva stvar kao što je ljubav sažaljenja s Ovnom. Odrasti i vrati se kasnije kada budeš spreman za veliku ligu. Ove žene znaju kako se održati u svijetu, pa ako ćete biti s jednom, spremni su dati sve od sebe u vezi od samog početka.

 

Što privlači žene Ovnove?

Žene Ovna privlače iste kvalitete koje posjeduju: strast, hrabrost, optimizam, kreativnost, ambicija i vodstvo. Bilo da želite biti njezin romantični interes, ili čak njezin prijatelj, važno je da se nosite s dozom samopouzdanja, baš poput nje.

Ona također cijeni neovisnost, pa joj partner mora moći dopustiti iste slobode koje uživaju. Osim toga, Ovna uistinu privlači netko tko se može potvrditi u svakoj situaciji.

 

Za koga bi se žena Ovan trebala udati?

Ovan će najvjerojatnije imati uspješan brak s Lavom. Ova dva Vatrena znaka jednako su vođena i strastvena, te imaju odnos pun otvorene komunikacije i razumijevanja.

Oni također cijene njihovu sličnost jedno s drugim, slobodoumni su i neovisni, te su par koji se dobro slaže u natjecanju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako se nosite sa ženom Ovnom?

Nisu svi stvoreni za vezu sa ženom Ovnom; ona je intenzivna, samouvjerena i jaka, a to neke ljude može potresti na pogrešan način.

No, nositi se sa ženom Ovnom, to znači prihvatiti je onakvu kakva jest, ne shvaćati njezino držanje previše ozbiljno i zadržati bezbrižan stav. Također je važno biti zaintrigiran onim što je najstrastvenije, pokazujući joj da vam je uistinu stalo do njezinih interesa.

Stranice: 1 2