U NAREDNOJ SEDMICI: OVA 3 znaka se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI i ostvaruju SVOJE SNOVE! Prava ljubav zaborava nema…

U NAREDNOJ SEDMICI: OVA 3 znaka se vraćaju BIVŠOJ LJUBAVI i ostvaruju SVOJE SNOVE! Prava ljubav zaborava nema…

2 ožujka, 2024 0 By Admin 2

RAK

U narednoj sedmici: Mnogo je toga krenulo loše za pripadnike ovog znaka u proteklom periodu, ali stvari bi se mogle promijeniti. Promjena koja dolazi možda će isprva izgledati kao neki loši san.

Ništa vam se u tome neće svidjeti, ali vrijeme će pokazati da je to promjena koja konačno donosi stabilnost u vaš ljubavni život. Na bivšeg partnera ste gotovo i zaboravili, pogotovo nakon turbulentnog razdoblja koje vas je i razdvojilo. Međutim, vama je vaš bivši partner suđen i vi ćete to uskoro shvatiti.

Dogodit će se neke neobične stvari, situacije koje vam se na prvu neće dopasti, ali te situacije će odrediti vaš daljni život. Povratak bivšeg partnera u vaš život neće vam se svidjeti, ali s vremenom ćete shvatiti da je bilo puno utjecaja sa strane koji su prekinuli vašu vezu.

Nije vaš bivši partner nimalo kriv za vaš prekid, krivi su zlobni ljudi koji vam nisu željeli dobro.

Kada to shvatite, a to će se uskoro dogoditi, sasvim drugačije ćete razmišljati. Dobit ćete novu priliku da upotpunite svoj ljubavni život sa osobom koju već poznajete.

Sve će tada biti drugačije i tada ćete znati da je međusobno povjerenje najvažnija stvar u ljubavnoj vezi. Ne osvrćite se na druge. živite svoj život sa osobom koju volite, bez obzira na sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Vi ste puno toga propustili i jako vam je žao što sa bivšim partnerom niste mogli nastaviti svoju ljubavnu vezu. Tko je za to kriv, sada je manje važno.

Ipak, smatrate da velik dio krivice potiče od vas i da ste mogli i drugačije postupiti. Možda kada bi vam sudbina donijela drugu priliku, možda biste drugačije postupili. Vama zvijezde donose novu priliku da ispravite  svoje greške i da vratite svoju najveću ljubav nazad u vaš život.

Možda vam se to sada čini nedostižno, zbog svega što se dogodilo. Međutim, zvijezde će vam pružiti novu šansu da povratite izgubljenu ljubav.

Dobit ćete priliku i jedan susret sa bivšim koji bi mogao promijeniti sve. To je ono što toliko želite i to će se uskoro dogoditi. Nemojte prokockati tu priliku već iskreno nastupite i recite baš ono što osjećate.

Tada će se sve okrenuti i sve će poći u boljem smjeru. Ni vaš bivši partner vas nije zaboravio, ljubav postoji i ona mora pobijediti. Budite iskreni i recite točno što osjećate, sve će tada postati puno bolje. Uvidjet ćete da vas bivši i dalje voli i da ćete zajedno moći riješiti sve probleme koji su se ispriječili između vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

OVAN

Vi ste vrlo ponosna osoba i malo toga vas može natjerati da pogazite svoju riječ i svoj ponos. Jedino što vas na to može natjerati je ljubav. Vi ste zaljubljeni, vi i dalje volite osobu sa kojom više niste i to vas jako opterećuje. Tugujete i nije vam svejedno što ste ostali bez osobe koju ste toliko voljeli. Možda postoji mogućnost da sve ispravite, ali to zavisi samo o vama.

O vama ovisi da li ćete pogaziti svoj ponos i ispraviti ono što se dogodilo. Još uvijek je to moguće jer vaš partner vas i dalje voli, kao što i vi volite njega.

Dakle, ne postoji nijedna zapreka da ponovo oživite svoju ljubvanu vezu, osim vašeg ponosa. Vrijeme je da mislite unaprijed, makar to značilo da se pospete pepelom i da pogazite svoj ponos.

Ponos vam neće vrijediti ništa ako ostanete sami i tužni. Vrijedit će da se malo promijenite i da ostvarite ono najbitnije u životu. Ljubav među vama i dalje postoji, ostaje na vama da li ćete to i iskoristiti.