TOKOM NEDELJE: OVIM znacima ZVIJEZDE donose totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a jednom znaku LJUBAV i NOVAC!

TOKOM NEDELJE: OVIM znacima ZVIJEZDE donose totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a jednom znaku LJUBAV i NOVAC!

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom nedelje: Naša Mliječna staza trenutno apsorbira manju galaksiju. Nemate pojma koliko bi neki događaji u povijesti mogli biti veliki, ali ste sigurni da morate razmišljati o svom mjestu i svom osobnom energetskom impulsu koji će svijet osjetiti na višoj razini.

Podignite vlastitu vibraciju i podići će se i kolektiv. Vi ste dio mnogo veće cjeline i vaša je uloga jednako bitna kao i bilo koja druga.

 

BIK

Razgovori s prijateljima i pravim društvenim krugovima mogli bi donijeti puno radosti i pozitivnih povratnih informacija tijekom vremena, ako odlučite djelovati na temelju novih uvida. Ovo je produktivno vrijeme uma kada se komplicirane stvari mogu pojednostaviti i pokrenuti dok dosežete cilj.

Raspoloženi ste za veliku avanturu, nešto što će promijeniti vašu zajedničku stvarnost i navike s kojima živite svaki dan. Koliko god se neki alternativni načini života činili primamljivim, promatrajte sve strane jednadžbe prije nego što se odlučite za bilo kakav konačni izbor. Možda vam odluka ne bude preteška, posebno onda kada ćete imati novca i više nego vam je potrebno. Svemir vas voli i na putu je ka tome da vam promijeni život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Imate problem razgovarati o nekim gorućim problemima s obitelji i osobama koje su vam bliske srcu. Ne znate što biste rekli da biste bili ispravno shvaćeni ili pokazali dovoljno empatije za nečiju situaciju kada je vidite racionalno i jasnog uma.

Drži razmak. Bolje je ne govoriti previše kada se osjećate nesigurno u vezi sa svojim položajem u procesu. Ovo nije vrijeme za tešku ljubav ili novi pritisak na nečije srce.

 

RAK

Veze koje su uspostavljene su jake, ali trenutno nisu sve ugodne. Držite se malo na udaljenosti kako biste mogli kontrolirati svoj život i svoju sreću. Bilo bi šteta gubiti previše vremena na stresne kontakte koji vam ne dopuštaju da budete najbolja verzija sebe.

Neke ideje zvuče smiješno, ali upravo zbog toga biste ih trebali isprobati. Razmislite o stazama koje su ispunjene smijehom i dječjim, radosnim energijama.

 

LAV

Ne znate koliko je prošlost bila gruba prema nekim od najbližih ljudi u vašem životu. Neki neće pričati o svojim problemima čak i ako su duboko intimni s vama, a drugi su odabrali stvarnost u kojoj se neće sjećati ni vlastitih trauma.

Obrambeni mehanizmi su različiti za svakoga, i tu nam zdrave granice i poštovanje dolaze kao zgodni i neophodni. Koliko god se činilo ograničenim, neki pojedinci rade više nego što se osjećaju sposobnima.

 

DJEVICA

Iako možete vidjeti da su neke stvari uobičajene u vašem okruženju, još uvijek ne smatrate da su u potpunosti na mjestu i da je potrebno uspostaviti red u vašem umu, tako da prihvaćanje postaje uobičajeno.

Čini se da svi traže bolji život, ali vi želite provoditi vrijeme s onima koji već uživaju u svom i vidjeti moćnu budućnost koju imaju, koliko god realnije budu.

VAGA

Uključeni ste na prava mjesta, ali ne znate trebate li koristiti svoje kontakte sada ili pričekati bolje vrijeme za djelovanje. Nešto je bilo pregrubo za metabolizam. Treba vam malo više vremena da jasno vidite svoj sljedeći korak i slijedite svoju strast umjesto da se krećete po inerciji.

Važno je ne žuriti. Vrijeme provedeno u razmišljanju o važnim stvarima vrijednost je koju im daje vaše vlastito srce. Uvidite važnost vlastitih prioriteta.

 

ŠKORPIJA

Vaš um nije baš na pravom mjestu i teško je odvojiti neke iluzije od stvarnosti. Nemojte biti prestrogi prema sebi jer koliko god stvari izgledale maglovito, uvijek se možete osloniti na svoj predosjećaj i svoj unutarnji svijet da vam daju odgovore koji su vam potrebni upravo sada.

Meditirajte, okrenite se duhovnim područjima i razgovarajte sa svojim unutarnjim djetetom i vlastitim duhovima prošlosti ako trebate. Mir se može ponovno uspostaviti u najdubljim dijelovima vašeg kompleksnog Ja.

 

STRIJELAC

Možete vidjeti da su neke opcije bolje od drugih, ali nemate dovoljno vremena da se posvetite svima njima i odvojite dobro od lošeg i lako od teškog. Idite u toku i slušajte svoje osjećaje dok vas vode, kako ne biste gubili vrijeme na probleme koji uopće ne odjekuju u vašem srcu.

Potrebna vam je nježnost i ljubav, a iako je vaša energija velika i želite slijediti agresivne načine koji će srušiti neke zidove, potrebno vam je i dovoljno ljubavi i krhkosti u tom procesu. Ljubavi vam neće manjkati, kao ni novca. Bit ćete primjer kako se u svega nekoliko dana život može potpuno promijeniti i dati vam ono što najviše trebate.

 

JARAC

Prije nego što tražite potvrdu i dokaz da ste bili važni u nečijem životu, uvjerite se da vam je ono što daje.

Neke su veze bile iznimno toksične, a niste primijetili kako su utjecali na vašu dobrobit i vašu sposobnost da vjerujete vlastitim instinktima. Vjerujte u sebe ovaj put i ne dopustite nikome da ponižava vaše emocije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Koliko god se neke situacije činile sanjivim, provjerite jeste li dovoljno dobro razumjeli srž problema prije nego što se posvetite strogom planu. Trebat će vam prostora za mudre odluke na tom putu, stoga se pokušajte ne ograničavati uskim vremenskim okvirima ili malo prostora za kreativne ili čudne radnje.

Ovo je izvrstan trenutak da naučite nešto novo, posvetite se novoj vještini ili započnete tečaj o nečemu kreativnom i inspirativnom što će vam omogućiti da izrazite svoju unutarnju istinu.

 

RIBE

Spremni ste učiniti nešto drugačije sa svojim životom, otvorenog srca i spremni na promjenu. Ipak, čini se da se ne možete otresti karakternih nedostataka i moralnih imperativa koji vas već neko vrijeme drže u sličnim krugovima. Preispitujte svoja uvjerenja, ali budite sigurni da najviše vjerujete sebi.

Dopustite sebi da napravite pogrešku ili dvije. Perfekcionizam bi mogao povrijediti vaš emocionalni svijet i natjerati vas da se osjećate krivim kada niste pravili velike probleme na tom putu.