SEDMIČNI TAROT: Sljedeća sedmice donosi nove početke, velike životne promjene i preokrete. Uživajte u neočekivanom…

SEDMIČNI TAROT: Sljedeća sedmice donosi nove početke, velike životne promjene i preokrete. Uživajte u neočekivanom…

20 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: stranica štapića, obrnuta

Sedmični tarot: Ovo vam donosi vijesti s kojima se morate pozabaviti, kao što su važne vijesti neposredne prirode. Možda ćete imati vremena baviti se time, a možda i nećete, pa će vam to doći kao smetnja. To nije loša vijest, ali nije ni dobra; to je samo nešto što niste očekivali što zahtijeva vašu pozornost ovaj tjedan. To je također vrsta vijesti koju ne možete ignorirati.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Četvorka pentakla

Naporno ste radili za ono što imate i nemate namjeru od toga se odvojiti. Ova karta ima malo sebičnosti, ali opravdano. Ovaj tjedan netko želi nešto vaše i vi od toga ne želite odustati, niti morate. Međutim, to drugu osobu ne sprječava da pokuša. Ovaj tjedan ćete se držati svojih materijalnih dobara.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Desetka pehara

Nitko se ne buni kada dobije ovu tarot kartu, to je sigurno. Ovaj tjedan vam daje do znanja da ste i voljeni i sigurni. Vaša situacija je ona u kojoj je sada sve na svom mjestu; također ste prepoznali ljubav i obitelj kao najvažnije igrače u svom životu. Nema loših strana ovog tjedna za vas. Zadovoljni ste i sigurni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Kraljica pehara

Ovaj tjedan imat ćete priliku raditi s nekim tko je krajnje pošten i jednostavan. Ovo je osoba koja je više nego voljna pomoći vam na bilo koji način koji vam zatreba. Sigurno ćete postići bilo koji uspjeh kojem težite sve dok je ova osoba uz vas. Također ćete se osjećati vrlo zahvalni za njihovo postojanje i prisutnost jer sa sobom donose udobnost i znanje.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Devet pehara

Za vas je ovaj tjedan čisti način pobjede. Doći ćete do kraja jedne ere, da tako kažem, i konačno će se vaš trud početi isplaćivati ​​u onome što izgleda kao duševni mir i zadovoljstvo kod kuće. Osjećate se voljeno i stoga sigurno. Sigurnost vam omogućuje da odahnete i osjećate nadu za budućnost. Dobar tjedan, zaista.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Kralj mačeva

Ovaj tjedan ćete postavljati zakone, jer osjećate potrebu da određenim ljudima u svom životu date do znanja što se događa i što trebaju učiniti kako bi stvari funkcionirale. Vrlo ste strogi, ali ste i u pravu i treba vas slušati. Ovisno o tome kako pristupate stvarima, trebali biste imati veliki uspjeh u komuniciranju svojih potreba i ideja.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Tarot karta: Zvijezda

Izgubljeni ste u mislima ovaj tjedan. Osjećate da ako se dovoljno koncentrirate na nešto, to će nastati i bili biste u pravu. To znači da trebate ostati usredotočeni kako biste mogli manifestirati stvari na “pravi način”. Nemojte padati u misli o neuspjehu; neka bude optimistična i moguća. Vjerujte u sebe i klonite se ponižavanja.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tarot karta: Stranica pehara, obrnuta

Bit ćete vrlo privrženi ovaj tjedan kao da vam treba netko drugi da uvijek bude tu da vas utješi ili potvrdi da je sve u redu. Ulazite u tjedan s osjećajem usamljenosti; možda prebolijevate prekid ili možda predviđate da će se on uskoro dogoditi. Na rubu ste i uplašeni ste, ali spremni ste na najgore, ako se dogodi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tarot karta: as pehara, obrnuta

Svijet vam se počinje dopadati i raspiruje vašu potrebu za pobunom. Osjećate se kao da ne možete samo sjediti i ne raditi više ništa; želite akciju, revoluciju. To ne znači nužno da ćete dobiti revoluciju, ali u vašem umu, bit ćete preplavljeni mislima o pobuni i idejama kako učiniti svijet boljim mjestom… makar samo za sebe.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Tarot karta: Kralj štapova

Ovaj tjedan ćete tražiti i primati savjete i vodstvo nekoga tko je stariji i mudriji od vas. Ponekad morate razmišljati izvan okvira, a ovaj ste tjedan previše zbunjeni da biste to učinili; osjećate se zaglavljeno i stoga, jer ste pametni, posegnete za pomoći. Ova vam osoba priskače u pomoć i daje vam prave informacije koje su vam potrebne da jasno vidite širu sliku.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Tarot karta: Stranica mačeva, obrnuta

Ovaj tjedan, možete se naći u neugodnoj, ugroženoj poziciji. Vaša reakcija bit će impulzivna i mogli biste na kraju odabrati pogrešan način na koji ćete krenuti. U obrani sebe, okomit ćete se na nekoga s namjerom da ga povrijedite. Da biste spasili sebe, povrijedit ćete nekog drugog i pokušati opravdati svoje postupke. Strah vas pretvara u osobu koju ne prepoznajete.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Tarot karta: Kralj pentakla

Ovaj tjedan donosi preciznost poput satnog mehanizma u sve vaše radnje. U što god se upustite ovaj tjedan, ići će ‘po planu’. Vi ste ‘go-to’ osoba koja zna odgovore na važna pitanja koja vam se postavljaju. Vaše znanje je toliko vrijedno da će drugi uzeti ono što imate za reći i primijeniti to u svojim životima, s uspjehom.