SEDMIČNI TAROT: Sljedeća sedmice donosi nove početke, velike životne promjene i preokrete. Uživajte u neočekivanom…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: stranica štapića, obrnuta

Ovo vam donosi vijesti s kojima se morate pozabaviti, kao što su važne vijesti neposredne prirode. Možda ćete imati vremena baviti se time, a možda i nećete, pa će vam to doći kao smetnja. To nije loša vijest, ali nije ni dobra; to je samo nešto što niste očekivali što zahtijeva vašu pozornost ovaj tjedan. To je također vrsta vijesti koju ne možete ignorirati.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: Četvorka pentakla

Naporno ste radili za ono što imate i nemate namjeru od toga se odvojiti. Ova karta ima malo sebičnosti, ali opravdano. Ovaj tjedan netko želi nešto vaše i vi od toga ne želite odustati, niti morate. Međutim, to drugu osobu ne sprječava da pokuša. Ovaj tjedan ćete se držati svojih materijalnih dobara.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: Desetka pehara

Nitko se ne buni kada dobije ovu tarot kartu, to je sigurno. Ovaj tjedan vam daje do znanja da ste i voljeni i sigurni. Vaša situacija je ona u kojoj je sada sve na svom mjestu; također ste prepoznali ljubav i obitelj kao najvažnije igrače u svom životu. Nema loših strana ovog tjedna za vas. Zadovoljni ste i sigurni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Kraljica pehara

Ovaj tjedan imat ćete priliku raditi s nekim tko je krajnje pošten i jednostavan. Ovo je osoba koja je više nego voljna pomoći vam na bilo koji način koji vam zatreba. Sigurno ćete postići bilo koji uspjeh kojem težite sve dok je ova osoba uz vas. Također ćete se osjećati vrlo zahvalni za njihovo postojanje i prisutnost jer sa sobom donose udobnost i znanje.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: Devet pehara

Za vas je ovaj tjedan čisti način pobjede. Doći ćete do kraja jedne ere, da tako kažem, i konačno će se vaš trud početi isplaćivati ​​u onome što izgleda kao duševni mir i zadovoljstvo kod kuće. Osjećate se voljeno i stoga sigurno. Sigurnost vam omogućuje da odahnete i osjećate nadu za budućnost. Dobar tjedan, zaista.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Tarot karta: Kralj mačeva

Ovaj tjedan ćete postavljati zakone, jer osjećate potrebu da određenim ljudima u svom životu date do znanja što se događa i što trebaju učiniti kako bi stvari funkcionirale. Vrlo ste strogi, ali ste i u pravu i treba vas slušati. Ovisno o tome kako pristupate stvarima, trebali biste imati veliki uspjeh u komuniciranju svojih potreba i ideja.

Nastavak na sljedećoj strani…

SEDMIČNI TAROT: Sljedeća sedmice donosi nove početke, velike životne promjene i preokrete. Uživajte u neočekivanom…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top