Romantika je u zraku i dobre vijesti na putu; OVE znakove će LJUBAV IZNENADITI KAO NIKAD PRIJE do sad…

OVAN

Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s nizom zanimljivih osoba i jedan od tih sastanaka mogao bi dovesti do smislenije veze. Oni koji su već u vezi moći će obnoviti staru romansu intimnom večerom ili izlaskom. Možda je vaš partner posljednjih dana bio odvojen i otuđen, no sada će se situacija sigurno popraviti.

 

BIK

Morate skinuti ružičaste naočale kada preispitujete svoju trenutnu vezu i poduzeti potreban drastičan korak. Nemojte odugovlačiti vezu samo zato što je tako suđeno ili zbog društvenog pritiska. Preispitajte čini li vas to sretnima, a ako ne čini, onda je pravo vrijeme da odbacite.

 

BLIZANCI

Planeti koji vladaju vašim ljubavnim životom sada su na vrhuncu. Dakle, ovo će za vas biti uzbudljivo, ali i strastveno vrijeme. Iskoristite ovo maksimalno. Isplanirajte nešto posebno sa svojim partnerom ili ga odlučite iznenaditi nekom ekstravagantnom gestom i to će vam biti uzvrateno jednakim entuzijazmom. Pravo je vrijeme da potpunu pažnju posvetite ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegava niz trivijalnih svađa. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je stav i ponašanje vašeg partnera smetalo, recite to. Stvari će ići samo na bolje. Poznato je da stojite iza svojih vrijednosti i načela. Djelujte unutar granica. Stižu vam vijesti ili poziv od bivše ljubavi.

 

LAV

Zlatno pravilo odnosa kaže da slušate svoje srce. Ovaj put pustite srce da upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći osuđivati ​​vašeg partnera. Stoga nemojte tražiti njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i zadržite samopoštovanje. Važna vam je čistoća vašeg odnosa.

 

DJEVICA

Od vas će se tražiti da svom partneru pružite bezuvjetnu ljubav i podršku. Možda ćete saznati nešto što je potencijalno štetno, ali morate se sjetiti svojih prioriteta i biti suosjećajni i uskoro ćete uvidjeti da je vaš odnos zapravo postao jači. Ne osuđujte svog partnera prestrogo. Umjesto toga, potrebno je uho puno ljubavi kako biste prebrodili ovu oluju u vašoj vezi.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Romantika je u zraku i dobre vijesti na putu; OVE znakove će LJUBAV IZNENADITI KAO NIKAD PRIJE do sad…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top