MIJENJA SE LJUBAVNA situacija OVIH znakova – POMIRENJA, POVRATAK BIVŠE LJUBAVI, ali POČETAK i NOVE LJUBAVI!

MIJENJA SE LJUBAVNA situacija OVIH znakova – POMIRENJA, POVRATAK BIVŠE LJUBAVI, ali POČETAK i NOVE LJUBAVI!

6 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Vaš partner (sadašnji ili budući) možda ima nešto na umu, za što ćete uskoro otkriti da je dobar plan. Ali to uključuje dublji osjećaj vaše predanosti. Ovo će stvarno testirati kvalitetu odnosa. Ako ste spremni zakoračiti u takav aranžman – onda sve što trebate učiniti je reći “da”. Slušajte svoje srce.

 

BIK

Ovo bi mogli biti sjajani dani za upoznavanje svih vrsta ljudi. Ako tražite taj poseban odnos, onda je još savršeniji. Ali svakako izađite kako biste stekli nove prijatelje. Razgovor je ovdje ključan. Nije da vam inače na bilo koji način nedostaju riječi – ali ćete vjerojatno biti još duhovitiji i šarmantniji nego inače.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Imate puno dopuštenje da radite što god želite, uz jednu odredbu: morate osobi koja vam je bliska reći istinu o problemu zbog kojeg se osjećate pomalo krivim. Razgovaranje o tome kod kuće ili u nekoj drugoj privatnoj i ugodnoj atmosferi izliječit će situaciju. Tada možete ići naprijed i uživati .

 

RAK

Možda ćete osjećati intenzivnu privlačnost prema nekome koga ste do sada primijetili samo u prolazu. Osjećate se vrlo privučeni njima na neobjašnjive načine, jer tu osobu ne poznajete dobro. Ipak, na drugoj razini poznajete ga izuzetno dobro, a taj osjećaj vas vuče kao magnet, sve bliže.

 

LAV

Ovo bi mogao biti savršen dan za sve vrste veza. Dnevna planetarna konstelacija većinu ljudi stavlja u optimistično raspoloženje i osigurava da vas dobro društvo okružuje. Međutim, ne želite sjediti i piti kavu cijelo poslijepodne. Izvedite voljenu osobu i razgovarajte od srca do srca o tome što budućnost nosi za vas oboje.

 

DJEVICA

Bilo da ste danas na poslu ili kod kuće, ovo je sjajno vrijeme za postavljanje temelja da veza procvjeta i kasnije postane malo strastvenija. Pozovite nekoga koga biste željeli bolje poznavati na obrok. Postoji prekrasna optimistična energija – stoga nemojte biti sramežljivi. To je magija koja je u zraku.

VAGA

Kao da već niste imali dovoljno na tanjuru, imate i sukob interesa. Trebali biste se usredotočiti na važan odnos, te na rješavanje određenih problema kako bi se stvorio osjećaj sklada. To znači da svom svakodnevnom radu možete dati više. Ako možete kombinirati oboje, imat ćete sjajan dan i uistinu prekrasnu večer.

 

ŠKORPIJA

Postoji prekrasna kvaliteta duboke brige i strastvene predanosti vašim bliskim odnosima. Sada ste dosegli fazu u kojoj osjećate da biste željeli postići još trajniji dogovor ili se na neki način ponovno obvezati. Nastavite s povjerenjem i radošću! Možda je medeni mjesec ili čak drugi medeni mjesec u planu.

 

STRIJELAC

Čini se da se prošlost pretežno pojavljuje u sadašnjosti, a sadašnjost također s čežnjom gleda u budućnost. Određena ideja dolazi u fokus, a za to će možda trebati pomoć vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg) da je oblikuje u neku vrstu izvodljivog plana. Radeći to zajedno, stvorit ćete veliku priliku za uživanje u onome što neizbježno dolazi.

 

JARAC

Možete pokazati da cijenite tu posebnu osobu u svom životu tako što ćete kupiti nešto lijepo za dom. Bilo da dijelite kuću ili ne, učinite ovaj dar izuzetno lijepim, eventualno umjetničkim djelom s ukusom, skulpturom ili nečim iz druge zemlje. Ovo ne samo da će vaše ljubavno zanimanje biti slatko, već će se osjećati jako dobro.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Planetarna konstelacija sa sobom donosi osjećaj da imate puno toga za slaviti. Ako želite podijeliti ovaj osjećaj sreće s voljenom osobom, odnesite ih negdje posebno. Ako tražite romantiku, možda ćete je pronaći na mjestima gdje vlada jaka umjetnička atmosfera. Razmislite o lutanju umjetničkom galerijom ili kulturnom izložbom.

 

RIBE

Nebeska orijentacija opet vam donosi onaj osjećaj “dvostruke nevolje”. Ponovno ste dvoumljeni u vezi s određenim problemom koji se tiče voljene osobe. Iako mogu biti i u groznici zbunjenosti, sve što trebate učiniti je slušati svoje srce, a zatim djelovati odatle. Ako učinite ono što mislite da biste trebali, zbunjenost se može pogoršati.