MIJENJA SE LJUBAVNA situacija OVIH znakova – POMIRENJA, POVRATAK BIVŠE LJUBAVI, ali POČETAK i NOVE LJUBAVI!

OVAN

Vaš partner (sadašnji ili budući) možda ima nešto na umu, za što ćete uskoro otkriti da je dobar plan. Ali to uključuje dublji osjećaj vaše predanosti. Ovo će stvarno testirati kvalitetu odnosa. Ako ste spremni zakoračiti u takav aranžman – onda sve što trebate učiniti je reći “da”. Slušaj svoje srce.

 

BIK

Ovo bi mogao biti sjajani dani za upoznavanje svih vrsta ljudi. Ako tražite taj poseban odnos, onda je još savršeniji. Ali svakako izađite kako biste stekli nove prijatelje. Razgovor je ovdje ključan. Nije da vam inače na bilo koji način nedostaju riječi – ali danas ćete vjerojatno biti još duhovitiji i šarmantniji nego inače.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Imate puno dopuštenje da radite što god želite, uz jednu odredbu: morate osobi koja vam je bliska reći istinu o problemu zbog kojeg se osjećate pomalo krivim. Razgovaranje o tome kod kuće ili u nekoj drugoj privatnoj i ugodnoj atmosferi izliječit će situaciju. Tada možete ići naprijed i uživati ​​u danu.

 

RAK

Možda ćete osjećati intenzivnu privlačnost prema nekome koga ste do sada primijetili samo u prolazu. Osjećate se vrlo privučeni njima na neobjašnjive načine, jer tu osobu ne poznajete dobro. Ipak, na drugoj razini poznajete ga izuzetno dobro, a taj osjećaj vas vuče kao magnet, sve bliže.

 

LAV

Ovo bi mogao biti savršen dan za sve vrste veza. Dnevna planetarna konstelacija većinu ljudi stavlja u optimistično raspoloženje i osigurava da vas dobro društvo okružuje. Međutim, ne želite sjediti i piti kavu cijelo poslijepodne. Izvedite voljenu osobu i razgovarajte od srca do srca o tome što budućnost nosi za vas oboje.

 

DJEVICA

Bilo da ste danas na poslu ili kod kuće, ovo je sjajno vrijeme za postavljanje temelja da veza procvjeta i kasnije postane malo strastvenija. Pozovite nekoga koga biste željeli bolje poznavati na obrok. Postoji prekrasna optimistična energija – stoga nemojte biti sramežljivi. To je magija koja je u zraku.

Nastavak na idućoj stranici…

MIJENJA SE LJUBAVNA situacija OVIH znakova – POMIRENJA, POVRATAK BIVŠE LJUBAVI, ali POČETAK i NOVE LJUBAVI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top