LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. Novembar: Netko ima VELIKE LJUBAVNE PLANOVE, ali nažalost SVE ĆE PROPASTI!

OVAN

Ovo je vrijeme da učvrstite sve one odnose koje ste ignorirali u potrazi za romantikom. To uključuje vaše roditelje, vašu braću i sestre, vašu širu obitelj i vaše prijatelje. Morate shvatiti da ti drugi odnosi nisu ništa manje važni i da vam pružaju vrijedan sustav podrške. Morate ih njegovati koliko i svaku romantičnu vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Izađite i učinite nešto avanturističko sa svojom dragom osobom danas. Što god da radite, trebalo bi biti fascinantno! To će unijeti malo lakoće u napetu situaciju između vas i vašeg partnera. Lako ćete prenijeti partneru svoja nova iskustva i osjećaje.ᅠᅠ

 

 

BLIZANCI

Ako ne budete oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako svojim osjećajima tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali imati svog partnera u povjerenju u vezi profesionalnih stvari koje vas muče.

 

 

RAK

Čini se da se dobro slažete s kratkoročnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročne veze. Pokušajte kontrolirati promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se smjestiti s pobožnom dušom.

 

 

LAV

Zlatno pravilo odnosa govori da slušate svoje srce. Neka vaše srce ovaj put upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći osuđivati ​​vašeg partnera. Stoga ne tražite njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i održavajte svoje samopoštovanje. Bitna vam je čistoća vašeg odnosa.

 

 

DJEVICA

Pazi na svoju ćud. Mogli biste ga istresti na nekoga tko vam je blizak. Partner može biti povrijeđen zbog vaše ćudi. Pokušajte objasniti svom partneru da je to bio izljev nekih osjećaja koji su bili ignorirani u prošlosti. Nosite plavo u nekom dijelu svoje odjeće. Pokušajte kontrolirati svoje emocije i ako ne možete kontrolirati, pripazite barem na intenzitet.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 7. Novembar: Netko ima VELIKE LJUBAVNE PLANOVE, ali nažalost SVE ĆE PROPASTI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top