LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Februar: Netko ima VELIKE LJUBAVNE PLANOVE, ali nažalost SVE ĆE PROPASTI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 18. Februar: Netko ima VELIKE LJUBAVNE PLANOVE, ali nažalost SVE ĆE PROPASTI!

17 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovo je vrijeme da učvrstite sve one odnose koje ste ignorirali u potrazi za romantikom. To uključuje vaše roditelje, vašu braću i sestre, vašu širu obitelj i vaše prijatelje. Morate shvatiti da ti drugi odnosi nisu ništa manje važni i da vam pružaju vrijedan sustav podrške. Morate ih njegovati koliko i svaku romantičnu vezu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Izađite i učinite nešto avanturističko sa svojom dragom osobom danas. Što god da radite, trebalo bi biti fascinantno! To će unijeti malo lakoće u napetu situaciju između vas i vašeg partnera. Lako ćete prenijeti partneru svoja nova iskustva i osjećaje.ᅠᅠ

 

 

BLIZANCI

Ako ne budete oprezni, nesporazumi i intervencije treće strane mogu stvoriti ozbiljne potrese u vašem ljubavnom životu. Morate naučiti vjerovati kako svojim osjećajima tako i osjećajima svog partnera. Stavite veći naglasak na ono što osjećate, a ne na ono što vam drugi govore. Također biste trebali imati svog partnera u povjerenju u vezi profesionalnih stvari koje vas muče.

 

 

RAK

Čini se da se dobro slažete s kratkoročnim vezama, ali uskoro biste mogli razviti žudnju za pravom ljubavi! Pomalo ste impulzivni i brzopletog temperamenta. To vam stvara prepreku da budete dio dugoročne veze. Pokušajte kontrolirati promjene raspoloženja i vrlo brzo ćete se smjestiti s pobožnom dušom.

 

 

LAV

Zlatno pravilo odnosa govori da slušate svoje srce. Neka vaše srce ovaj put upravlja vašim umom. Ljudi oko vas neće moći osuđivati ​​vašeg partnera. Stoga ne tražite njihovu presudu o svom ljubavnom životu. Slijedite svoje srce i održavajte svoje samopoštovanje. Bitna vam je čistoća vašeg odnosa.

 

 

DJEVICA

Pazi na svoju ćud. Mogli biste ga istresti na nekoga tko vam je blizak. Partner može biti povrijeđen zbog vaše ćudi. Pokušajte objasniti svom partneru da je to bio izljev nekih osjećaja koji su bili ignorirani u prošlosti. Nosite plavo u nekom dijelu svoje odjeće. Pokušajte kontrolirati svoje emocije i ako ne možete kontrolirati, pripazite barem na intenzitet.

 

VAGA

Vjerojatno ćete biti slomljeni s nogu gestom koju vaš partner odluči učiniti. Ako ste navikli na intimne večere, pripremite se za večerašnje bučno, ali prijateljsko obiteljsko okupljanje i obrnuto. Ako ste slobodni, ova vam gesta može pomoći da svog budućeg partnera vidite u novom svjetlu i u skladu s tim donosite odluke o budućnosti.

 

 

ŠKORPIJA

Nemojte se osjećati utučeno jer vaš spoj nije ispao onako kako ste mislili. Dajte vremena vezi. Vjerojatno niste u stanju vidjeti unutarnje srce. Vaš partner ima zlatno srce. Nekoliko slučajeva će dokazati da vaš partner vrijedi za vas. Želja za intimnim susretom je na kartama s obje strane.

 

 

STRIJELAC

Vaš ljubavni život u ovom trenutku stagnira. Stoga morate provoditi vrijeme s ljudima koji su slobodni i budni! Ovo će vam pokazati da u životu ima puno posla osim biti s partnerom! Možete pokušati prikupiti nove savjete za dobrodošlicu nekom novom u svom životu ako ste trenutno potpuno slobodni!

 

 

JARAC

Možda imate trajni pristup nečijem srcu. Vaša nova afera imat će intiman i svjež novi početak. Bit ćete slobodoumni i tražit ćete prave elemente ljubavi i suosjećanja bez ružičastih naočala. Ne dopustite da vas gorka iskustva iz prošlosti utječu. Međutim, ako se bojite, samo gazite nježno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Vaša će veza danas biti osvježena! Provest ćete veći dio dana sa svojim partnerom i istraživati ​​nešto novo čime ćete dodati užitak. Vaša ljubav će biti bezgranična i možda ćete je čak odlučiti podići na drugu razinu vezanja čvorova sa svojim partnerom u bliskoj budućnosti. Međutim, mogu se pojaviti određene izazovne situacije kojih morate biti oprezni!ᅠᅠᅠᅠ

 

 

RIBE

Nakon što ste doživjeli suhu, vaš će ljubavni život danas vjerojatno postati prilično aktivan. Vaš partner vas je vjerojatno ignorirao i sada će udvostručiti napore da nadoknadi ovu nepažnju. Ne budite agresivni u ljubavi. Umjesto toga, uživajte u onom što vam drugi poklanjaju. Morate se prestati držati pritužbi i žaljenja iz prošlosti.