DNEVNI HOROSKOP za 16. Februar: Jedan znak će imati KATASTROFALAN DAN – što se više trudi, imat će više prepreka

DNEVNI HOROSKOP za 16. Februar: Jedan znak će imati KATASTROFALAN DAN – što se više trudi, imat će više prepreka

15 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Možda ćete danas biti zabavljač, osim ako ne učinite nešto da popravite ozbiljan ton. Ovo je dan za lagane, društvene aktivnosti i zabavu s prijateljima. Ne brinite ako vam se stvari ne čine racionalnima. Ponekad je to najnevjerojatnija ruta koja na kraju postane najbolja. Nemojte zanemariti maštovito i bizarno. Prošeći divljom stranom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ti si nedostajući dio slagalice danas. Kao rezultat toga, ljudi će od vas tražiti odgovore. Dobra vijest je da ćete ih imati spremne. Vjeruj si. Informacije i nove ideje možda lete uokolo, pa ćete možda biti pozvani da sve to shvatite. Ne bojte se pogriješiti sa strane maštovitih. Ovo je možda upravo potreban odgovor.

 

 

BLIZANCI

Možete upasti u nevolje ako danas duboko prodrete. Neka stvari budu lagane i energične ako možete. Ironično, što se jače trudite da nešto učinite, na više ćete prepreka naići. Stvari će lako teći ako ste im spremni dopustiti. Odustanite od neke kontrole i dopustite da vas vodi ćudljivija energija.

 

 

RAK

Dajte svojoj avanturističkoj, duhovnoj prostoriji koja putuje po svijetu da se uzdigne. Ovo je dobro vrijeme da prihvatite i izrazite svoje snove. Zapišite ih, razgovarajte s drugima i izgovorite ih. Komunikacija i informacije danas su ključni elementi. Stvari se mogu brzo kretati, stoga budite budni i uključite se u energiju koja bruji svuda oko vas. Najbolje stvari u životu mogu doći samo zbog hira.

 

 

LAV

Prestanite planirati i počnite raditi. Možda postoji pritisak da napustite normalnu rutinu i učinite nešto po želji. Iako ovo možda nije vaš uobičajen način rada, to svakako nije razlog da to ne učinite. Dopustite svom umu da istražuje nova područja. Slobodno pokupite labave komade starog sna koji ste ostavili visjeti u zraku. Oživite svoju životnu strast.

 

 

DJEVICA

Odgovor za vas danas je “da”. Istražujte, posegnite i proširite svoj um na daleke kutove svog svijeta i izvan njega. Nema potrebe biti vezan za stvarnost. Ne ograničavajte se na linearno razmišljanje. Odvojite vrijeme i uživajte u oblacima. Podaci koje dobijete trebali bi vam biti od velike pomoći u ostvarenju vaših najluđih snova.

VAGA

Danas biste trebali poduzeti mjere u područjima gdje obično šutite. Što više istražujete svoj um, to ćete se osjećati sigurnije u svojoj vanjskoj stvarnosti. Budite sigurni u svoje snove. Ovo je dan za povezivanje s drugima o stvarima koje vam najviše odgovaraju. Prepustite se i uživajte. Poduzmite akciju. Imate sve što vam je potrebno da sve počne raditi

 

 

ŠKORPIJA

Postoji lagani, uzdižući okus dana, na koji biste se trebali uhvatiti i preuzeti odgovornost. Otkrit ćete da ova energija ima prilično sanjivu, ali ekspanzivnu kvalitetu koja vas potiče da se uzdignete više i postignete više. Iskoristite mogućnosti, ali pripazite da ne djelujete na temelju pogrešnih informacija.

 

 

STRIJELAC

Pokušajte danas stvari ne shvaćati previše ozbiljno. Shvatite da su ponekad najbolji planovi oni koji uopće nisu napravljeni. Neka komunikacijske linije budu otvorene i nemojte zanemariti stvari koje isprva zvuče sa zida. Sanjajte veliko i nemojte se ograničavati misleći da vaše radikalne ideje nemaju utemeljenja u stvarnosti.

 

 

JARAC

Ovo je za vas ogroman dan. Možda ćete otkriti da se snovi zaista mogu ostvariti. Budite u toku s komunikacijom i periodikom. Neka vam prsti umoče u mnogo različitih pita i neka vam bilježnica bude pri ruci. Vaši briljantni udari inspiracije mogli bi doći hirom, pa budite spremni prihvatiti ih. Genij u vama žudi da iznikne.

 

 

VODOLIJA

Nemojte se obeshrabriti ako vam se čini da svi, ali vi dobivate dio kolača. Doći će vaše vrijeme, ali vjerojatno neće biti danas. Iako ćete možda htjeti utonuti u nježne osjećaje i osjetljivost, drugi će možda htjeti lebdjeti na površini i petljati u fantazijske svjetove. Slobodno neko vrijeme bježite u svom svijetu, ali nemojte se iznenaditi ako vas drugi ne slijede.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Napravite mjesta za dugu komunikaciju s dobrim prijateljima. Ovo je važan dan da prenesete riječ ljudima koje volite. Neka stvari budu lagane i energične, što ionako dobro radite. Izrazite svoje umijeće i pobrinite se da vaša svijetla prisutnost osvijetli svaku prostoriju u koju uđete. Svijet je vaša pozornica, pa glumite ulogu u kojoj najviše uživate – svoje pravo ja.