DNEVNI HOROSKOP za 7. Novembar: Jedan znak će imati KATASTROFALAN DAN – što se više trudi, imat će više prepreka

OVAN

Možda ćete danas biti zabavljač, osim ako ne učinite nešto da popravite ozbiljan ton. Ovo je dan za lagane, društvene aktivnosti i zabavu s prijateljima. Ne brinite ako vam se stvari ne čine racionalnima. Ponekad je to najnevjerojatnija ruta koja na kraju postane najbolja. Nemojte zanemariti maštovito i bizarno. Prošeći divljom stranom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ti si nedostajući dio slagalice danas. Kao rezultat toga, ljudi će od vas tražiti odgovore. Dobra vijest je da ćete ih imati spremne. Vjeruj si. Informacije i nove ideje možda lete uokolo, pa ćete možda biti pozvani da sve to shvatite. Ne bojte se pogriješiti sa strane maštovitih. Ovo je možda upravo potreban odgovor.

 

 

BLIZANCI

Možete upasti u nevolje ako danas duboko prodrete. Neka stvari budu lagane i energične ako možete. Ironično, što se jače trudite da nešto učinite, na više ćete prepreka naići. Stvari će lako teći ako ste im spremni dopustiti. Odustanite od neke kontrole i dopustite da vas vodi ćudljivija energija.

 

 

RAK

Dajte svojoj avanturističkoj, duhovnoj prostoriji koja putuje po svijetu da se uzdigne. Ovo je dobro vrijeme da prihvatite i izrazite svoje snove. Zapišite ih, razgovarajte s drugima i izgovorite ih. Komunikacija i informacije danas su ključni elementi. Stvari se mogu brzo kretati, stoga budite budni i uključite se u energiju koja bruji svuda oko vas. Najbolje stvari u životu mogu doći samo zbog hira.

 

 

LAV

Prestanite planirati i počnite raditi. Možda postoji pritisak da napustite normalnu rutinu i učinite nešto po želji. Iako ovo možda nije vaš uobičajen način rada, to svakako nije razlog da to ne učinite. Dopustite svom umu da istražuje nova područja. Slobodno pokupite labave komade starog sna koji ste ostavili visjeti u zraku. Oživite svoju životnu strast.

 

 

DJEVICA

Odgovor za vas danas je “da”. Istražujte, posegnite i proširite svoj um na daleke kutove svog svijeta i izvan njega. Nema potrebe biti vezan za stvarnost. Ne ograničavajte se na linearno razmišljanje. Odvojite vrijeme i uživajte u oblacima. Podaci koje dobijete trebali bi vam biti od velike pomoći u ostvarenju vaših najluđih snova.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 7. Novembar: Jedan znak će imati KATASTROFALAN DAN – što se više trudi, imat će više prepreka

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top