Za OVE znakove naredna sedmica bit će puna IZNENAĐENJA, IZAZOVA i ZAPLETA – nekima SJAJNIH, nekima BOLNIH…

OVAN

Put pred vama je duži nego što se činilo i ne smijete gubiti strpljenje oko stvari na koje želite zadržati fokus. Ostanite što je moguće mirniji, prihvatljiviji i budniji, svjesni da vam je potrebno više odmora umjesto da režete konce koji vas vezuju za važne ljude i okolnosti na kojima želite graditi svoju budućnost.

Ako vam energija značajno padne, odvojite vrijeme za odmor. Niste bespomoćni pomoći si, barem do točke u kojoj je moguće funkcionirati, bez obzira na to koliko vam je razina energije niska. S druge strane, zapitajte se možete li izbjeći situacije i ljude koji vam troše energiju, kako biste sačuvali resurse za svoje najvažnije ciljeve.

Ovotjedna potvrda: “Prihvaćam svoju odgovornost za promjenu.”

 

 

BIK

Na otoku Mackinac zabranjena su sva motorna vozila. Dok razmišljate o vlastitoj vrijednosti, dobrobiti i onome što zaista zaslužujete, mogli biste se naći u potrebi za zdravijim granicama i zabranama situacije i impulsa drugih koji vam ranjavaju srce. U posljednje vrijeme imate dosta problema i ne želite da vas bilo koja veza opterećuje više nego što je potrebno.

Ne bojte se reći “ne” ako mislite da je to pravi odgovor. Nemate puno za izgubiti ako se zauzmete za sebe. Čak i ako neki ciljevi postanu nedostižni kada se počnete štititi. Ranjeni put ionako nije dobar put za vas, a postoje i drugi načini da postignete ono što želite.

Ovotjedna afirmacija: “Štitim se.”

 

 

BLIZANCI

Vaš je tempo već dovoljno usporio da prepozna promjenu uzorka koja je potrebna. Vratite se nedovršenim poslovima, ispravite ono što ne radi ispravno i ne pokušavajte gurnuti nepoštenje tamo gdje trebate očistiti i umjesto toga odaberite iskrenost. Važno je odlučiti da nećete biti kažnjeni za stvari koje se mogu izbjeći.

Osjećaj hitnosti mogao bi biti snažan i gurnuti vas predaleko. Ipak, u vašoj je moći da napravite korak unatrag. Usporite i izbjegnete odluke koje nisu realne ili obećavajuće čak i ako ste pod pritiskom da ih donosite. Pažljivo birajte vlastiti tempo i vlastiti kurs.

Ovotjedna potvrda: “Popravljam ono što je pokvareno.”

 

 

RAK

Ovo nije vrijeme za odabir lakog izlaza ili žurno napuštanje bilo koje situacije. Ipak, niste vezani i nećete patiti ili ostati u otrovnom okruženju, a ono što se morate zapitati je je li cijena koju danas plaćate zaista vrijedna vremena koje posvećujete određenim stvarima. Možda postoji bolji način i pametno je vratiti se korak -dva i sagledati svoje mogućnosti u svjetlijem svjetlu.

Ako se razočarate, podsjetite se da vidite gdje su vaša očekivanja bila prevelika i zašto. Možete pronaći prave ljude, partnere i one koji vas bolje podržavaju od onih koji vam u život ne donose ništa osim glavobolje. Ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

Ovotjedna potvrda: “Moji su osjećaji istiniti.”

 

 

LAV

Walmart je kažnjen s više od 100 milijuna dolara zbog kršenja Zakona o čistoj vodi i načina na koji su zbrinuli izbjeljivač, gnojiva i pesticide. U ovom trenutku treba otplatiti dugove iz prošlosti, a krediti i zajmovi se neće zaboraviti. Možda ćete se osjećati kao da nemate dovoljno vremena, ali ono što vam uistinu treba je držati se svojih prioriteta i sačuvati energiju za stvari koje su vam najvažnije.

Pogledajte kako odnosi u vašem životu utječu na vaš osjećaj i vašu sposobnost da ostanete zdravi i sretni. Ako postoji previše napetosti, stvorite veću udaljenost umjesto da presiječete bilo koga, ostavljajući sebi prostor za disanje i prepoznajući svoje najistinitije unutarnje emocionalno stanje.

Ovotjedna potvrda: “Gledam iznutra.”

 

 

DJEVICA

Ako ste u financijskoj dilemi, odlučite ne ulagati ili nastaviti s projektima koji su previše rizični. Ovo je vrijeme kada se informacije savijaju donoseći nove perspektive vaših financija i cijelog vašeg sustava vrijednosti. Prepoznajte svoje osjećaje jednako vrijedne pažnje kao i oni i provedite onoliko vremena sami koliko je potrebno da ostanete u kontaktu sa svojim izvorom motivacije i radosti.

Ako vas je netko povrijedio, a niste imali vremena za ozdravljenje, provjerite u srcu potrebe koje se nikada nisu ispunile i zapitajte se kako ih odmah ispuniti. Postoji drugačiji način i niste vezani ili kontrolirani tuđim ograničenjima.

Ovotjedna potvrda: “Vjerujem u nove mogućnosti.”

Nastavak na idućoj stranici…

Za OVE znakove naredna sedmica bit će puna IZNENAĐENJA, IZAZOVA i ZAPLETA – nekima SJAJNIH, nekima BOLNIH…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top