Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 6. novembra

Sretan dan je sigurno tu jer će se tri horoskopska znaka pokazati najsretnijima u ljubavi.

Za početak, lijep je dan u susjedstvu, posebno za tri horoskopska znaka koji su s nekim koga vole i žele bolje upoznati.

Mladi ljubavnici, ovo je vaš sretan dan, jer Mjesec u konjunkciji s Jupiterom obasjava novu ljubav i daje obećanje svima onima koji vjeruju u njen potencijal.

Počinje nova faza u životima mnogih ljudi i ne može ostaviti bolji dojam nego uz pomoć Mjeseca u konjunkciji s Jupiterom.

Ovaj astrološki tranzit omogućuje nam više od nade u pozitivan ishod. Omogućuje nam aktivno stvaranje pravih uvjeta za uspjeh.

Svjesni smo što ‘ne’ trebamo činiti u ovom trenutku jer možemo vidjeti budućnost; to znači da smo dovoljno svjesni da znamo da što god učinimo danas, odjekuje kasnije.

S tim znanjem možemo planirati unaprijed i djelovati s ljubaznošću i poštovanjem. Imajmo na umu da se sve uspješne veze temelje na međusobnom poštovanju. Bez toga ćemo propasti, bezuvjetno.

Određeni znakovi zodijaka tek su upoznati s ljubavlju, ili su barem novi u vezi u kojoj se trenutno nalaze.

Za nas koji smo tek ušli u ljubavnu vezu koja nas uzbuđuje i inspirira, ovo je dan kada doslovno možemo vidjeti kuda će ići i želimo li ili ne nastaviti.

Mjesec u konjunkciji s Jupiterom govori o inteligentnim potezima u ljubavi, te o tome kako sebi stvoriti mnogo, mnogo sretnih dana u bližoj i daljoj budućnosti.

Ova tri horoskopska znaka su najsretnija u ljubavi 6. novembra: 

1. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Iako biste danas mogli djelovati pomalo nametljivo, sve je u tome da natjerate partnera da se ‘upusti’ u jednu od vaših ludih ideja. Vrlo ste šarmantni i ljubazni u ovo vrijeme, a uz Mjesec u konjunkciji s Jupiterom na nebu, želite oduševiti partnera svojom osobnošću.

Svjesni ste da vam ne može odoljeti, čak ni kada ste napadni. Vaš cilj danas je slomiti partnera i natjerati ga da odustane od svega što radi kako bi mogao obratiti pozornost na vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako se ovo može čitati kao odvratno, to je zapravo igra koju vas dvoje igrate dugo vremena. Vi zahtijevate, na sladak i sladak način, i na kraju, vaš partner podlegne, dok se smije. Sve što želite je dati mu do znanja koliko ga obožavate i kako je provesti život s njim vaš san. Danas si sav šarmantan.

Nastavak na sljedećoj strani…

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u nedelju, 6. novembra

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top