Sreća će biti na strani Lava i Vage, Djevica i Vodolija će ostvariti zanimljivo poznanstvo, Ribi i Raku stiže poziv koji će im promijeniti život…

OVAN

Vi ste u svom najboljem duhu. Nemojte izgubiti ovaj aspekt svog karaktera koji vas oslobađa napetosti u najtežim situacijama. Zbog svoje proaktivne prirode možete uspjeti sklopiti dogovor. Nekome treba vaše ohrabrenje. Pogledaj oko sebe i budi mentor. Naznačeno je sretno vrijeme s bliskim i dragim osobama. Budite oprezni dok jedete ribu.

 

BIK

Od vitalne je važnosti da sve vjerujete svom logičnom umu, a ne instinktu koji se pokazao ne tako pouzdanim. Ovo je obavezno kada imate posla s nekim tko vam je blizak, ali se možda urotio protiv vas. Ne biste trebali oklijevati poduzeti odlučnu akciju nakon što shvatite što vam vaš um govori da učinite.

 

BLIZANCI

Pravo je vrijeme da se prepustite laganoj zabavi s prijateljima. Izađite na zabavu ili večer ispunjenu zabavom i vjerojatno ćete postati život i duša proslave. Tijekom toga ćete upoznati nekoga tko će uživati ​​u istim stvarima kao i vi i također će prepoznati vaš potencijal.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Prilike vam se lako ukažu, ali nemojte žuriti da ih sve zgrabite. Pomno odvagnite svoje mogućnosti, osjećajte se samopouzdano i onda postupite u skladu s tim. Također, podijelite sa svojim prijateljima. Ovo je vrijeme kada ćete morati otvoriti mnoga vrata. Međutim, iznenađenja neće uvijek biti ugodna. Ne prepuštaj sve sudbini. Vaši će postupci odrediti vašu sudbinu. Poziv ili čak susret sa bivšim partnerom mogao bi imati veliki utjecaj na vas i na vašu budućnost. Moguće je da ćete opet biti sa bivšim partnerom.

 

LAV

Ovih dana možete riskirati kupnjom srećke. Dobitak je sasvim očit jer će sreća biti na vašoj strani. Situacija može od vas zahtijevati da budete malo odlučni sa svojim gledištem. Vaša šutnja može biti pogrešno shvaćena i dovest će vas u upitnu poziciju. Zato bolje ne dopustite da itko stvori mišljenje protiv vas.

 

DJEVICA

Stvari odvijaju brzo i morate imati sposobnost prilagoditi se neočekivanom. Bit ćete vučeni u raznim smjerovima, ali vaša pozitivnost će postati vaša snaga. Izaći ćete s originalnim i svježim planovima koji će se dugoročno pokazati isplativima. Uključite svoje voljene u svoj plan. Uskoro ćete upoznati važnu osobu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Sreća će biti na strani Lava i Vage, Djevica i Vodolija će ostvariti zanimljivo poznanstvo, Ribi i Raku stiže poziv koji će im promijeniti život…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top