Evo kome će naredna tri dana donijeti DOBRE VIJESTI, SREĆU, NOVAC i LJUBAV, a koga čekaju TEŠKI DANI…

Evo kome će naredna tri dana donijeti DOBRE VIJESTI, SREĆU, NOVAC i LJUBAV, a koga čekaju TEŠKI DANI…

20 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana: Možda se osjećate malo više nego inače kada je u pitanju donošenje odluka. Čak i ako vas netko optuži da ste nepovjerljivi, vaš osjećaj za oprez štedi vam mnogo tuge. Ako se zbog neke osobe ili situacije osjećate skeptično, vjerojatno postoji dobar razlog za to. Ispitajte što vam je potrebno kako biste se osjećali ugodno, ali ne do krajnosti da sebi uskraćujete priliku.

 

BIK

Naredna tri dana: Možda ćete osjećati da ovih dana morate braniti svoje motive, a to vas zaista može odbiti, pogotovo ako ne vidite razlog za to. Pokušajte to ne shvaćati osobno. Samo zato što vi znate odakle dolazite ne znači da druga osoba zna. To može jednostavno biti problem u komunikaciji. Potrudite se pojasniti svoj stav. Ako ovo nije dovoljno, to više nije vaš problem. Druga osoba će morati razmotriti svoje probleme s povjerenjem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Naredna tri dana: Postoji li osoba u vašem životu koja vam uvijek iznova pada na pamet? Ako je tako, možda je vrijeme da se okupimo. Bez obzira postoji li nešto što treba razraditi ili vam on ili ona jednostavno nedostaje, poduzmite korake potrebne za povezivanje, čak i ako je potrebna e-pošta, pisma ili telefonski poziv da biste stupili u kontakt. Umjesto da vam neprestano padaju u glavu, ispružite ruku i uspostavite kontakt.

 

RAK

Vaša uobičajena otvorena i često radikalna priroda danas je možda daleko konzervativnija. To može biti rezultat dnevnih planetarnih utjecaja, a ako se dobro koristi, ovo raspoloženje može se pokazati najpovoljnijim. Može dodati ozbiljnost vašem danu koji odgovara aktivnostima kao što su postavljanje ciljeva, planiranje proračuna ili oporavak. Iskoristite ovu energiju na najbolji način kopajući po područjima svog života o kojima bi bilo dobro razmisliti.

 

LAV

Danas se usredotočite na sebe. Vaša je priroda često izuzetno darovana. Možete biti suosjećajni prema grešci, jer previše vaše energije odlazi na pomoć u rješavanju problema drugih. Tada ostajete bez dovoljno fokusa na sebe i stvari koje vas muče. Pogledajte kako provesti neko vrijeme sami kako biste se usredotočili na sve probleme koje imate. Obratite se prijatelju od povjerenja za vodstvo i podršku. Dopustite nekome da vas njeguje za promjenu.

 

DJEVICA

Danas je izvrstan dan za postavljanje novih ciljeva. Kada ste zadnji put to učinili? Mnogi misle da su Nova godina i rođendani najbolje vrijeme za donošenje odluka ili postavljanje ciljeva, ali to je nešto što se može učiniti bilo kada. Zapravo, preporučljivo je redovito obnavljati, preimenovati i obnavljati ambicije, budući da život donosi stalnu promjenu okolnosti. Izvucite malo papira i zapišite svoje ideje.

VAGA

Još jedna osoba vjerojatno će vam danas donijeti mnogo utjehe. To bi mogao biti netko koga dobro poznajete, ali velike su šanse da će to biti netko za koga biste najmanje očekivali da će biti uz vas. S vašom sklonošću da se držite za sebe i budete tihi, možda nećete uvijek primijetiti one oko sebe. Ipak, to ne znači da vas ne primjećuju. Zagrlite novog prijatelja i ponuđenu podršku kada se ukaže prilika.

 

ŠKORPIJA

Možda ćete se danas osjećati agresivnije nego inače. To vam može dobro poslužiti kada je u pitanju dobivanje onoga što želite, pod uvjetom da nitko ne pati u tom procesu. Općenito nije u vašoj prirodi da gazite bilo koga na ljestvici i vjerojatno se nećete osjećati dobro ako se to dogodi. Pogledajte sve moguće načine da postignete svoje ciljeve. Sigurno ćete pronaći nešto što vam odgovara, a što nije štetno za druge.

 

STRIJELAC

Bilo bi mudro da provedete neko vrijeme razmišljajući o svojim financijama danas. Imate li realan proračun ili vaš isključuje stvari kao što su zabava, darovi i povremeno trošenje novca? Takav proračun neće biti dovoljan, jer to su troškovi koje svi imaju. Dobro pogledajte svoje navike potrošnje i vidite gdje biste mogli smanjiti bez previše boli.

 

JARAC

Odvojite vrijeme da razmislite o svom fizičkom i mentalnom zdravlju danas. S obzirom na vašu tvrdoglavu prirodu, ovo su područja koja se mogu zanemariti. Jedno stvarno utječe na drugo. Ako preopterećujete svoj mozak ili odgađate rješavanje problema, vaše fizičko zdravlje će patiti. Stvari poput prekomjerne težine, ovisnosti i napadaja depresije sve su pokazatelji da u vašem životu postoji neravnoteža. Pogledajte više o sinkronizaciji stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Savršen je dan za planiranje. Redovito odvojite vrijeme za razmišljanje o stvarima koje želite učiniti i postići. To je bitno za osjećaj da imate kontrolu nad svojim životom. Gotovo je nemoguće postići svoje ciljeve bez konkretnog plana. Kao što ne biste izgradili kuću bez plana, nije mudro graditi život bez plana.

 

RIBE

Ovo su dobri dani za razmišljanje o svojim ambicijama. Razmatranje onoga što stvarno želite od života može biti ključno za postavljanje ciljeva i ostvarenje snova. Njihovo postizanje često može biti jednostavno kao donošenje odluke i poduzimanje prvog koraka. Na primjer, ako vam je san imati svog idealnog partnera, a vi ste s nekim tko to nije, praktičan izbor je prekinuti trenutnu vezu. Strah, briga i nedostatak samopouzdanja stvari su koje vas mogu spriječiti da se pomaknete.