Ciganske karte otkrivaju kome će ova sedmica donijeti veliki financijski porast, a kome konačno dolazi kraj životne krize i bolja budućnost…

OVAN

Sudjelovanje u sportskim aktivnostima će se pokazati vrlo korisnim za vaše zdravlje. Međutim, morate poduzeti sve mjere da se zaštitite od infekcije i nositi sve ono što je potrebno u sportu. Tjedan vam nije baš isplativ, stoga pripazite na džep i izbjegavajte ekstravagantno trošenje.  Ako se klonite kuće, kad god se ovog tjedna osjećate usamljeno, osjećat ćete se bolje u društvu dragih ljudi. To će vas zaštititi od depresije.

Također, pomoći će vam da donosite mudre odluke. Ako se slažete s frazom ‘vrijeme je novac’, tada ćete ovog tjedna morati bez odlaganja poduzeti sve potrebne korake kako biste svojim sposobnostima dosegli vrh. Inače ćete nastaviti razmišljati i planirati dok vas netko drugi pretekne. Učenici će ovog tjedna najviše pažnje trebati posvetiti društvu prijatelja s kojima se druže jer postoji mogućnost da vam se zbog pogrešne asocijacije naruši imidž u školi ili na fakultetu. Možete se lišiti bezuvjetne podrške svojih učitelja.

 

BIK

Oni koji su prešli 50 godina starosti moći će se za sada riješiti svojih ranijih problema vezanih za živčani sustav i probavu u ovom periodu. Zato što će usvojiti dobre rutine, koje će im pomoći da prevladaju te probleme. Želje će vam se ovaj tjedan ispuniti molitvama i srećom. Ovoga puta podržat će vas sreća zbog koje će vam se i naporan rad prethodnog dana isplatiti i uspješno ćete otplaćivati ​​svaki svoj dug. Ovaj tjedan trebali biste upotrijebiti svoju inteligenciju i utjecaj za rješavanje kućnih i osjetljivih pitanja.

U suprotnom, može se stvoriti pogrešna slika u glavama drugih o vama. Stoga, tijekom razgovora s članovima kuće, morate pokazati svoje razumijevanje kako treba. Ovog tjedna možda ćete morati revidirati svoje planove i politike uz potrebna poboljšanja. Jer tijekom tog vremena rezultati i zarada će se pokazati u skladu s vašim trudom. Međutim, ako ste ambiciozni, nećete se osjećati zadovoljnim. Oni ljudi ovog znaka koji su bili spremni otići na studij u inozemstvo, ovaj će tjedan morati uložiti više napora. Ali, zbog nedostatka ključnog dokumenta, možete se osjećati frustrirano. U ovom slučaju, pokušajte to ne pustiti i nastavite neumorno pokušavati do sljedeće prilike.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tijekom ovog tjedna bit će vam zanimljivo financijsko sudjelovanje u velikoj grupi. Iako vam to može uvelike povećati troškove, pa ćete se zbog toga morati suočiti s određenim problemima. Kratak posjet kući kod rođaka može se pokazati vrlo opuštajućim tijekom užurbanih dana s gustim radnim rasporedom. Za to vrijeme moći ćete posvetiti dovoljno vremena svojoj obitelji. U takvoj situaciji neka osjete da vam je stalo do njih.

Za to se dobro provodite s njima i ne dopustite im da se žale na bilo što. Ovog tjedna uspjet ćete zadržati svoj optimistični stav, zbog čega ćete se u ovom trenutku moći čvrsto suočiti sa situacijom. Također, tijekom ove faze, moći ćete to iskoristiti na odgovarajući način radeći na svojim vještinama i iskustvu. Ako se ovog tjedna spremate za natjecateljske ispite, tada će vam vrijeme biti posebno povoljno. Međutim, za to vrijeme morat ćete raditi više nego prije, jer ćete samo tako postići dobre rezultate. U takvoj situaciji preporučljivo je najbolje iskoristiti ovo vrijeme i pokušati razumjeti predmete.

 

RAK

Konzumiranje mesa, alkohola i sl. može se pokazati štetnim za vaše zdravlje ovog tjedna. Zbog toga ćete biti izloženi riziku od mnogih bolesti povezanih s želucem. Ovog tjedna važno vam je držati svoje emocije pod kontrolom i ne trošiti previše novca na svoje bliske prijatelje i rodbinu. Stoga svoje troškove trebate uskladiti s proračunom jer će vam to pomoći da pametno potrošite svoj novac. Ovog tjedna vidjet ćete da namećete svoje prijedloge i svoje stajalište svojim prijateljima i rodbini. Međutim, savjetuje se da to izbjegavate.

Umjesto toga, možete i natjerati druge da se suprotstave vama tako što ćete ih ljutiti. Moguće je da postanete tjeskobni zbog stalnih uspona i padova u vašem osobnom životu. To može učiniti vaš temperament pomalo razdražljivim, što će također utjecati na vašu karijeru i nećete se moći zadržati usredotočeni na bilo koji zadatak. Uz to ćete se morati suočiti i s brojnim problemima u budućnosti. U području obrazovanja, pripadnici ovog horoskopskog znaka će cijeli tjedan morati potražiti pomoć od starijih i učitelja kako bi postigli željene rezultate. U takvoj situaciji shvatite da ako ste sami i pokušavate razumjeti svaku temu, onda morate potrošiti više energije i vremena na to. Stoga bi vam bilo bolje da za vrijeme učenja dobijete pomoć od starijih.

 

LAV

Ovaj tjedan bit će manje šanse za uspone i padove u vezi sa zdravljem, pa ćete stoga možda većinu vremena uživati ​​u zdravom životu. Ostat ćete jaki i s fizičkog i s mentalnog aspekta. Međutim, možete se osjećati gušeno i stoga morate s vremena na vrijeme potražiti liječnički savjet kako biste uživali u svom zdravom životu. Ako radite u državnom sektoru, onda će vam ovaj tjedan biti važan i bolji. Zato što ćete tijekom tog vremena možda ostvariti beneficije i nagrade od države, što će vam donijeti dobru razinu profita.

Ako se klonite kuće, kad god se ovog tjedna osjećate usamljeno, potražite osobe sa kojima ste bliski i sa kojima se dobro slažete jer to će pomoći da se osjećate bolje i da nakratko zaboravite na stvari koje vas muče. Razlike koje se događaju s drugima u osobnom životu će vas mučiti. Zbog toga ćete se ustručavati vjerovati drugima čak i na poslu, što može poremetiti mnoge vaše važne zadatke. Ovog tjedna svim studentima posebno se savjetuje da pojačaju koncentraciju, pribjegnu meditaciji i jogi te pokušaju ostati mirni, umjesto ishitrene reakcije ako je situacija suprotna.

 

DJEVICA

Ovaj tjedan izvođenje joge će vam se pokazati povoljnim za postizanje fizičkog i psihičkog zadovoljstva. Također, morate ići u dugu šetnju, uživati ​​na svježem zraku i sudjelovati u zabavnim aktivnostima. Vjerojatno ćete ovog tjedna pretrpjeti veliki ekonomski gubitak ako poslujete. Stoga ne biste trebali vjerovati osobi koja vas je varala u prošlosti. Također, budite oprezniji u vezi sa svojim novčanim transakcijama što je više moguće. Atmosfera ekstaze kod kuće smanjit će vaš stres ovog tjedna. U takvoj situaciji bit će potrebno da u tome sudjelujete, a ne da ostanete samo nijemi gledatelj.

Također će vam ovaj tjedan pomoći da shvatite da ćete, za dobro vaše obitelji, morati kontinuirano raditi. Za to bi trebao postojati osjećaj ljubavi i daleke vizije iza svih vaših postupaka. Ovo će biti jedan od onih tjedana kada vam neće nedostajati posla za napredovanje u karijeri, ali unatoč tome, nećete moći zadržati svoje misli i planove na radnom mjestu kako želite. Također, u vama se može vidjeti neki osjećaj očaja. Zvijezde i planeti vašeg horoskopskog znaka ukazuju na to da će ovaj tjedan za mnoge studente biti usamljen. U tom slučaju možete se riješiti ovog problema provodeći vrijeme sa svojim ljubimcem ili razgovarajući s članom obitelji.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ciganske karte otkrivaju kome će ova sedmica donijeti veliki financijski porast, a kome konačno dolazi kraj životne krize i bolja budućnost…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top