3 horoskopska znaka koji će imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. novembra; dani raznih otkrića, razočaranja, tuge, depresije…

Ovo doba godine nas natjera da razmišljamo o prethodnim mjesecima; što smo postigli, što smo dobili i što smo izgubili.

Ovo je ujedno i početak ‘taloga’ u kojem sjedimo i čekamo da vidimo što će nam budućnost donijeti.

S jedne strane, to se može činiti kao dašak svježeg zraka, ali previše je sukobljenih tranzita da bismo se osjećali ‘sigurno’. Možemo se naći na rubu, nepristupačni.

Čeka nas čudno “putovanje” ovaj tjedan. To bi vrlo lako moglo uzeti naše paranoične misli i pojačati ih do točke u kojoj sve što želimo učiniti je sjediti kod kuće i čekati. Za neke će to biti čudan i introvertiran tjedan.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 7. do 13. novembra su:

LAV

Ovo je fantastičan tjedan za vas da se uložite u obrazovanje i visoko obrazovanje. Uvijek ste bili zainteresirani za samousavršavanje i uvijek ste se prijavljivali na tečajeve i odmore koji vam omogućuju siguran prostor za ovo unutarnje istraživanje.

Možda ćete opet dobiti tu priliku ovog tjedna, ali ono što će se pojaviti možda vam se neće svidjeti – automatski. Budući da ste iskreni prema sebi, možete otkriti nešto o sebi što vam se ne sviđa. Na tome se može raditi i učinit ćete svojim životnim djelom poništiti štetu koju ste učinili zbog ovog vašeg neprovjerenog ponašanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Postoji nada, a to je zato što ste tako predana osoba. Iako vam ovaj tjedan može biti težak, to je tek početak vašeg glavnog čišćenja. Pustite demone sada van, da više nikada ne podignu svoje ružne glave.

Nastavak na idućoj stranici…

3 horoskopska znaka koji će imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 7. do 13. novembra; dani raznih otkrića, razočaranja, tuge, depresije…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top