Vaga, Strijelac i OVAJ znak će imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 26.2. do 3. Marta: Dani raznih otkrića, razočaranja, tuge, depresije…

Vaga, Strijelac i OVAJ znak će imati VRLO TEŠKU SEDMICU od 26.2. do 3. Marta: Dani raznih otkrića, razočaranja, tuge, depresije…

24 veljače, 2024 0 By Admin

3 horoskopska znaka koji će imati VRLO TEŠKU SEDMICU: Ovo vrijeme nas natjera da razmišljamo o prethodnim mjesecima; što smo postigli, što smo dobili i što smo izgubili.

Ovo je ujedno i početak ‘taloga’ u kojem sjedimo i čekamo da vidimo što će nam budućnost donijeti.

S jedne strane, to se može činiti kao dašak svježeg zraka, ali previše je sukobljenih tranzita da bismo se osjećali ‘sigurno’. Možemo se naći na rubu, nepristupačni.

Čeka nas čudno “putovanje” ovaj tjedan. To bi vrlo lako moglo uzeti naše paranoične misli i pojačati ih do točke u kojoj sve što želimo učiniti je sjediti kod kuće i čekati. Za neke će to biti čudan i introvertiran tjedan.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan su:

VAGA

Ovo je fantastičan tjedan za vas da se uložite u obrazovanje i visoko obrazovanje. Uvijek ste bili zainteresirani za samousavršavanje i uvijek ste se prijavljivali na tečajeve i odmore koji vam omogućuju siguran prostor za ovo unutarnje istraživanje.

Možda ćete opet dobiti tu priliku ovog tjedna, ali ono što će se pojaviti možda vam se neće svidjeti – automatski. Budući da ste iskreni prema sebi, možete otkriti nešto o sebi što vam se ne sviđa. Na tome se može raditi i učinit ćete svojim životnim djelom poništiti štetu koju ste učinili zbog ovog vašeg neprovjerenog ponašanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Postoji nada, a to je zato što ste tako predana osoba. Iako vam ovaj tjedan može biti težak, to je tek početak vašeg glavnog čišćenja. Pustite demone sada van, da više nikada ne podignu svoje ružne glave.

STRIJELAC

Osjećat ćete se kao da sve što radite jest da napravite jedan korak naprijed i dva koraka unatrag, tijekom cijelog tjedna. Zaljubljeni želite preliti svoje srce, ali ipak počinjete primati pomiješane poruke od partnera.

Možda ne biste trebali proliti svu tu ljubav na njega? Možda bi trebali. Možda to treba čuti? Sva ova zbrka u ljubavi! Zbog toga se želite vratiti nazad, a zatim skočiti naprijed. Učini sebi uslugu, pretpostavi najbolje. Dajte svojoj osobi do znanja kako se osjećate, ali nemojte je opterećivati.

Recite svoj mir, a zatim se ušuljajte u sjenu gdje se možete sretno nasmiješiti, znajući da ste učinili lijepu stvar. Ne morate ih zalijepiti na zid kako biste izrazili svoju poantu; samo budi ljubazan, ispusti svoju lijepu stranu i budi sretan s rezultatima, jer se čini da si i ti jako voljen.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Doista dajete sve od sebe da ‘svidite’ ljudskom rodu, ali to jednostavno ne ide. Imate svoje osobne probleme s kojima se morate nositi, a ljudska bića iz nekog razloga jednostavno nisu na vašem popisu ‘stvari koje mi trebaju u životu’.

Svi vam smetaju ovaj tjedan, a jedini ljudi koje puštate u svoj svijet su oni koji vas zabavljaju. Završili ste s pristojnošću i uljudnošću. Želite da vas puste na miru ili da vas nasmiju.

Ne preuzimate odgovornost za svoje stanje depresije i krivite sve na svijetu za svoje loše raspoloženje. Planetarni tranziti će vas natjerati da priredite veliku zabavu sažaljenja do kraja tjedna.

Nažalost, tijekom ovog tjedna, vi ste uistinu jedina osoba koja postoji u vašem svijetu. Žalite budalu koja ulazi u vaš krug ovog tjedna.