Lav, Ribe i OVAJ znak će imati SJAJNU SEDMICU od 26.2. do 3. Marta. – Krajnje je vrijeme da se situacija promijeni!

Lav, Ribe i OVAJ znak će imati SJAJNU SEDMICU od 26.2. do 3. Marta. – Krajnje je vrijeme da se situacija promijeni!

24 veljače, 2024 0 By Admin

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU: Imamo  nekoliko važnih tranzita, koji će svakako dovesti naše ljubavne živote u fokus, na najpozitivniji način.

To bi trebalo razjasniti sva negativna razmišljanja s kojima smo se suočili i mogli bismo primiti našu novonastalu jasnoću i potražiti nove strasti.

Možemo se osjećati kao da su naši napori beskorisni, ali planetarni tranziti će nam omogućiti da se izdignemo iznad svake neizvjesnosti.

Do kraja tjedna naš će glavni utjecaj imati Mjesec, što je upravo ono što će nam trebati kako bismo imali smisla iz iskustava koja imamo tijekom tjedna. Za neke bi ovo mogao biti vrlo produktivan, vrlo ‘ljubavi’ tjedan.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan tjedan su:

LAV:

Uvijek ste se kolebali između misli da imate sve i misli da nemate ništa. Ovo traje jako dugo.

Ovaj upitni osjećaj vlastite vrijednosti. Istina je da ponekad mislite da ste najveća stvar koja se ikada dogodila čovječanstvu, a ponekad jednostavno uopće ne vjerujete u sebe.

Ovaj tjedan može vam dati uvid u to kako možete uravnotežiti ove svoje sukobljene emocije. Ono što ćete vidjeti ovog tjedna je koliko ste cijenjeni, zaljubljeni.

Ovo bi mogao biti tjedan u kojem vam netko pokazuje svoju ljubav na načine koje niste mogli zamisliti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

I iako ne pridajete svoju vrijednost tuđem mišljenju o sebi, još uvijek ste dovoljno ‘zadivljeni’ da počnete vjerovati toj osobi, jer će vam ona dati do znanja da ste vi ono što čini da sunce izlazi i zalazi za nju . Voljen si, i sviđa ti se!

RIBE:

Ono što ovaj tjedan čini vrlo obećavajućim za vas, je to što ste shvatili da je jedini način na koji možete živjeti u miru ako izjavite što želite onima oko sebe, a da im svima date do znanja da nećete raditi ono što oni žele.

Dakle, držeći se vlastitog plana, možete pronaći mir koji vam je potreban.

Ipak, nitko VAS zapravo nije pitao što želite, a ono što želite je raditi stvari na svoj, a ne na njihov način. Dakle, možda biste željeli dati do znanja ljudima da je vaš dan da odaberete i da ćete to učiniti.

Smiješno kako se ‘dobar tjedan’ može sastojati od stajanja na mjestu i odrađivanja stvari na svoj način. Dobit ćeš ovo, ne brini.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

OVAN:

Ovaj tjedan je u vezi s poslom i obavezama, a ono što ga čini sjajnim je to što ste u potpunosti podržani od strane partnera i voljenih osoba.

Drugim riječima, ovaj tjedan u ljubavi ne morate ispuniti ničija očekivanja, koja je sama po sebi kao odmor.

Vezani ste dužnošću da postignete određene stvari; tvoja karijera ne čeka. To je u redu jer ste se upravo za to prijavili: neumoljiv rad i beskrajne prilike za produkciju.

Dobro ste odabrali kada je ljubav u pitanju jer je vaša osoba potpuno u skladu s vašom radnom etikom.

Ovaj tjedan vam omogućuje da razmislite o tome koliko ste sretni u ljubavi. Ne nalaze svi ovakvu vrstu neustrašive podrške u partneru, ali vi ipak imate. Dobar je tjedan za vas, doista.