STRIJELAC je ČOVJEK od RIJEČI i nikada vas NEĆE IZDATI, ali vam IZDAJU nikada NEĆE ni OPROSTITI! Strijelac na sve više misli NEGO NA SEBE!

STRIJELAC je ČOVJEK od RIJEČI i nikada vas NEĆE IZDATI, ali vam IZDAJU nikada NEĆE ni OPROSTITI! Strijelac na sve više misli NEGO NA SEBE!

4 studenoga, 2022 0 By Admin

U toj situaciji Strijelac će na sve moguće načine ukazati na greške i dat će na najiskrenije savjete kao bi pomogao. Međutim, i njegova dobrota ipak ima granice i kriterije preko kojih ne želi prijeći. Izdat vas neće, ali isto tako, izdaju vam neće oprostiti.

O bilo kojoj vrsti izdaje da se radi, izdaju vam neće oprostiti. Patiti će, bolovat ali popustiti neće. Jednom kada ode, ne vraća se više nazad. Držat će vas kao kap vode na dlanu, ali ako ga izgubite, izgubili ste ga za sva vremena.

Strijelac zna da je vrijeme dragocijeno i da je život samo jedan i zato ne želi svoje vrijeme trošiti na one osobe koji toga nisu vrijedni. Ako ga izgubite, vjerujte da ćete vi biti na puno većem gubitku nego Strijelac, jer prava je čast i sreća imati u svome životu u svojoj blizini jednog Strijelca.

Strijelac je osoba koja od nikoga ništa veliko niti želi niti očekuje. Sve što on želi je samo odanost, vjernost i poštovanje. Dakle, to su stvari koje se ne mogu kupiti i koje nemaju cijenu. Sve to, ali i više od toga, on daje i pruža svojim voljenima, ali isto tako, to isto očekuje zauzvrat.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako mu to date, odnosno ako ste mu vjerni i ako ga poštujete, vjerujte da ćete imati najboljeg prijatelja, sestru, brata ili partnera kraj sebe.

Stranice: 1 2