Ova sedmica najviše će pogodovati samcima u pronalasku ljubavi, dok će OVOM znaku bivši partner zakomplicirati sadašnji ljubavni život…

Ova sedmica najviše će pogodovati samcima u pronalasku ljubavi, dok će OVOM znaku bivši partner zakomplicirati sadašnji ljubavni život…

5 srpnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Zbog položaja planeta možete izgubiti puno vremena, energije i novca u jednosmjernoj ljubavnoj vezi. Unatoč tome, nećete dobiti plodove prema svojim željama. U takvoj situaciji bit će vam bolje kontrolirati svoje emocije. Ovog tjedna naići ćete na činjenicu da je vaš parner već dugo razočaran vama. Ali budući da ste kasno shvatili, morate biti spremni suočiti se s suprotnim posljedicama.

 

BIK

Vaš će ljubavni život ostati vrlo dobar tijekom cijelog ovog tjedna, zbog čega ćete osjećati dozu mira i smirenost. Ovi napori koje ste uložili utjecat će na vašeg ljubavnika i njihov odnos ljubavi prema vama će se dodatno povećati. Ovog tjedna osjetit ćete da je vaš ljubavni život jako lijep. Zbog toga ćete vi i vaš partner zajedno stvoriti najljepše uspomene na vaš zajednički život i pokušati ga dodatno poboljšati.

 

BLIZANCI

Ovog tjedna vaše će znanje utjecati na ljude oko vas. Zbog povoljnog položaja planeta imat ćete sreću da svoj ljubavni život još više osnažite. Za to vrijeme, ako je između vas i vaše voljene bilo bilo kakvog prethodnog spora, moći ćete ga u potpunosti riješiti svojim razumijevanjem, razgovorom i tolerancijom. To će pozitivno utjecati i na vas i na vašu voljenu osobu što će se odraziti i na vašu zajedničku budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovaj tjedan možda ćete biti pod stresom zbog nekoliko obaveza na svom radnom mjestu. S vremena na vrijeme ćete se osjećati frustrirano i voljet ćete provoditi vrijeme sa svojim ljubavnikom i izgubiti se u njegovoj ljubavi. Postoji mogućnost da neko vrijeme nećete moći obavljati svoj posao. Ovaj tjedan, čini se da  neće biti prisutna pretjerana nervoza među vama i to će vam pomoći da dublje razgovarate o svom zajedničkom  životu. Također, podijelit ćete sve važne aspekte budućeg života.

 

LAV

Zbog dobrog položaja planeta ovaj tjedan će donijeti veliki napredak u komunikaciji između vas i vaše voljene osobe u vašem ljubavnom životu. Moći ćete prevladati sve probleme koji nastaju u ovoj vezi, a također će vam pružiti priliku da lijepo provedete vrijeme sa svojim ljubavnikom. Gledajući dobro ponašanje partnera prema vama i obitelji, osjećat ćete se psihički spokojno. Zbog toga također možete planirati putovati s njim na kratku udaljenost ili na zabavu.

 

DJEVICA

Zbog položaja planeta ovaj tjedan se ispostavlja najvažnijim za samce jer se od njih traži da svaki dan mijenjaju naviku da se zaljubljuju u nekoga suprotnog spola. Pogotovo ako želite doživjeti pravu ljubav, tada morate promijeniti sve svoje loše navike, a pritom se pripremiti za stvari koje dolaze. Ovaj tjedan možete svjedočiti nekoj nespojivosti u vašem bračnom životu. Zbog toga ćete se osjećati zarobljeni u svom bračnom životu. Stoga bi vam bilo bolje da s partnerom obavite važan razgovor kako biste dobili odgovor na svako pitanje koje vam se nameće.

VAGA

Morat ćete izbjegavati podizanje kontroverznih i starih pitanja iz prošlosti kako biste svoju vezu zadržali netaknutom. Pogotovo kada je vaš partner dobro raspoložen, tada morate iz bilo kojeg razloga izbjegavati činiti sve što pogoršava njegovo raspoloženje. Ako ste ovaj tjedan napravili plan da provedete vrijeme sa svojim partnerom, postoji velika mogućnost da ga otkažete. Vjerojatno će vam se poslovi umješati, te ćete zbog poslovnih obaveza morati odgoditi svoje planove.

 

ŠKORPIJA

Osjećat ćete nedostatak strasti i romantike u svom ljubavnom životu ovog tjedna, što vašeg partnera može učiniti nesretnim čak i ako to ne želite. Također, ova misao će biti i vaš glavni izvor stresa u različitim područjima vašeg života. Ovog tjedna svaka vaša navika može toliko povrijediti vašeg supružnika da oboje možete svjedočiti svađama i svađama… U takvoj situaciji, neobraćanje pažnje u pravo vrijeme može pogoršati uvjete, a i vaš partner može postati nepristojan.

 

STRIJELAC

Samci će se ovog tjedna morati suzdržati od razgovora sa svima o svojim osjećajima prema određenoj osobi. Inače, moguće je da netko koga smatrate vrijednim povjerenja i vaš prijatelj može otkriti vaše osjećaje i prevariti vas tako da vam pokvari igru. Oni u vezi moraju dobro paziti što govore i obećavaju, jer će se od vas zahtjevati da ispunite svoja obećanja. U takvoj situaciji pokušajte ispuniti ta očekivanja što je više moguće. Jer ako to ne učinite, možda ćete se morati suočiti s mnogim nepovoljnim ishodima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Što se tiče ljubavi i romantike, ovaj će tjedan biti pomalo težak. Iako vaše raspoloženje u početku može biti agresivno, čim vidite da se vaš voljeni ljuti, pokušat ćete uvjeriti svog ljubavnika da zaboravi vaš bijes. Time će se i spor uskoro okončati. Vaš bivši ljubavnik može se ponovno vratiti u vaš život ovog tjedna i stvoriti vam određene probleme. Međutim, možda ćete osjetiti neku nelagodu, ne tako sretan kao u stara vremena. Stoga bi vam bilo bolje da ne dižete ruku na ništa loše, razmišljajući samo i samo o svom bračnom životu.

 

VODOLIJA

Što se tiče ljubavi i romantike, tjedan će biti normalan. Jer tamo gdje samci tijekom ovog vremena ne mogu pronaći svoju pravu ljubav, ljubavnici će moći napraviti plan za dobar provod s voljenom. Nakon dugog razdoblja zablude, vaš voljeni će ponuditi svoju ljubav i suradnju. Za to vrijeme oboje ćete se naći iznimno bliski jedno drugome, zbog čega možete planirati i zajedničko putovanje kako biste proživjeli trenutke pune romantike.

 

RIBE

Zbog povoljnog položaja planeta, možda ćete razviti želju za komunikacijom s ljubavnikom iz svoje prošlosti. Međutim, morat ćete izbjegavati činiti sve što može negativno utjecati na vaš sadašnji ljubavni život. Vaše iznenadno loše ponašanje u ljubavi može narušiti dostojanstvo veze. Zato bi za vas bilo bolje da znate svoje granice i pristojno razgovarate s ljubavnikom, a da pritom zadržite kontrolu. Također, ako je potrebno, ispričajte im se za svoje nepristojno ponašanje.