Ova nedelja najviše će pogodovati samcima u pronalasku ljubavi, dok će OVOM znaku bivši partner zakomplicirati sadašnji ljubavni život…

OVAN

Zbog položaja planeta možete izgubiti puno vremena, energije i novca u jednosmjernoj ljubavnoj vezi. Unatoč tome, nećete dobiti plodove prema svojim željama. U takvoj situaciji bit će vam bolje kontrolirati svoje emocije. Ovog tjedna naići ćete na činjenicu da je vaš parner već dugo razočaran vama. Ali budući da ste kasno shvatili, morate biti spremni suočiti se s suprotnim posljedicama.

 

BIK

Vaš će ljubavni život ostati vrlo dobar tijekom cijelog ovog tjedna, zbog čega ćete osjećati dozu mira i smirenost. Ovi napori koje ste uložili utjecat će na vašeg ljubavnika i njihov odnos ljubavi prema vama će se dodatno povećati. Ovog tjedna osjetit ćete da je vaš ljubavni život jako lijep. Zbog toga ćete vi i vaš partner zajedno stvoriti najljepše uspomene na vaš zajednički život i pokušati ga dodatno poboljšati.

 

BLIZANCI

Ovog tjedna vaše će znanje utjecati na ljude oko vas. Zbog povoljnog položaja planeta imat ćete sreću da svoj ljubavni život još više osnažite. Za to vrijeme, ako je između vas i vaše voljene bilo bilo kakvog prethodnog spora, moći ćete ga u potpunosti riješiti svojim razumijevanjem, razgovorom i tolerancijom. To će pozitivno utjecati i na vas i na vašu voljenu osobu što će se odraziti i na vašu zajedničku budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovaj tjedan možda ćete biti pod stresom zbog nekoliko obaveza na svom radnom mjestu. S vremena na vrijeme ćete se osjećati frustrirano i voljet ćete provoditi vrijeme sa svojim ljubavnikom i izgubiti se u njegovoj ljubavi. Postoji mogućnost da neko vrijeme nećete moći obavljati svoj posao. Ovaj tjedan, čini se da  neće biti prisutna pretjerana nervoza među vama i to će vam pomoći da dublje razgovarate o svom zajedničkom  životu. Također, podijelit ćete sve važne aspekte budućeg života.

 

LAV

Zbog dobrog položaja planeta ovaj tjedan će donijeti veliki napredak u komunikaciji između vas i vaše voljene osobe u vašem ljubavnom životu. Moći ćete prevladati sve probleme koji nastaju u ovoj vezi, a također će vam pružiti priliku da lijepo provedete vrijeme sa svojim ljubavnikom. Gledajući dobro ponašanje partnera prema vama i obitelji, osjećat ćete se psihički spokojno. Zbog toga također možete planirati putovati s njim na kratku udaljenost ili na zabavu.

 

DJEVICA

Zbog položaja planeta ovaj tjedan se ispostavlja najvažnijim za samce jer se od njih traži da svaki dan mijenjaju naviku da se zaljubljuju u nekoga suprotnog spola. Pogotovo ako želite doživjeti pravu ljubav, tada morate promijeniti sve svoje loše navike, a pritom se pripremiti za stvari koje dolaze. Ovaj tjedan možete svjedočiti nekoj nespojivosti u vašem bračnom životu. Zbog toga ćete se osjećati zarobljeni u svom bračnom životu. Stoga bi vam bilo bolje da s partnerom obavite važan razgovor kako biste dobili odgovor na svako pitanje koje vam se nameće.

Nastavak na sljedećoj strani…

Ova nedelja najviše će pogodovati samcima u pronalasku ljubavi, dok će OVOM znaku bivši partner zakomplicirati sadašnji ljubavni život…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top