NEDELJNI HOROSKOP od 11. do 18. Augusta: Vrijeme je da OVAJ znak izbaci iz života sve loše i sumnjive osobe koje mu oduzimaju energiju…

NEDELJNI HOROSKOP od 11. do 18. Augusta: Vrijeme je da OVAJ znak izbaci iz života sve loše i sumnjive osobe koje mu oduzimaju energiju…

10 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni horoskop: Vaš um je pun iznenađenja i novih ideja, a vaša vas inicijativa lako može udaljiti od nekih dugoročnih ciljeva i scenarija koje ste zamislili. Ovo je dobro vrijeme da preispitate svoju prosudbu i svoju potrebu da stvari potraju, shvaćajući da je kretanje uz tok jednako važno, a ravnoteža je sve što vam uistinu treba.

Ne gubite previše vremena na razmišljanja, jer bi vas važne prilike mogle proći ako ne budete djelovali impulsivno. Vaša energija ovisi o novim počecima i promjenama koje si dopuštate napraviti na tom putu. Nema razloga da predugo stojite na jednom mjestu.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam odgovoran za svoju sreću.”

 

BIK

Michael Phelps pokrenuo je zakladu za pomoć osobama s mentalnim bolestima jer je razmišljao o samoubojstvu nakon Olimpijskih igara 2012. godine. Neke stvari motiviraju iako imaju izrazito negativan ton. Razmislite o korištenju svojih iskustava i podijelite ih s ljudima kojima bi možda trebalo vaše mišljenje ili vaša pomoć.

Neka kašnjenja jednostavno su neugodna, ali druga se osjećaju dobro jer vas ostavljaju u zoni udobnosti još neko vrijeme. Spremni ste za sljedeći korak i ne biste trebali dopustiti da vas inercija drži vezanima za stvari koje vas ne čine sretnima.

Ovotjedna afirmacija: “Mudro koristim svoje vrijeme.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Iako se vaš svijet širi i napredak je lako uočiti, još uvijek ne razumijete što se događa. Vrijeme je potrebno da se promjene koje su se dogodile u vašem svijetu metaboliziraju i jasno vide. Morate izaći iz vlastite sjene i otvoreno razgovarati o svojim osjećajima i situacijama koje ste podijelili s bliskim ljudima u vašem životu.

Ako ste u dilemi, ostanite još malo i promatrajte prije nego što požurite donositi bilo kakve odluke. Ne morate praviti nagle zaokrete i promjene ako vaše srce nije spremno, ali morate razmisliti o tome što možda propuštate dok ste predugo zaglavljeni na jednom mjestu.

Ovotjedna afirmacija: “Činim svoj život bogatijim.”

 

RAK

Dok pokušavate iskoristiti situaciju za najbolji mogući ishod, nalazite se rastrgani između emocionalnih oluja koje zahtijevaju pažnju i racionalnih izbora koji bi vas udaljili od njih. Iako je lako napraviti izbor, ovdje je trik tražiti ravnotežu i držati se zdravih granica dok i dalje slobodno slijedite svoje srce.

Iskustvo vas je naučilo da svoje povjerenje ne dajete određenim ljudima iu nekim toksičnim okruženjima. Držite distancu dok ne budete sigurni kako se osjećate i čemu želite posvetiti svoje vrijeme i energiju. Ne žurite čak ni ako vas netko tjera da požurite. Za autentične i oslobađajuće odluke potrebno je vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Zaslužujem strpljenje.”

 

LAV

Kad se kava ne kuha kroz papirni filter, može povisiti kolesterol. Niste imali pojma kako određene stvari utječu na vaše zdravlje i prikupili ste nove informacije koje biste trebali iskoristiti za rad na svojim navikama. Ipak, nemojte se držati potpuno racionalnih izbora i dajte svojim instinktima i svom srcu prostora da vam pomognu da donesete uravnotežene odluke.

Ovo je dobro vrijeme da prestanete pušiti ili prekinuti veze s prošlim, toksičnim vezama, konačno završiti s sumnjivim bivšima i problemima koji su vam već oduzeli puno energije. Usmjerite pozornost na svoje fizičke i emocionalne potrebe i učinite što možete da ih zadovoljite, svjesni najbolje verzije sebe koju nastojite postati.

Ovotjedna afirmacija: “Ponosan sam na sebe.”

 

DJEVICA

Dugo ste čekali da određene stvari sjednu na svoje mjesto, ali se ništa bitno nije promijenilo na tom putu. Teško je reći kada odustajanje nije opcija, a kada to treba učiniti kako biste se mogli osloboditi i krenuti dalje okrenuti stranicu i promijeniti cijeli svoj životni tok. Pazite da ne zaglavite u limbu između dva izbora, a treći će vas samo frustrirati.

Emocije zahtijevaju oduška, a ovo je dobro vrijeme za pjevanje, ples i kretanje. Vaše tijelo je vaš najbolji prijatelj kada je u pitanju otpuštanje mentalne ili emocionalne napetosti. Neka različiti dijelovi vas rade zajedno za vašu dobrobit.

Ovotjedna afirmacija: “Slušam svoje tijelo.”

VAGA

Čini se da se stvari odvijaju brzo dok se još uvijek osjećate blokirano i nemate ideje kamo se sljedeće obratiti. Pokreti su ograničeni i neki bi mogli biti povrijeđeni ili ih imunitet upozori da ostanu kod kuće, odmore se i odluče da ne pokvare neke dobre stvari zbog privremenog stresa i kratkoročnih iskustava ili zadovoljstva.

Ovo je loš trenutak za bilo koji oblik dvostrukih standarda, paralelnih odnosa ili stvari koje zahtijevaju previše energije za održavanje. Slika bi trebala biti realistična, a vaš um i srce otvoreni za jasnu interakciju. Na vama je da očuvate svoju vodu čistom, a život bez nepotrebnog stresa.

Ovotjedna afirmacija: “Uživam u životu koji stvaram za sebe.”

 

ŠKORPIJA

Astronauti u svemiru nikada ne konzumiraju gazirana pića jer se plin i tekućina ne odvajaju u želucu u odsustvu gravitacije. Neke situacije zahtijevaju promjenu navika, ili promjenu krajolika i morate se pomiriti s tom činjenicom. Nemojte forsirati stvari koje nisu išle dobro nekoliko puta u prošlosti.

Proširite horizonte i potražite alternativna rješenja. Jednostavna promjena perspektive mogla bi promijeniti cijeli ishod i unijeti lakoću u atmosferu koja vas čini nemirnima ili neodlučnima. Uz malo razdvajanja i udaljenosti, slika bi mogla postati jasnija prije nego što možete zamisliti.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam sebi prioritet.”

 

STRIJELAC

Nikad niste zamišljali da će se ovaj svijet izmjenjivati, a spremni ste za novu avanturu. Iako su neke stvari još uvijek otrovne i teško ih se otresti, spremni ste promijeniti krajolik i pronaći novi način rješavanja situacije. provjerite jesu li vaši resursi u redu i pristupite ozbiljno kako vaš temelj ne bi poremetio previše pomaka i promjena u vašem unutarnjem svijetu.

Ne bi vas trebalo povrijediti ako budete malo nerealni, ali trebali biste imati na umu racionalne izbore i razmisliti o svojim koracima. Spontanost se nagrađuje, a ipak, zdrav razum vam uvijek pomaže da se vaša stopala kreću u smjeru koji vam se čini ispravnim. Ne trebate ničiji savjet da zamislite svoj sljedeći realan korak.

Ovotjedna afirmacija: “Svoju budućnost gradim s povjerenjem.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vaša energija juri, ali niste sigurni trebate li djelovati impulsivno ili pričekati neko vrijeme dok se nebo razvedri. Nemojte čekati predugo ako se vaše tijelo već prilagođava novom kursu i vidite da okolne okolnosti podržavaju vaše kretanje. Nema ništa sumnjivo u vezi s svemirom i ravnotežom koju ćete s vremenom uspjeti stvoriti, bez obzira na sve.

Ne možete više davati previše vremena nebitnim i iscrpljujućim pitanjima. Imajte na umu svoj najbolji interes, bez osjećaja krivnje, strpljivi prvenstveno sa samim sobom kada su u pitanju rješenja koja će vas udaljiti od tuđih problema i pitanja koja nikada niste trebali riješiti.

Ovotjedna afirmacija: “Gledam svoja posla.”

VODOLIJA

Cijeli koncert Guns N Rosesa je odgođen jer je Axl Rose gledao nastavak Teenage Mutant Ninja Turtles. Trebali biste postaviti svoje prioritete na način koji podržava vaš najbolji unutarnji osjećaj, ali nema razloga za nepoštivanje drugih ljudi ili prioriteta drugih u tom procesu. Slijedite obveze i svoje riječi i nemojte praviti nove planove ako trebate odmor, razmišljanje ili vrijeme za sebe.

Danas se sve svodi na upravljanje vremenom i pravilnu organizaciju. Posao se može brzo obaviti tako da možete ostaviti mjesta za radosne trenutke, zabavne avanture ili prijeko potreban odmor. Dovoljno spavajte i pazite na svoju dnevnu rutinu umjesto da se usredotočite samo na udaljene ciljeve.

Ovotjedna afirmacija: “Živim svoju istinu.”

RIBE

Čini se da ne postoji način da se kaže hoćete li imati dovoljno vremena da završite s određenim projektima, poštujete rokove ili pronađete način da budete od koristi u određenim situacijama. Magla je zavladala kada se čini da svi drugi oko vas pokazuju inicijativu i energiju koja je izravna i zahtjevna. Niste ovdje da biste ispunili ničija očekivanja nego svoja.

Ne dopustite da vanjski ljubazni potezi definiraju vaš smjer. Ako vam je potreban trenutak da udahnete, meditirate i brinete o svom unutarnjem svijetu, odvojite vrijeme i shvatite da s uspostavljenim unutarnjim mirom sve ostalo postaje puno jednostavnije i jasnije.

Ovotjedna afirmacija: “Vidim ljepotu u svojoj unutarnjoj istini.”