NEDELJNI HOROSKOP od 4. do 11. Novembra: Vrijeme je da OVAJ znak izbaci iz života sve loše i sumnjive osobe koje mu oduzimaju energiju…

OVAN

Vaš um je pun iznenađenja i novih ideja, a vaša vas inicijativa lako može udaljiti od nekih dugoročnih ciljeva i scenarija koje ste zamislili. Ovo je dobro vrijeme da preispitate svoju prosudbu i svoju potrebu da stvari potraju, shvaćajući da je kretanje uz tok jednako važno, a ravnoteža je sve što vam uistinu treba.

Ne gubite previše vremena na razmišljanja, jer bi vas važne prilike mogle proći ako ne budete djelovali impulsivno. Vaša energija ovisi o novim počecima i promjenama koje si dopuštate napraviti na tom putu. Nema razloga da predugo stojite na jednom mjestu.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam odgovoran za svoju sreću.”

 

BIK

Michael Phelps pokrenuo je zakladu za pomoć osobama s mentalnim bolestima jer je razmišljao o samoubojstvu nakon Olimpijskih igara 2012. godine. Neke stvari motiviraju iako imaju izrazito negativan ton. Razmislite o korištenju svojih iskustava i podijelite ih s ljudima kojima bi možda trebalo vaše mišljenje ili vaša pomoć.

Neka kašnjenja jednostavno su neugodna, ali druga se osjećaju dobro jer vas ostavljaju u zoni udobnosti još neko vrijeme. Spremni ste za sljedeći korak i ne biste trebali dopustiti da vas inercija drži vezanima za stvari koje vas ne čine sretnima.

Ovotjedna afirmacija: “Mudro koristim svoje vrijeme.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Iako se vaš svijet širi i napredak je lako uočiti, još uvijek ne razumijete što se događa. Vrijeme je potrebno da se promjene koje su se dogodile u vašem svijetu metaboliziraju i jasno vide. Morate izaći iz vlastite sjene i otvoreno razgovarati o svojim osjećajima i situacijama koje ste podijelili s bliskim ljudima u vašem životu.

Ako ste u dilemi, ostanite još malo i promatrajte prije nego što požurite donositi bilo kakve odluke. Ne morate praviti nagle zaokrete i promjene ako vaše srce nije spremno, ali morate razmisliti o tome što možda propuštate dok ste predugo zaglavljeni na jednom mjestu.

Ovotjedna afirmacija: “Činim svoj život bogatijim.”

 

RAK

Dok pokušavate iskoristiti situaciju za najbolji mogući ishod, nalazite se rastrgani između emocionalnih oluja koje zahtijevaju pažnju i racionalnih izbora koji bi vas udaljili od njih. Iako je lako napraviti izbor, ovdje je trik tražiti ravnotežu i držati se zdravih granica dok i dalje slobodno slijedite svoje srce.

Iskustvo vas je naučilo da svoje povjerenje ne dajete određenim ljudima iu nekim toksičnim okruženjima. Držite distancu dok ne budete sigurni kako se osjećate i čemu želite posvetiti svoje vrijeme i energiju. Ne žurite čak ni ako vas netko tjera da požurite. Za autentične i oslobađajuće odluke potrebno je vrijeme.

Ovotjedna afirmacija: “Zaslužujem strpljenje.”

 

LAV

Kad se kava ne kuha kroz papirni filter, može povisiti kolesterol. Niste imali pojma kako određene stvari utječu na vaše zdravlje i prikupili ste nove informacije koje biste trebali iskoristiti za rad na svojim navikama. Ipak, nemojte se držati potpuno racionalnih izbora i dajte svojim instinktima i svom srcu prostora da vam pomognu da donesete uravnotežene odluke.

Ovo je dobro vrijeme da prestanete pušiti ili prekinuti veze s prošlim, toksičnim vezama, konačno završiti s sumnjivim bivšima i problemima koji su vam već oduzeli puno energije. Usmjerite pozornost na svoje fizičke i emocionalne potrebe i učinite što možete da ih zadovoljite, svjesni najbolje verzije sebe koju nastojite postati.

Ovotjedna afirmacija: “Ponosan sam na sebe.”

 

DJEVICA

Dugo ste čekali da određene stvari sjednu na svoje mjesto, ali se ništa bitno nije promijenilo na tom putu. Teško je reći kada odustajanje nije opcija, a kada to treba učiniti kako biste se mogli osloboditi i krenuti dalje okrenuti stranicu i promijeniti cijeli svoj životni tok. Pazite da ne zaglavite u limbu između dva izbora, a treći će vas samo frustrirati.

Emocije zahtijevaju oduška, a ovo je dobro vrijeme za pjevanje, ples i kretanje. Vaše tijelo je vaš najbolji prijatelj kada je u pitanju otpuštanje mentalne ili emocionalne napetosti. Neka različiti dijelovi vas rade zajedno za vašu dobrobit.

Ovotjedna afirmacija: “Slušam svoje tijelo.”

Nastavak na sljedećoj strani…

NEDELJNI HOROSKOP od 4. do 11. Novembra: Vrijeme je da OVAJ znak izbaci iz života sve loše i sumnjive osobe koje mu oduzimaju energiju…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top