DNEVNI HOROSKOP ZA 5. Novembar: Lav će imati BOGAT DAN DOGAĐAJIMA, Vodoliji dolaze PROMJENE, Djevica će dobiti FANTASTIČNU PRILIKU

OVAN

Kod kuće će danas zavladati atmosfera mira, a napetosti će se povući. Zato se okupite sa svojim dragima i širite radost. Morate pronaći nove načine rješavanja frustracija u životu, koje se, čini se, postupno povećavaju iz raznih razloga. Vaš uvid će vam pomoći da pronađete izlaz.

 

 

BIK

Danas će vam biti mnogo bolje i kod kuće i na poslu ako uđete u partnerstvo. Individualni napori mogu naići na prepreke koje se čine neobjašnjivim i nemoguće ih je ukloniti. Timski rad uvelike će poništiti te blokade. Suradnja i timski rad završit će uspjehom u svakom pothvatu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Pravo je vrijeme da svoju pozornost usmjerite na materijalističke udobnosti. Uživajte u svom društvenom životu sada i stupite u kontakt sa starim prijateljima ili članovima obitelji s kojima se dugo niste čuli. Također ćete doživjeti pomak u svojoj svijesti koji može doći postupno ili koji se može spustiti na vas bez upozorenja. Sada je dobro slušati svoje instinkte.

 

 

RAK

Nova energija će sada početi djelovati u vašem životu. Odjednom ćete otkriti da je usklađivanje obiteljskih i karijernih pitanja postalo iznimno lako. Sva vaša oklijevanja će nestati, a vaša djela obilježena su neviđenom razinom samopouzdanja. Također ćete moći riješiti svaki ambivalentni osjećaj prema onima koji su vam blizu i na radnom mjestu i u obitelji.

 

 

LAV

Zvijezde kažu da je ljubav za vas danas u zraku. Držite oči otvorene, možda ćete upoznati muškarca/ženu iz svog sna. Međutim, prepoznavanje osobe iz snova bit će teško jer će ona/ona doći u čudnom paketu. Danas ste također skloni primiti dar iz neočekivanog izvora. Sve u svemu, dan će biti prilično bogat događajima.

 

 

DJEVICA

Možda ćete dobiti ograničena sredstva koja će vas spriječiti da date oblik svojim idejama. Nemojte se brinuti jer ćete do kraja dana dobiti priliku obaviti posao po svom izboru! Imate sklonost teškom radu i uživat ćete u slobodi uz odgovornosti.

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 5. Novembar: Lav će imati BOGAT DAN DOGAĐAJIMA, Vodoliji dolaze PROMJENE, Djevica će dobiti FANTASTIČNU PRILIKU

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top