DNEVNI HOROSKOP za 11. Februar: Lav će imati BOGAT DAN DOGAĐAJIMA, Vodoliji dolaze PROMJENE, Djevica će dobiti FANTASTIČNU PRILIKU

DNEVNI HOROSKOP za 11. Februar: Lav će imati BOGAT DAN DOGAĐAJIMA, Vodoliji dolaze PROMJENE, Djevica će dobiti FANTASTIČNU PRILIKU

10 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Kod kuće će danas zavladati atmosfera mira, a napetosti će se povući. Zato se okupite sa svojim dragima i širite radost. Morate pronaći nove načine rješavanja frustracija u životu, koje se, čini se, postupno povećavaju iz raznih razloga. Vaš uvid će vam pomoći da pronađete izlaz.

 

 

BIK

Danas će vam biti mnogo bolje i kod kuće i na poslu ako uđete u partnerstvo. Individualni napori mogu naići na prepreke koje se čine neobjašnjivim i nemoguće ih je ukloniti. Timski rad uvelike će poništiti te blokade. Suradnja i timski rad završit će uspjehom u svakom pothvatu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Pravo je vrijeme da svoju pozornost usmjerite na materijalističke udobnosti. Uživajte u svom društvenom životu sada i stupite u kontakt sa starim prijateljima ili članovima obitelji s kojima se dugo niste čuli. Također ćete doživjeti pomak u svojoj svijesti koji može doći postupno ili koji se može spustiti na vas bez upozorenja. Sada je dobro slušati svoje instinkte.

 

 

RAK

Nova energija će sada početi djelovati u vašem životu. Odjednom ćete otkriti da je usklađivanje obiteljskih i karijernih pitanja postalo iznimno lako. Sva vaša oklijevanja će nestati, a vaša djela obilježena su neviđenom razinom samopouzdanja. Također ćete moći riješiti svaki ambivalentni osjećaj prema onima koji su vam blizu i na radnom mjestu i u obitelji.

 

 

LAV

Zvijezde kažu da je ljubav za vas danas u zraku. Držite oči otvorene, možda ćete upoznati muškarca/ženu iz svog sna. Međutim, prepoznavanje osobe iz snova bit će teško jer će ona/ona doći u čudnom paketu. Danas ste također skloni primiti dar iz neočekivanog izvora. Sve u svemu, dan će biti prilično bogat događajima.

 

 

DJEVICA

Možda ćete dobiti ograničena sredstva koja će vas spriječiti da date oblik svojim idejama. Nemojte se brinuti jer ćete do kraja dana dobiti priliku obaviti posao po svom izboru! Imate sklonost teškom radu i uživat ćete u slobodi uz odgovornosti.

VAGA

Budite prvi koji će preuzeti inicijativu i bit ćete prvi koji će dobiti kredite. Samo malo pripazite da se ne naprežete previše ili ne pritisnete jako na određena pitanja koja su najmanje relevantna. Nemojte povrijediti druge izgovarajući nešto što im se ne sviđa! Mogu vas nenamjerno iritirati i ne shvaćajući da to zapravo čine.

 

 

ŠKORPIJA

Danas ćete posvetiti puno pažnje detaljima. Vjerojatno ćete biti uključeni u detaljno planiranje projekta i bit ćete vrlo temeljiti oko toga. Osjećate se vrlo marljivo i to će se odraziti na vaš posao. Za ovo ćete također zaraditi priznanje. Nalet kreativnosti obilježit će svaki aspekt vašeg dana.

 

 

STRIJELAC

Dobro ste se upoznali s novim stvarima u životu! Samo budite spremni suočiti se s izazovima koji vam se nalaze na putu. Budite spremni objasniti sve što vas pitaju. Vaši će napori dugo trajati i postaviti čvrste temelje za bolji napredak. Ne zaboravite se revitalizirati i razmaziti usred svega toga!

 

 

JARAC

Danas djelujete malo zbunjeno. Također ste nestrpljivi da izvršite važan zadatak. Preporučljivo je pričekati i ne voditi nikakve važne pregovore danas. Zbunjenost će postupno nestati do kraja dana. Dan će proteći bez ikakvih štucanja. Možete putovati danas. Javni prijevoz možda malo kasni. Držite druge opcije pri ruci.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Doći će do određenih naglih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Ovo će vas ostaviti zabrinutim i nesigurnim. Nemojte se tako osjećati i opustite se! Samo idite s tokom jer su te promjene samo za vaše dobro. Situacija se može pogoršati kada se nađe netko tko će vam izazvati nesreću pokušavajući vam se osvetiti.

 

 

RIBE

Pokušajte uspostaviti partnerstvo s ljudima moći i sličnih interesa, kao i onima koji nadopunjuju vaše sposobnosti. Malo ljudi pokušava utjecati na vas dajući lažne nade, ali ne obraćaju pažnju na ono što govore. Donesite vlastite prosudbe i pridržavajte se toga. Već dugo planirate kupiti novu kuću, možda je ovaj put možete posjedovati!