Ovan i Rak će imati bliski susret s osobom iz prošlosti, Vaga će dobiti drugu priliku, OVAJ znak će prekinuti vezu, a evo tko će biti uhvaćen u flertu…

30 kolovoza, 2023 0 By Admin

OVAN

U posljednje vrijeme ignorirate svoje prijatelje, a vrijeme je posebno povoljno za prijateljski izlazak. Izađite van i pogledajte kino ili organizirajte jednostavan prijateljski izlazak i osjetit ćete stres koji niste ni primijetili, a koji lako nestaje. Također vas može kontaktirati netko iz vaše prošlosti tko vam je nekada bio blizak. Vjerojatno bivši partner ili netko u koga ste bili zaljubljeni ali vam ljubav nije bila uzvraćena.

 

BIK

To je zanimljiva faza u vašem ljubavnom životu. Oni koji su tek započeli novu vezu trebali bi potražiti načine da više ojačaju svoju vezu. Vas dvoje možete vrlo učinkovito spojiti romantiku i talente. Samo budite otvoreni za budućnost, ali nemojte se upuštati u bilo kakvo planiranje upravo sada. Samo idite s tokom.

 

BLIZANCI

Beskorisno je vući vezu iz čistog razloga što ste u vezi dugo vremena. Ovih dana se možete osjećati slabo zbog nesigurnosti i mentalne nestabilnosti. Nemojte se osjećati krivim. Veza nije vrijedna pridržavanja. Krenite dalje. Odlučite se danas. Mogli biste se povući iz svoje veze ako budete dovoljno jaki.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Vaša ljepota gotovo će ostati fiksirana u očima svakog promatrača. Bit će to dobra prilika da naletite na svog bivšeg, ali pazite da mu se ne vratite! Uostalom prošlost treba ostati u prošlosti! Jednom od vaših prijatelja možda će trebati vaša pomoć u ljubavnom životu, ali ne zaboravite se pobrinuti za svoj!ᅠᅠᅠ

 

LAV

Romantika je u zraku. Vjerojatno ćete doći u kontakt s brojnim zanimljivim osobama i jedan od ovih sastanaka može dovesti do smislenijeg odnosa. Oni koji su već u vezi staru romansu moći će obnoviti intimnom večerom ili izlaskom. Vaš partner je možda zadnjih dana bio odvojen i otuđen, ali će se situacija definitivno popraviti.

 

DJEVICA

Krajnje je vrijeme da svoju vezu ocijenite na objektivan način. Jeste li spremni podići to na sljedeću razinu? Vrijeme je da preispitate svoje osjećaje, a ne osjećaje svog partnera i pozabavite se dvosmislenošću koju inače osjećate. Ovo je najbolje vrijeme da poduzmete odlučnu akciju u vezi sa svojom vezom kako biste je mogli voditi u smjeru u kojem želite da ide.

VAGA

Dani su pogodni  za drugu priliku. Ovih dana će vam prići ljudi koji se nisu dobro ponašali prema vama. Ovo je najbolje vrijeme da popravite svoja prijateljstva i ljubavne interese. Dobri su dani za praštanje i zaborav i produženje maslinove grančice. S druge strane, i vi se možete obratiti nekome s kim imate povijest i pokušati iznova krenuti.

 

ŠKORPIJA

Bliski prijatelj bi mogao izraziti svoje osjećaje prema vama. Možda ne verbalno, nego kroz akcije. Može biti vrlo suptilno. Budite svjesni takvih stvari. Velika je vjerojatnost da se prijateljstvo razvije u romantičnu vezu. Nemojte se odmah obvezati. Možda je to zanos trenutne zaljubljenosti. Dakle, pričekajte još znakova.

 

STRIJELAC

Vrijeme je da se odmaknete od svojih veza i pogledate širu sliku. Previše ste se zapleli u sitnice i zbog toga ste možda izgubili iz vida ono što stvarno želite od svojih odnosa. Vrijeme je za uklanjanje nereda i prosuđivanje odnosa na temelju vlastitih zasluga i donošenje opreznih odluka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Možda ćete imati kratke i drhtave veze s privlačnim strancima. Moći ćete ih lako uvjeriti svojim šarmom i zašećerenim razgovorima. Ali ne očekujte da će ti angažmani nekamo voditi. Ne tražite dublja značenja kada ih nema! Flert je u zraku i morate ga udahnuti. Ali ako ste u vezi, pazite, mogli biste biti uhvaćeni u flertu!

 

VODOLIJA

Možda vam se čini da ste zbunjeni odabrati najbolje među ostalima! Donošenje odluka u kratkom vremenu nije vaša urođena sposobnost, ali ovaj put to možete! Ali odabrati pravu opciju jednostavno je kao slijediti svoje srce! Najbolji način je ugledati se na onoga koji je bogat u srcu i dešifrirati što je u srcima onih koji se pretvaraju da jesu, a nisu.

 

RIBE

Planetarni položaji su možda jučer doveli do previranja na planu odnosa, ali danas će se stvari vjerojatno smiriti. Bit ćete mirnijeg raspoloženja i moći ćete postići pomirenje iako će veza vjerojatno biti zategnuta nakon jučerašnje svađe. Vrijeme je da obnovite svoju ljubav i predanost jedno drugome.