Knjiga KRIJE TAJNU TVOJE BUDUĆNOST. IZABERI jednu knjigu i SAZNAJ što ti je zapisano u BUDUĆNOSTI!

Knjiga KRIJE TAJNU TVOJE BUDUĆNOST. IZABERI jednu knjigu i SAZNAJ što ti je zapisano u BUDUĆNOSTI!

3 studenoga, 2022 0 By Admin

DRUGA KNJIGA:

Izazove koje će vam život i budućnost pripremiti su ispred vas. Sa nekima ćete biti zadovoljni, a sa nekima ipak nećete. Ono što je sigurno da ćete se naći pred izazovima i da će oni od vas zahtjevati odluke.

Netko iz vaše blizine će vas jako povrijediti. Najgore u svemu tome što to nije prvi put. Već nekoliko puta vas je ta osoba povrijedila. Vi svaki put oprostite, ali ste rekli i sebi i toj osobi da nećete vječno praštati.

Međutim, ta osoba će vas ponovo povrijediti i ovaj put ćete stvarno razmišljati da zauvijek prekinete svaki oblik kontakta i odnosa sa tom osobom. Odluka neće biti laka, ali nešto ćete morati odlućiti. Ili otići ili čekati da vas opet povrijedi.

Osim toga, pružit će vam se prilika da ostvarite ljubavnu vezu. Međutim, vi tu osobu ne gledate i doživljavate kao nekoga s kim želite ostvariti ljubavnu vezu.

Ljubavni život vam ne donosi sve što bi htjeli i niste zadovoljni. Osjećate se prilično usamljeno i nedostaje vam dosta toga. Vi ćete morati odlučiti da li da se upusitite u vezu i pokušate potaknuti osjećaje ili ipak ne.

 

TREĆA KNJIGA:

Život vas je toliko puta iznenadio, da ne znate što bi vas još moglo iznenaditi. Iznenađenja koja vam život pripremi i baci vam pod noge, više su ona koja brige i probleme nose, nego ona koja dobro donesu. Kada netko spomene izazov i iznenađenja, vi automatski pomislite na nešto loše.

No, tko bi vam zamjerio kada vas samo brige i problemi prate. Vi se naprosto iznenadite kada vam se nešto lijepo desi. No, ovaj put izazov i iznenađenje koje vas čeka, neće biti jedno od onih neugodnih i jedno od onih koje donose brige i probleme.

Vama ovaj put život sprema nešto lijepo i nešto što se ne dobija svaki dan. Pred novogodišnje blagdane, putem nagradne igre ili nekim slučajnim odabirom, bit ćete izvučeni za nagradno putovanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Na mnogim mjestima ste vi bili, ali na mnogima i niste. U narednom periodu pružit će vam se prilika za još jednim putovanjem u kojemu ćete moći obići i druga razna znamenita mjesta.

Stranice: 1 2