Za OVA 3 horoskopska znaka Novembar će biti VRLO TEŽAK MJESEC, ali postoji logično objašnjenje zašto…

Tri horoskopska znaka imat će lošije mjesečne horoskope u novembru, a postoji logično objašnjenje zašto.

Recimo to ovako: ne postoji takva stvar kao što je totalno težak mjesec, pa ako ste spomenuti ovdje, onda znajte da je to samo zato što na određene stvari treba obratiti pozornost ovog mjeseca i ako radite ono što trebate učiniti, sve će vam dugoročno uspjeti vrlo, vrlo dobro.

Također moramo imati na umu da tijekom mjeseca novembra, što znači da je godina pri kraju, pouzdano znamo da mnogi ljudi u to vrijeme postanu melankolični ili tužni.

Ovo je pad godine i mi to emotivno osjećamo.

Ne možemo si pomoći. Zato izdržite, zgrabite neki savjet i znajte da ćete SVE to prebroditi.

Ove sile će nas natjerati da malo previše razmišljamo o sebi u ovom trenutku.

Možemo otkriti da trošimo previše vremena na događaje u godini, a ako nam se ti događaji ne sviđaju, na kraju ćemo se osjećati uznemireno i izvan mjesta.

Tražimo čvrsto tlo za ovo vrijeme i naći ćemo ga, ali može se naći na teži način.

Za neke horoskopske znakove u astrologiji sve je u otpuštanju nedavne i daleke prošlosti.

Prošlost ove sadašnje godine, i prošlost nečijeg života. Imamo nove priče koje trebamo napisati, pa krenimo na to, bez straha.

Tri horoskopska znaka s lošijim mjesečnim horoskopom u novembru su:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ono što je zanimljivo u vezi sa novembrom, za vas, je da ste općenito vrlo dobri s njim; znaš da postoji pritisak da vidiš obitelj i planiraš obiteljske događaje, i znaš da će biti druženja i zabave.

Sve te to jako veseli, ali još uvijek postoji ta tvoja dosadna prošlost i čini se da joj uvijek iznova dopuštaš da ti stane na put u zabavi.

Ono što je primjetno je da ni sami više ne znate zašto. Kao da ste se pomirili s onim što je bilo užasno u vašoj prošlosti, a ipak se stalno vraćate po još, kao da ste za to vezani na načine koji su izvan vaše kontrole. Bit ćete u iskušenju mnogih tranzita da se ponašate loše, ali vaša unutrašnjost vam neće dopustiti da odete predaleko.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Konfliktni ste ovaj mjesec i sigurno ćete znati da ne možete nastaviti ovako. Trebate iskoračiti naprijed, u svjetlost. Ne brini. Sada prođite kroz pokrete i pripremite se za iscjeljenje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Za OVA 3 horoskopska znaka Novembar će biti VRLO TEŽAK MJESEC, ali postoji logično objašnjenje zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top