Vaš NAJSRETNIJI DAN u NOVEMBRU: Astro analiza za svaki horoskopski znak! Saznajte koji dan će vam biti najznačajniji i zašto…

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Najsretniji dan u mjesecu: četvrtak, 17. studenog

Vrijeme je da upotrijebite svoje riječi za svoju najveću prednost. Merkur, planet koji vlada vašim umom, prijeći će u Strijelca, horoskopski znak koji vam donosi uspjeh.

Ovo je sretno vrijeme bilo da vam predstoji velika prezentacija, prilika za karijeru ili jednostavno želite izraziti svoje srce nekom posebnom. Upotrijebite svoj dar riječi i istine kako biste utrli put za ostvarenje svih svojih snova.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Najsretniji dan u mjesecu: nedjelja, 13. studenog

Venera u Škorpionu danas će se povoljno povezati s Plutonom u Jarcu i pomoći će vam da maksimalno iskoristite svoj financijski uspjeh. Venera je najpoznatija po tome što vlada ljubavlju, ali kontrolira i vaše financije.

Dok je u vezi s Plutonom, pomoći će vam da iskoristite sve načine na koje možete unijeti veće obilje u ovaj dio svog života. Nemojte se bojati tražiti više, pogotovo ako je to ono što znate da zaslužujete.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Najsretniji dan u mjesecu: utorak, 1. studenog

Vodenjak je energija slobodnog duha koja nema ništa protiv ići protiv žita kako bi postigla svoju najveću svrhu. Danas je Mjesec u prvoj četvrtini u ovom znaku i pomaže vam da se ponovno posvetite svojim snovima kako ne biste dopustili da vam bilo što stane na put u njihovom stvaranju. Mjeseci u prvoj četvrti pomažu vam da prevladate prepreke postavljajući svoju namjeru tako da možete slobodnije zakoračiti u svoj novi početak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja

Najsretniji dan u mjesecu: nedjelja, 20. studenog

Vesta je asteroid koji upravlja vašim unutarnjim plamenom i svjetlom. To je dio vas koji je božanski vođen i intuitivno zna što mu je potrebno da bi napredovao u ovom životu. Danas ovaj asteroid prelazi u osjetljive Ribe pojačavajući te energije. Postoji magija u ponovnoj izgradnji sebe tako da vaše svjetlo sja jače nego prije. Vesta u Ribama pomaže vam da zapamtite da morate brinuti o sebi prije svega o drugima kako biste mogli shvatiti da ste sami svoja sreća.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Najsretniji dan u mjesecu: četvrtak, 17. studenog

Merkur je planet koji vlada vašim umom, kontrolira kako mislite i što govorite. Ovaj tjedan prelazi u Strijelca koji kontrolira kako se izražavate drugima i koliko posjedujete svoju istinu.

Merkur u Strijelcu pomoći će vam da počastite sebe time što ćete se moći autentično izraziti drugima. Koliko god težite biti izražajniji, ova trenutna energija omogućit će vam da budete i potpuno iskreni.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Najsretniji dan u mjesecu: utorak, 8. studenog

Doista je sretan mjesec pred nama jer Lunarna pomrčina punog Mjeseca u Biku aktivira najsretnije dijelove vašeg života. Bik je zemljani znak koji se fokusira samo na ono što je uistinu trajno i stabilno. Sreća koja dolazi ovaj tjedan je vrsta koja će trajati i nastaviti vam pružati. Mjesečeve pomrčine predstavljaju emocionalne promjene što znači da se ovo više može odnositi na promjenu načina na koji gledate na obilje kao na najvažnije.

Nastavak na sljedećoj strani…

Vaš NAJSRETNIJI DAN u NOVEMBRU: Astro analiza za svaki horoskopski znak! Saznajte koji dan će vam biti najznačajniji i zašto…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top