USKORO: Škorpija će se obogatiti, Biku i Lavu se vraća bivši, Jarac će dobit poziv osobe iz prošlosti koji će stvorit paniku, Djevica i Ovan će se zaljubiti…

USKORO: Škorpija će se obogatiti, Biku i Lavu se vraća bivši, Jarac će dobit poziv osobe iz prošlosti koji će stvorit paniku, Djevica i Ovan će se zaljubiti…

17 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Uskoro biste mogli osjetiti strastvenu privlačnost prema nekome inteligentnom tko možda zarađuje za život od prava, obrazovanja ili izdavaštva. I ne samo privlačnost, vrlo lako biste se mogli zaljubiti. Razgovori s ovom osobom mogli bi dotaknuti neka duboka pitanja, kao što su duhovna pitanja, ljudska psiha ili priroda svemira. Trebali biste biti duboko pogođeni, ne samo od strane osobe nego i od strane subjekata. Prošećite kasnije da razbistrite glavu.

 

BIK

Vaša intuicija radi prekovremeno, čineći vas osjetljivim na najdublje emocije drugih. Moguće je da nebeska atmosfera čini da se svi osjećaju otvorenima i poštenima, željnima da izrastu u svoje najautentičnije ja. Svakako, tako se osjećate. Odvojite malo vremena od svog pretrpanog rasporeda da razmislite o svojim žaljenjima i uspjesima. Budite što vjerniji sebi. Uskoro ćete imati blizak susret sa bivšim i ponovo ćete biti zajedno.

 

BLIZANCI

Previše napornog rada i stresa mogli bi vam uzeti fizički danak. Ali malo je vjerojatno da će vas to spriječiti da pozorno i energično radite na projektu koji vas fascinira. Ovo poduzeće može biti osobno ili vezano uz posao, ali što god da je, obrat će vas iznenaditi. Možda neće biti ništa slično onome što ste planirali! Idi na to!

 

RAK

Ovo bi mogao biti miran period za vas i vašeg partnera. Mogli biste provesti neko vrijeme razmišljajući o prošlim postignućima i budućim ciljevima. Važno je steći jasnu sliku o prošlosti kako biste mogli izvući zaključke i napraviti provedive planove. Ako imate obitelj, vjerojatno ćete biti zainteresirani za aktivnosti u kojima će svi uživati. Odvojite malo vremena da se okupite kada je to moguće. Ostavite napetost iza sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Bez pritiska, ali kako sada stvari stoje, možda biste željeli procijeniti svoju karijeru. Ide li dobro? Koja su vaša najnovija postignuća? Koji ciljevi nisu postignuti? Ako odgovori nisu zadovoljavajući, vrijeme je da napravite neke dramatične promjene. Ako vam rad ne tjera srce da pjeva, vrijeme je da nađete neki koji to čini. Život nije generalna proba. Kreni! Prošlost će vam se uvući u sadašnjost, ali pitanje je, da li to zaista želite!? Možda želite da svi bivši ostanu tamo gdje su sada – u prošlosti. Ipak, nebeska energija je toliko jaka da ćete se opet naći u zagrljaju bivše ljubavi.

 

DJEVICA

Ako ste slobodni, uskoro biste se mogli zaljubiti na prvi pogled. Prijatelj bi vam mogao poslati nečije kontakt podatke s kim dijelite svoje interese i s kim ćete razgovarati satima. Ovo bi vas moglo usrećiti. Sigurno ćete uživati ​​u tim trenutcima. Ako želite ostati u kontaktu, nemojte se bojati to reći. Inače biste mogli izgubiti trag svom novom prijatelju.

VAGA

Čini se da se sva pozitivna energija generirana nebeskom atmosferom okuplja dok doživljavate navalu senzualne strasti prema romantičnom partneru. Neočekivani susret mogao bi vam ne samo ispuniti tu želju, već vas i zbližiti. Ako već niste predani, očekujte da ćete o tome razgovarati večeras. Budite oprezni i obuzdajte se. Vaš bi se ljubavnik mogao uhvatiti panike ako previše pritisnete.

 

ŠKORPIJA

Pravo je vrijeme za sve financijske stvari. Ako ste razmišljali o potpisivanju ugovora o prihvaćanju posla ili kupnji nekretnine, samo naprijed. Osmislite strategiju načina na koje možete biti još financijski uspješniji u budućnosti. Imate puno vještina, ali ih ne primjenjujete uvijek pažljivo koliko biste mogli. Ispravite ovo i bit ćete nezaustavljivi! Sretna zvijezde je na vašoj strani koja vam donosi novac. Uskoro biste mogli biti bogat čovjek.

 

STRIJELAC

Jeste li razmišljali o tome da više radite kod kuće? Ako je tako, uskoro biste se mogli odlučiti upravo za to. Prilika bi mogla utrti put novim poslovima koje biste mogli raditi kod kuće, u vlastitom prostoru, među svojim stvarima. To bi moglo povećati vaš osjećaj sigurnosti. Jedina loša strana mogla bi biti da, ako se ne potrudite, možda nikada nećete izaći iz kuće. Svakako dođite na trening!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Poziv od nekoga s kim se dugo niste čuli mogao bi izazvati pomiješane osjećaje i paniku. S jedne strane, vjerojatno vam je drago nastaviti kontakt s tom osobom. S druge strane, budući da niste očekivali da ćete se čuti s njim, to bi moglo stvoriti dodatne emocije za vas – kao da već nemate dovoljno na svom tanjuru! Razgovarajte s drugim prijateljem o tome kako se osjećate.

 

VODOLIJA

Možda ste spremni za neke velike promjene u karijeri. Mogli biste biti zasićeni stresom i dugim radnim vremenom u poslovnom okruženju. Zasigurno u ovo doba tehnologije postoji način da provedete više vremena kod kuće bez žrtvovanja kvalitete svog rada. Razmislite o tome nekoliko dana. Ako svom šefu predložite izvedivu alternativu, pozitivan odgovor mogao bi vas iznenaditi.

 

RIBE

Uskoro bi vam se mogla ukazati neočekivana prilika za odlazak na dugo putovanje, možda i poslovno. Partner bi mogao biti uključen. Vaš entuzijazam može biti gotovo bezgraničan, ali zapamtite da vaša fizička energija nije. Ako odlučite putovati upravo sada, svakako poduzmite potrebne mjere opreza. Inače, zabavite se!