Netko će se suočiti sa velikim komplikacijama u vezi, a OVAJ znak će morati odoljeti aferi inače će izgubiti partnera…

OVAN

Sada je tu za vas i vašeg partnera win-win situacija. Vaši ljubavni osjećaji su toliko uvjerljivi da ste prilično zahtjevni. Vatra je jednaka i podudarna i na drugom kraju. Stoga, budite vrlo oprezni, pitajte i možda se nećete razočarati. Potrebno je malo nježnog i brižnog pristupa. Kao takav ste partner koji razumije.

 

BIK

Partner vam je u ovom trenutku jako potreban da vam pruži snažnu emocionalnu podršku. Ali iz nekih razloga ste od partnera odvojeni zbog udaljenosti. Unatoč vašim opetovanim naporima, čini se da ne postoji način da sustignete partnera. Nastavite se truditi i uskoro ćete uspjeti živjeti sa svojim partnerom.

 

BLIZANCI

Vaša će veza ovih dana biti osvježena! Provest ćete veći dio vremena sa svojim partnerom i istraživati ​​nešto novo čime ćete dodati užitak. Vaša ljubav će biti bezgranična i možda ćete je čak odlučiti podići na drugu razinu vezanja čvorova sa svojim partnerom u bliskoj budućnosti. Međutim, mogu se pojaviti određene izazovne situacije zbog kojih morate biti oprezni!ᅠᅠᅠᅠ

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Ovi dani mogu se pokazati kao prekretnica u vašoj vezi. Možete odjednom početi vidjeti nekoga tko vam je blizak u novom svjetlu i to će vam omogućiti da donesete ispravnu odluku u pogledu smjera ovog odnosa. Sada ćete moći odsjeći mrtvo drvo i koncentrirati se na one odnose koji vas zapravo mogu učiniti jačima.

 

LAV

Od vitalnog je značaja da ne dopustite da se u vašoj vezi nakuplja tvrdoglavost. Vaš partner nije raspoložen za kompromise. Dakle, morate imati puno više razumijevanja i fleksibilnost. Ali ovaj će stav zapravo poboljšati vaš romantični život, a vaš će se partner također početi osjećati mnogo ljubaznije. Pokušajte obnoviti svoju staru vezu smislenom gestom.

 

DJEVICA

Dani su savršeni za romantiku i možete planirati iznenaditi svog partnera nekom intimnom ili ekstravagantnom gestom. Također ćete vjerojatno dobiti sretno iznenađenje od svog partnera. Svakako zakažite vrijeme  kako biste u potpunosti iskoristili ovu planetarnu postavku. Ako razmišljate o osnivanju obitelji, onda je ovo pravo vrijeme za to.

Nastavak na sljedećoj strani…

Netko će se suočiti sa velikim komplikacijama u vezi, a OVAJ znak će morati odoljeti aferi inače će izgubiti partnera…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top