IZABERI DRVO  i SAZNAJ šta će ti DONIJETI period do KRAJA JESENI! – Pažljivo biraj! Jedan donosi SJAJNE VIJESTI!

IZABERI DRVO  i SAZNAJ šta će ti DONIJETI period do KRAJA JESENI! – Pažljivo biraj! Jedan donosi SJAJNE VIJESTI!

26 rujna, 2023 0 By Admin

PRVA SLIKA

Na žalost, odma na početku vam moramo reći da niste imali sreće sa odabirom drveta. Odabir ovog drveta donosi tugu, izdaju i razočaranje u vaš život. Vi ćete imati priliku osjetiti na svojoj koži kak je to kad te izda netko kome bezgranično vjeruješ i u koga imaš beskrajno povjerenje.

To je za svakog bolno, a tako će biti i vama. Isprva vam neće biti jasno zašto ste to morali doživjeti od osobe kojoj ste tako mnogo vjerovati. Osobi koja se vama predstavljala u najboljem svijetlu i očito glumila da zauzimate bitno mjestu u životu te osobe.

Još gore ćete se osjećati zato što to nije prvi put da vas je netko izdao i nanio vam tugu. Ali vaše dobro srce je nepopravljivo i neprestano vjeruje u dobrotu i to je ono što vas najčešće prevari. Morat ćete biti oprezni ubuduće i zapamtite da baš nikome ne smijete vjerovati u potupunosti.

Mnogi osmjesi su zapravo maska, jer iza mnogih osmjeha se krije posve nešto drugo. Još vam želimo reći da na ovu situaciju ne gledate kao na gubitak. Jer vi niste izgubili, nego ste dobili. Bolje imati jednog prijatelja, ali pravog, nego deset, a od tih deset, devet nam radi iza leđa.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Imat ćete puno mirniji život i sa manje stresa kada udaljite sve one iz svog života koji ne zaslužuju ni da vam budu blizu.

DRUGA SLIKA

Navikli ste se da kroz život morate boriti i da je drugačije, naprosto bi vas iznenadilo. Vi se morate svim silama i snagama boriti za svaki trenutak sreće u svome životu. Međutim, uskoro će se mnoge stvari promijeniti u vašem životu. U vaš život ući će sreća i to sama od sebe. Naravno da će to vama biti čudno, jer na tako nešto niste navikli.

Naredni period će vam biti toliko lijep i sretan da nećete moći vjerovati da se sve to dešava baš vama. Vama život šalje jednu osobu u vaš život s kojom ćete biti očarani, a sa tom osobom ćete nakon nekog vremena započeti i ljubavnu vezu. Vi ćete se sa tom osobom izboriti za ljubav i za onu najveću sreću koja vam nedostaje i koju priželjkujete.

 

 

TREĆA SLIKA

Ne očekujete previše od bliske budućnost, jer obično se vaša očekivanja ne ispune.  Kada vam se ne ispune očekivanja, onda ostanete razočarani i zato ne volite previše očekivati. No ako ipak očekujete, onda znajte da će se ovaj puta zaista velika većina vaših očekivanja ispuniti.

U vaš život uskoro ulazi velika sreća kakvoj se niste mogli ni nadati. Naredni period će toliko lijepij trenutaka donijeti koje ćete pamtiti cijeli život. Uživat ćete u velikoj ljubavnoj sreći i ispuniti sve svoje ljubavne želje i snove. A vaša voljena osoba će zapravo biti najzaslužnije za ostvarenje vaše želje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osjećat ćete se lijepo i kao da nikada niste imali nikakvih problema, jer će sreća zamijeniti svaki problem koji ste imali. Život će vam postati onakakv kakvog ste zamišljali i htjeli da bude. Pred vama su zaista čarobni dani.