DNEVNI TAROT za 3. Novembar: Jednom znaku dolazi dan za pamćenje, sve što dotaktne pretvara u zlato! Slavite svoju pobjedu!

Ovdje je horoskop tarot karata za svaki horoskopski znak. Odličan je dan za sve horoskopske znakove, prema čitanju tarot karata za danas.

Saznajte što dnevno čitanje tarot karti vašeg horoskopskog znaka sprema za vas danas.

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Tarot karta: Car

Zasučite rukave, ovo je važan dan za koji ste spremni. Tarot karta Car insinuira rat, a danas malo samopouzdanja ide daleko.

Ako osjećate da su prema vama postupili nepravedno, svakako se zauzmite za sebe. Ako ti to ne učiniš za sebe, tko će onda?

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Tarot karta: petica štapova

Vaša sposobnost da budete fleksibilni danas je na testu. Dok učite nove načine kretanja kroz sve pokretne dijelove života.

Neizvjesnost je glavna tema i normalno je ne znati što očekivati. Bit ćeš gurnut do svojih granica, ali srećom ti, imaš hrabrosti i ta tvoja tvrdoglava priroda će ti dobro doći.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Tarot karta: šestica pentakla

Slijedite trag novca. Trošite na stvari koje vam donose radost u životu. Ako se pitate što vam je važno, pogledajte svoje navike.

Ako su financijski problemi uzrokovani načinom na koji trošite, razmislite o načinima na koje možete poraditi na sebi, a ne samo na kupovnim navikama.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Tarot karta: Dvojka štapića

Počni negdje. Nije lako znati što učiniti sljedeće kada imate toliko opcija koje su vam dostupne.

Počnite saznati u čemu najviše uživate. Ne dopustite da vas strah od odabira krive stvari spriječi u novom početku.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tarot karta: as mačeva

Sve ideje su briljantne. Znati je li vaš koncept vrijedan praćenja zahtijeva napor. Pred vama je puno posla. Razjasni stvari prije nego što nešto poduzmeš.

Nastavak na sljedećoj strani…

DNEVNI TAROT za 3. Novembar: Jednom znaku dolazi dan za pamćenje, sve što dotaktne pretvara u zlato! Slavite svoju pobjedu!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top