U danima do kraja sedmice OVOM znaku donose ŽIVOTNO IZNENAĐENJE, a OVOM znaku OGROMNO RAZOČARANJE!

U danima do kraja sedmice OVOM znaku donose ŽIVOTNO IZNENAĐENJE, a OVOM znaku OGROMNO RAZOČARANJE!

22 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

U danima do kraja sedmice: Kada se borite za svoja zdrava uvjerenja, nitko vam ne smije stajati na putu, ali to ne znači da biste trebali agresivno dokazivati ​​nešto, ne kada temelji nisu stvarno uzdrmani.

Vrijeme je za samopouzdanje, za snagu karaktera i čvrste granice prema ljudima koji nisu vrijedni vaše pažnje ili vašeg dopuštenja da pritiskate gumbe koji dovode do osjećaja povrijeđenosti.

 

BIK

Očekivali ste odgovor, određene riječi koje dolaze i odgovore na pitanja koja ste pokušavali postaviti nekome do koga vam je stalo. Neće biti lako prihvatiti činjenicu da oni možda neće doći dok su se udaljenosti u vašoj vezi riješile iz razloga koji jednostavno nije u vašoj moći.

Ako je nešto doista važno i imate apsolutnu vjeru u to, izdržite. Ništa ne stoji na putu vašim najiskrenijim talentima i idejama, onima koje donose inspiraciju u bilo kojem trenutku.

 

BLIZANCI

Vi ste osjetljiviji nego što drugi ljudi često shvaćaju, ali ste također hrabri i vatreni koliko god to možete biti. Samopouzdanje se neće održati ako dopustite srcu da odbaci neka dosadna ograničenja.

Razmislite o stvarima koje prvo morate srediti, prije nego što se upustite u avanturu ili se prepustite novom početku. Puno toga je ustajalo i treba duboku i temeljitu promjenu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Neke vam stvari donose osjećaj mira kada to najmanje očekujete, a ovo nije lak trenutak ni za jednog predstavnika ovog znaka. Provedite neko vrijeme kod kuće, sami ili u društvu onih koji zaista vide vašu vrijednost. Ne gubite vrijeme na pitanja koja ionako sada nećete riješiti.

Ako je netko voljan promijeniti perspektivu i voljeti vas baš takve kakvi jeste, učinit će to bez sumnje. Imajte na umu da to ponekad zahtijeva prolazak kroz osobnu bol s kojom nisu svi spremni nositi se sada.

 

LAV

Osjećate se umorno i izvan sebe. Ovo nije vrijeme za najbolje moguće odluke i moglo bi biti potrebno osloboditi se određenih ostataka ljubavi i odnosa koji su postali preteški kako biste krenuli dalje i osjećali se bolje u svojoj budućnosti.

Ostanite kod kuće ako osjećate potrebu za odmorom. Pazite na svoje tijelo i sjetite se koliko ste lijepi kada volite svoju rutinu i sebe, i kada pustite da ljubav teče kroz vas bez obzira na reakciju vaše okoline.

 

DJEVICA

Neće biti lako održati privatni život u ravnoteži s profesionalnim. Vaša bi karijera ovog puta mogla pretrpjeti udarac, jednostavno zato što energija koju dajete svijetu nije u ravnoteži s onim što primate. Provjerite pretke i ljude u vašem životu koji se osjećaju upleteni u slične probleme.

Ako ste iscrpljeni u društvenim situacijama, ovo su vrlo dobri dani da ih provedete u koliko god je potrebno samoći. Nemate energije da je trošite na ono što vam više ne služi.

VAGA

Imate slabu točku o kojoj se morate brinuti, mjesto u vama koje je bilo ranjeno i nije dopuštalo nježnosti i osjećajima ljubavi da izađu na vidjelo. Shvaćajući što zaslužujete, mogli biste dobiti nove ideje i obratiti se ljudima iz prošlosti koji za početak zaslužuju bolje razumijevanje vašeg položaja.

Ovo nisu dani ispunjen lakim i laganim energijama, ali je prilika za emocionalni rast i odnose koji se nakon mjeseci ili godina čekanja na pravi trenutak konačno trebaju ostvariti. Komunicirajte, to je ono što najbolje znate.

 

ŠKORPIJA

Na Floridi je donesen zakon prema kojem sva mala djeca u državnim školama moraju svaki dan slušati klasičnu glazbu. Pokušavali ste pronaći tu kreativnu sredinu, gdje bi drugi učili o povijesti i vidjeli kakav napredak treba napraviti na čvrstim temeljima i znanju.

Ipak, nije lako nametnuti svoju volju ili progurati ideje za koje je potreban otvoren um nekog drugog. Čak i ako sada ne pronađete pravog partnera s kojim biste podijelili taj cilj, doći će prava osoba i pravi trenutak za te zajedničke ideale.

 

STRIJELAC

Niste spremni za dijaloge koje morate voditi ovih dana i rado biste pobjegli ili držali distancu dok se situacija ne riješi sama od sebe. Ne gubite vjeru u vlastitu sposobnost obrade onoga što vam je posluženo. Moguće je da su neke granice slučajno prijeđene, ali druge jednostavno nisu poštovane.

Vrijeme će vam dati perspektivu. Ipak, ne morate uvijek ostavljati vrijeme tamo gdje ga je mnogo već potrošeno. Umjesto toga razmislite o izravnim pitanjima i razgovorima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Briga za nekog drugog može biti učinkovita i isplativa, ali samo ako na umu imate i vlastitu dobrobit. Razmislite o vlastitoj rutini i održavajte svoje tijelo i um zdravima čak i ako se odlučite žrtvovati za ljubav i prepustiti se nekom drugom.

Ovo je vrijeme kada je svačija vlastita vrijednost dovedena u pitanje. Vi, kao i svi drugi, zaslužujete najviše ljubavi koju život nudi kroz svaki odnos koji vam donosi radost i utjehu. Bez obzira na nesporazume iz prošlosti, nemojte odustati od sebe.

 

VODOLIJA

Imate važne emocije o kojima morate razmišljati, ali one se lako odbacuju i morat ćete čvrsto stajati na vlastitim nogama kako biste zaštitili svoj integritet. Netko ne razumije vašu poziciju i pokušava vam objasniti da pretjerate ili da niste u svom karakteru.

Ako je sukob potreban, provjerite imate li sve pojedinosti i ostanite što mirniji tijekom njega. Ne morate puno reći da biste dokazali nešto, sve dok su vam misli usredotočene i znate na čemu ste.

 

RIBE

Postojao je ljenjivac koji je težio oko 4 tone i izumro je prije otprilike 10 tisuća godina. Znate da je povijest bila ispunjena nekim drastičnim rješenjima i ogromnim promjenama, ali morate živjeti u ovom trenutku u vremenu i ne možete stvarno koristiti neka od prošlih iskustava koja nemaju mnogo veze s vašom trenutnom situacijom.

Promatrajte i tražite metafore koje vam pomažu da bolje razumijete stvari, ali imajte na umu da sve vaše pripreme za dijalog mogu osobu ispred vas držati na velikoj udaljenosti.