LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Novembar: Nekome će ovaj dan donijeti VELIKE LJUBAVNE PROBLEME!

OVAN

Živjeli ste vrlo zaposlenim životom i obveze sa svih strana postavljale su vam zahtjeve. Danas će pritisak vjerojatno malo popustiti. Iskoristite ovu priliku da se odmorite i opustite sa svojom obitelji ili partnerom. Utjehu ćete crpiti iz poznatih stvari. Uživajte u mirnoj večeri kod kuće sa svojim partnerom umjesto da izlazite van radi snažnijih užitaka.

 

 

BIK

Dan je dovoljno dobar samo za osvajanje i večeru! Naći ćete mnogo ljudi koji lebde oko vas tražeći vašu pažnju. Svi su tu za neku ili drugu korist, nitko od njih nije dostojan ozbiljnog angažmana! Međutim, netko od njih može se pokazati dobrim prijateljem s kojim možete dijeliti stvari na platonskoj razini.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete danas naići na nove poznanike ili prijatelje! Pomoći će vam da shvatite dublje značenje ljubavi i osnažit će vas da razlikujete površnu i pravu ljubav! To će vas učiniti boljim sucem da odaberete pravu osobu za sebe! Budite ljubazni prema svima koji vam danas naiđu!

 

 

RAK

Ako tražite savršenu ljubav onda ne smijete! Kina prikazuju idealističku sliku tipa ili djevojke koja u stvarnosti ne postoji! Stoga ne smijete tražiti takav tip osobe! Ako to možete učiniti, lako ćete pronaći nekoga tko odgovara vašem ukusu i preferencijama!

 

 

LAV

Danas se niza nekoliko događaja kako biste pritisnuli svoje gumbe. Rezultat je da možete postati iritirani čak i na manje prekršaje vašeg partnera. Maniri koji su vam se prije mogli činiti simpatičnimi sada mogu izgledati kao da vas iritiraju. Vaš najbolji način djelovanja sada će biti provesti prijeko potrebno vrijeme nasamo i razmaziti se vježbanjem ili kozmetičkim režimom.

 

 

DJEVICA

Morate više suosjećati sa svojim partnerom. On/ona je bio pod ogromnim stresom, ali vi ste bili zaokupljeni time kako to utječe na vas i odnos vašeg partnera prema vama. Morate shvatiti da ljubav zahtijeva bezuvjetnu podršku i da ovo nije vrijeme da brinete više o sebi nego o svom partneru.

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 2. Novembar: Nekome će ovaj dan donijeti VELIKE LJUBAVNE PROBLEME!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top