LAV – Ne zaboravlja ničiju DOBROTU, ali NE ZABORAVLJA ni NEPRAVDU i one koji su ga IZDALI i POVRIJEDILI! Ako i oprosti, zaboraviti ne može!

LAV – Ne zaboravlja ničiju DOBROTU, ali NE ZABORAVLJA ni NEPRAVDU i one koji su ga IZDALI i POVRIJEDILI! Ako i oprosti, zaboraviti ne može!

1 studenoga, 2022 0 By Admin

Lavovi su jednostavno stvoreni da budu uspješni i teže tome da u svemu budu dobri ili bolje reći najbolji.

Ne nose se baš najbolje sa tim kada vide da je netko bolji i uspješniji od njih, pa tako ljubomora i zavist  im nije stran pojam, ali ne u negativnom smislu, već im je to motivacija da budu još ambiciozniji.

U ljubavi, Lavovi su romantični, šarmantni, neodoljivi, samouvjereni, privlačni.. pravi zavodnici. Kada se zaljube, koriste sve navedene osobine da bi impresionirali tu osobu i napravit će sve da ju osvoje i zadobiju željenu pažnju.

Lavovi koji već jesu u vezi su divni i brižni partneri. Ništa im nije strano i teško napraviti za voljenu osobu. Ako im dajete ljubav, brigu i pažnju, lavovi će vam vratiti duplo.

No, ako ne cijenite ljubav i dobrotu koju vam Lav pruža i umjesto toga puni ste kritika i raznih predbacivanja, neki Lavovi će jednostavno pronaći sreću sa nekim drugim. Ili će vas ostaviti ili će se upustiti u flert.

Lavovi ne samo da vole, nego obožavaju djecu. Djeca su njihov smisao života. Divni su i brižni roditelji. Uvijek požrtvovani za djecu. Kada su djeca u pitanju, sve ostalo stavljaju u drugi plan. Djeca također vole Lavove. Kada bi bilo više osoba, odnosno više Lavova, svijet bi bio krcat ljubavlju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Lavovi se najbolje slažu sa Ovnovima i Strijelcima. Sa Škorpionom i Bikom se ne slaže.  U ljubavi se najbolje slaže sa Ribom i Rakom.

Stranice: 1 2