DNEVNI HOROSKOP ZA 2. Novembar: Ovan će imati PROBLEMA s NOVCEM, Bliznacima stiže SAVRŠEN DAN, Jarac mora biti OPREZAN

OVAN

Neočekivani troškovi ozbiljnih razmjera danas su na kartama. Vjerojatno ćete kupiti nešto što vam nije potrebno, ali što se sviđa vašem ukusu i to može ozbiljno utjecati na vaše financije. Kontrolirajte svoje porive za trošenjem i na kraju ćete imati prilično nesrećan dan. Možda ćete danas upoznati neke financijske sheme.

 

 

BIK

Čini se da ste napravili pomak sa svojih starih ideologija na nove. Nemojte danas razmišljati drugačije, to će loše utjecati na vaš dojam u odnosu na druge. Ponovno se procijenite introspekcijom što zapravo želite prije nego što napravite bilo kakav potez. Dobro vrijeme za kupnju novog vozila i drugih sredstava za ispunjavanje kućnih potreba.

 

 

BLIZANCI

Dan je savršen za nove početke. Moći ćete se riješiti svega što vas je sputavalo. Doći će vam nove prilike kako biste oblikovali i promijenili vaš život, ali ovu priliku morate iskoristiti dok još ima vremena. Brza i odlučna akcija može značajno preokrenuti stvar za vas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Osjećate se kreativno i spremni ste obaviti niz stvari. Međutim, vrlo stvaran strah od onoga što će drugi misliti i reći može vas sputavati. Morate shvatiti da je pravi stav zapravo pola dobivene bitke. Paradoksalno, iako se osjećate kreativno i energično, vaše je samopouzdanje zapravo na niskoj razini.

 

 

LAV

Lako ćete dobiti mnogo prilika da svoj nedovršeni posao dovršite na vrijeme. Ostali problemi koji se mogu pojaviti brzo će se riješiti, stoga se nemojte zamarati njima. Pokušajte maksimalno iskoristiti dan jer sve što danas učinite bit će uspješno i plodno. Možda tražite dobar savjet od nekoga tko vam je drag.

 

 

DJEVICA

Vi ste optimistična individua i danas je dan da svijet to upozna i izvuče korist! To će vam donijeti reputaciju motivacijskog govornika, nešto za čim ste čeznuli! Zategnuti odnosi s ljudima u društvu će se poboljšati jer će vam više prestati nalaziti mane!

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 2. Novembar: Ovan će imati PROBLEMA s NOVCEM, Bliznacima stiže SAVRŠEN DAN, Jarac mora biti OPREZAN

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top